- 31 Temmuz 2020
- 20.414
- 60.299
- 598
Tamam canımcanım bu hafta da çok yoğun olacak görünüyor. sonraki hafta da izne çıkacağım. il dışına gideceğim. zaten tartımı götüremeyeceğim. bol bol yürüyüş yaparım, yememe dikkat ederim. iş düşünmeyince kafam daha rahat olur.
Kabız olanlara soğuk taşa oturun cırcır yapıyor demene az kaldıKendini zayıflamaya adamış hanımlarımıza destek olabilmek adına, kendi üzerimde denediğim ve kesin sonuç veren bir öneriyle daha geldim.
Kavun yedikten sonra, üzerine soğuk su için.
Ağzınızda öyle rezil bir tat kalıyor ki, uzunca bir süre bir şey yiyebileceğinizi sanmıyorum.
Seviyorum sizi, hoçça ğalın.
Ben hiç göremiyorum o kadar üzgünüm kiBen senede bir kere ile yetiniyorum
Ahahha hiç aklıma gelmemişti ama aklıma yattı:)Kabız olanlara soğuk taşa oturun cırcır yapıyor demene az kaldı
Biz de seni sevmeye başladik gibi maviş
Ben o yüzden buradaki nickimi yazdım saate ahahahAkıllı saatin azizliği isimleri ifşa ediyor
Afiyet olsun canimSabah tam buğday ekmeğiyle tost yedim.
Öğlen 15 badem 1 armut
Aksam ızgara tavuk bool salata
Aralarda kahve yesilcay içtim. Özel yürüyüş spor yapmadım günlük adimim şuan 7000akşam çayımın yanında da 2 hurma yedim
Iyi aksamlar canimİyl aksamlar kizlarsara_28 tebrik ederim, en son 90 gibi bir rakama takildigini hatirliyorum . Simdi 70 leri görmene az kalmiş
Afiyet olsun pastelfitim14 Ekim Cuma
Zipzip-
Kahvaltı 09.15
1 h yumurta dereotu maydonoz
4 zeytin 1 d peynir
1 çk fıstık ezmesi
1 d tambuğday ekmeği
2 ceviz 2 badem
1 d hindi füme
1 d rulo pasta
Öğle 13.30
1 kase tavuk suyuna şehriye
Akşam 17.30
2 yumurtadan omlet
2 dilim et füme
4 zeytin dereotu maydonoz
Domates biber sote 2 kaşık
1 kase puding
Su 2,5 lt
Adım 5.855
Takımlar daha belli olmadı canim
Tamamdır kuzumAfiyet olsun canim
Iyi aksamlar canim
Afiyet olsun pastelfitim
Takımlar daha belli olmadı canim
ne yedin?İyi ki sarı takimdayim yediklerimden utanıyorum ahahah
Sagol canisicanım geçmiş olsun. ameliyatı kolaylıkla olsun inşallah
Bayadir burda olmayinca nicki silmistim. Saatten onceAkıllı saatin azizliği isimleri ifşa ediyor
Belli belliBen hiç göremiyorum o kadar üzgünüm ki
Sinüzitim zorladı canım biraz rahatsızım erkenden uyudum şimdide uykum kaçtı iyimi neyse sabah 9-10 gibi müsait olursan takımları kuralım
Evet canım teşekkür ediyorumİyl aksamlar kizlarsara_28 tebrik ederim, en son 90 gibi bir rakama takildigini hatirliyorum . Simdi 70 leri görmene az kalmiş
Takımları henüz kuramadık
Afiyet olsun canım artık bir hafta birşey yemezsinSabah birer sade açma ve poğaça. 3 lokma tahin helvası. Öğlen KFC, iki dilim pasta. Akşam tavuk patates pilav turşu. Şimdi magnolia ve mercimekli börek
Kebap ve meze:)ne yedin?
Geçmiş olsun kaptanimSinüzitim zorladı canım biraz rahatsızım erkenden uyudum şimdide uykum kaçtı iyimi neyse sabah 9-10 gibi müsait olursan takımları kuralım
Evet canım teşekkür ediyorum
Takımları henüz kuramadıkama inşallah kurcaz
Buralardayım canım lakin üç cocuklu tempoya henüz alisamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?