Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tesekkurler kaptan ❤,hadi hayırlı olsun yillar sonra ilk kaptanligida senle yol almak güzel olacak

1 ağustos menümü yazayım serbest gün yapayım derken neyse anlatım

Sabah Erken saatlerde yürüyüş

Öğleye doğru komşularla bahçede bazlama açma yla hazırlıkla derken acayip açıktım
13 buçuk larda kahvaltiya oturduk
Iki bazlama ,salata,sogurme, 5zeytin, karpuz,kavun,

Iyi doydum cok da karisti
15 buçuk
Sade kahve ve bir çikolatayla midem alt-üst oldu
Eve geçtim midemi boşaltmak zorunda kaldım çok rahatsız oldum

Akşam 18 de
Bir tabak kıymalı kabak yemeği
bir parmak kadar halka tatlı

Acıkmışım akşam 8 buçuk da yarim bazlama yedim
Akşam a da yürüyüş e çıktım
Ellssa Boncuk2307 Yawrukush

Günaydın . Az da olsa spor zamanı. Dün çok abarttım. Ketosisten de çıktım. Üzüldüm valla anca bir kaç güne yağ yakım moduna geçiyor vücut ben tam geçmiştim gene çıktım. Neyse belki yarın akşama kadar dünü telafi ederim
Bol hareketli günler herkese

Gunaydin kaptanim, dunu telafi ettiginiz birgun diliyorum.Pazartesi tartisina az kaldiNirinirinirinirim (gerilimli film muzigi)

Kirmizi takimmmm mutlu cumartesiler Biliyorum haftasonu kahvaltilari, sevdiklerimizle icilen caylar-kahveler cok guzel, ama peki ya diledigimizce giyebildigimiz kiyafetler?
Tadina bakayim, cok yemeyecegim ki dedigimiz kacamaklarin tadi cok guzel ama peki ya istedigimiz bedene kavusup, aynada gordugumuzden dolayi mutlu hissetmek?
Bugun mutluyum, ya da hic keyfim yok diyip tatlilari, borekleri hupletmek bir anlik cok guzel, ama peki ya onlarin kilo olarak bize donusleri?
Tum hafta diyet yapip, nice fedakarliklarla verdigimiz gramlari, haftasonu alip emeklerimizi boşa cikarmayalim.Bu hafta en cok kilo verdigimiz hafta olsun..
Kirmizi takimmmm oleeeyyy, kirmizi takimmm oleeeeyyyyyy
tomrs D Deltavealfa Candysisters Ellssa Lotus1234 ummhnisa

Neler olmus oyle kaptanim

Canim aslina bakarsan tumgun dogru durust hicbir sey yememissin.Ac kalarak kilo veremeyiz, ben bunu defalarca deneyimledim.Anliyorum sabah ise giderken bazen kahvalti edecek zaman, firsat olmuyor ama evden bir seyler hazirla.Allah ne verdiyse, yanina ne alabilirsen.Salatalik olur, havuc-brokoli olur.Bir onceki gunden kalan yemek olur.Tam bugday ekmek diliminin arasina sandwich olur.Kendini ac birakma ve tum besin gruplarindan tuketmeye calis.Su ve sporlarin cok guzel..Bu hafta yarisi biz kazaniyor muyuz?

Ay çok eğlenceli bir akşam oluyor. Yüzümde gülümsemeyle okudum son mesajları
Buralar karisti Filizim

Ben kırmızı takımı tutuyorum bu haftanin sonunu da merakla bekliyorum
Ooo tribunlerden sana tezahurat yapiyoruz kirmizi takim olarak canim

Ben bunu bilmiyordum , ben pazar gununden atarim, ayy cok heyecanli.

Biran evvel iyilessin dikisleriniz.Bende felaket obur biriyim,15 kilo almamdan belli

Guzel birgun olmus canim, temizlik yapmakta guzel enerji harcatiyor..

Kız tiramisuyu yeneden önce bileydim bunu keşke. Gerçi gene yerdim
Sok sok sok mavi takim kaptanimiz tiramisuyu nerede gorsem yerim, sizde yiyin cekirgelerim diyor.Mavi takim uyeleri saskin sayin seyirciler.

Cok guzel birgun olmus canim.Yemegi erken yiyip, karnimiz guruldaya guruldaya uyudugumuzda, ben hep eksi goruyorum.

Tesekkurler kaptan ❤,hadi hayırlı olsun yillar sonra ilk kaptanligida senle yol almak güzel olacak
Benim icinde oyle Aysecigim

Canim dunu odul gunu sayalim, takimin yarisi kazandi, sende odulu hakettin.Bazlama cok tehlikeli, yedikce yiyesi geliyor insanin.Bence onlari sakla, ya da buzluga kaldir.Goz gormezse gonul katlanir.Ne guzel komsu iliskileriniz, hep biraraya gelmeniz, okurken annemlerin, ananemlerin apartmanina gidiyorum sanki.

Bu arada bugun benim dogum gunum kizlar, 37 yasima girdim.Sagolsun kadinlar kulubude kutlamis.Ne ara yillar hizli hizli gecti anlamadim.Sanki 30’dan sonra daha da hizli geciyor.Bugunu diyetimi bozmadan, 1500 kalori ile tamamlamaya calisacagim.
Bu yasimdan en buyuk dilegim de hedef kiloma ulastigim bir yas olur insallah, ya da yiyip yiyip kilo almadigim, hikayenin sonunda omru boyunca mutlu, saglikli, obur ve zayif yasadi dedikleri bir yas, ya da ayyy ne kadar zayif bu insancik kemikleri sayiliyor dedikleri bir yas, azmetmis 15 kilo vermis goruyor musun dedikleri bir yas.Tamam tamam cenem dustu uyumaya gidiyorum.

Dipnot: Mavi takim kaptani tiramisu, patates kizartmasi, cekirdek yemis diyolla, takim icinde kirilmalar, yer yer gok gurultusu ve saganak yagis bekleniyormus diyolla.Kirmizi takim oleeeeeyyy

Teşekkür ederim canm ödül günü yaptım ama kötü etkiledi midem karışıklığa hiç gelmiyor bazlama isi artık bebelere komşularımız iyidir küçük bir apartmanda yaşıyoruz, elimden geldiğince çocuklarıma mahalle kültürünü yaşatmaya çalışıyorum ,maşallah diyeyim komşularımın bir kısmıyla iyiyiz , bir araya gelir toplanırız köfte kısır sohbet , kahve böyle geçer, Her zaman dua ederim Allahım iyi insanlarla karşılaştır diye

Gunaydin kaptanim, dunu telafi ettiginiz birgun diliyorum.Pazartesi tartisina az kaldiNirinirinirinirim (gerilimli film muzigi)
Kaptanım bende bu hafta iş yok yeaaa dün eşim ve kızım tarafından büyük bir hamburgerciye cebren ve hile ile götürüldüm. Ama belli de olmaz. Bugün aralıklı oruç yapacagım. Sabaha gider belki hepsi .(nihahajq. Kötü kadın gülüşü)

Yaa çok tatlısın kaptanım
Tüm dileklerinin en güzel şekilde gerçekleştiği daha nice güzel yaşların olsun canım

Oooo. Doğumgünün kutlu olsun.

Bugün 1500 kalori demen çok iyimser yani doğumgünümde ben olsam abartırdım

Doğum gününüz kutlu mutlu olsun, sevdiklerinizle nice mutlu senelere.

Canım ben Antalya'da yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…