Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aa 50 yi görmüssün 🤩 tebrik ederim.
Haziran sonunda mezun oldum ya,en son ki kilom buydu,,sonra yaz tatilleri derken şu anda 52 f,lan geliyorum.
Hastane bildirimim
Doktor -oğlum olsun- çok tatlı ve yakışıklıydı :KK69: 25 yaşlarında falan :emir_bebek:
Üç günlük tansiyon takibi yap dedi sabah akşam, baş dönmesi için sanırım
İdrar ve kan tahlili istedi. Yarın sabah aç karnına gideceğim. Sonuçları da Çarşamba göreyim dedi. :KK51:
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir Zipzip- Zipzip- ( Canım Allah'ın emriyle isteyebilirim he dersen belki damadimiz olur heee ne dersin :KK72:)
Geçmişler olsun çıtırcım,kan tahlilleride güzel çıkacak inşallah.:KK74:
Olsun beaaa doktor damadımız gelsin istesin hemen ben veriyorum kızımızı :KK200::KK28::KK71::KK75:

Hastane bildirimim
Doktor -oğlum olsun- çok tatlı ve yakışıklıydı :KK69: 25 yaşlarında falan :emir_bebek:
İdrar ve kan tahlili istedi. Yarın sabah aç karnına gideceğim. Sonuçları da Çarşamba göreyim dedi. :KK51:
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir Zipzip- Zipzip- ( Canım Allah'ın emriyle isteyebilirim he dersen belki damadimiz olur heee ne dersin :KK72:)
Gecmis olsun Elhoşumm 🥰🥰
Simdi kimi kime istiyoruz anlamadım 🙈🙈

Hastane bildirimim
hadi inşallah tahlillerin temiz çıkar tansiyon falan olmazda uğraşmak zorunda kalmazsın canım :KK200:

Back
X