- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
teşekkür ederim canımsara_28 tebrik ederim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canımsara_28 tebrik ederim canım
Haziran sonunda mezun oldum ya,en son ki kilom buydu,,sonra yaz tatilleri derken şu anda 52 f,lan geliyorum.Aa 50 yi görmüssüntebrik ederim.
Geçmişler olsun çıtırcım,kan tahlilleride güzel çıkacak inşallah.Hastane bildirimim
Doktor -oğlum olsun- çok tatlı ve yakışıklıydı25 yaşlarında falan
Üç günlük tansiyon takibi yap dedi sabah akşam, baş dönmesi için sanırım
İdrar ve kan tahlili istedi. Yarın sabah aç karnına gideceğim. Sonuçları da Çarşamba göreyim dedi.
HanimKelesimiGetir
Zipzip- ( Canım Allah'ın emriyle isteyebilirim he dersen belki damadimiz olur heee ne dersin
)
Gecmis olsun ElhoşummHastane bildirimim
İdrar ve kan tahlili istedi. Yarın sabah aç karnına gideceğim. Sonuçları da Çarşamba göreyim dedi.
HanimKelesimiGetir
Zipzip- ( Canım Allah'ın emriyle isteyebilirim he dersen belki damadimiz olur heee ne dersin
)
Rica ederim ne demekteşekkür ederim canım![]()
hadi inşallah tahlillerin temiz çıkar tansiyon falan olmazda uğraşmak zorunda kalmazsın canımHastane bildirimim
HanimKelesimiGetir
)
Doktoru sana isteyecezGecmis olsun Elhoşumm
Simdi kimi kime istiyoruz anlamadım![]()
doktoru sana istiyoruz diye anladım benGecmis olsun Elhoşumm
Küçükmüş amaDoktoru sana isteyecez![]()
Bende öyle anladimda yaşı küçükdoktoru sana istiyoruz diye anladım ben![]()
Doktoru senin için isteyeceğim nasipseGecmis olsun Elhoşumm
Aynen doktoru damat olarak alacazdoktoru sana istiyoruz diye anladım ben![]()
Canımsın.comdoktoru sana istiyoruz diye anladım ben![]()
Hiç sorun değil büyütürüz yaşınıKüçükmüş ama
Bende öyle anladimda yaşı küçük![]()
Ben bi düşüneyim dermişimDoktoru senin için isteyeceğim nasipse![]()
aynen iyi olur valla bu gruba bi doktor damak yakışırAynen doktoru damat olarak alacaznasışlsa hepinmizde var b,şiler baksın artık yani
![]()
Heee de gitsinn işteee bas nikahıııBen bi düşüneyim dermişim![]()
Hah ben de onu düşündüm eküricim. Gosgoca dahiliyeci. Tahlillerimizi yorumlasa yeter bizeAynen doktoru damat olarak alacaznasışlsa hepinmizde var b,şiler baksın artık yani
![]()
Her tarafamızda arıza var nasılsa sjksjksjksjaynen iyi olur valla bu gruba bi doktor damak yakışır![]()
![]()
![]()
![]()
aynen davullu zurnalı düğünde yaparız buradaHeee de gitsinn işteee bas nikahııı![]()
He valllaa ekürücümm işi ne yorumlasın gariiiiHah ben de onu düşündüm eküricim. Gosgoca dahiliyeci. Tahlillerimizi yorumlasa yeter bize![]()