Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu hafta yeşil takım gibi gitsek daha iyi diye düşündüm canlarım senin de modun düşükmüş ne oldu canım

Tebrikler kaptanım
Öyle geliyor bazen gelenler, herşeye yetişemediğimde moralim bozuluyo
Ben bugünün listesini yapayım, sonuçları açıklıyayım. Sonra çoğunluk ne isterse bana uyar canım.

Canım mutlaka gel, sen herşeyin en güzelini hakkediyorsun ben de seni çok seviyorum. Allah gönlüne göre versin güzel kuşum

Ben bugünün listesini yapayım, sonuçları açıklıyayım. Sonra çoğunluk ne isterse bana uyar canım.
Tamam canım

Moralini bozma sen tatlım canımızsın sen ailenin de öyle yapabildiğimiz kadar yaparız hayatta her şeyde

Hanımlar merhaba. Umarım herkesi etiketlemişimdir. Eksik kilo bildirimleri olduğu için henüz birinciyi açıklayamıyorum. Biliyorsunuz Zipzip- kaptanımın anneannesi vefat etmiş, bu hafta olamıyacak gibi görünüyor. Bu hafta masterfit kuralım mı , yoksa bireysel mi yarışalım sizler de fikirlerinizi söyleyin lütfen. Ben her türlü liste ve takip işlerini yaparım.

Tamam canım

Moralini bozma sen tatlım canımızsın sen ailenin de öyle yapabildiğimiz kadar yaparız hayatta her şeyde
Öyle tabi , ikizler burcunun çekilmez yanlarından biri işte
Selam, bugün doktora gittim. Eve şimdi girdim. Sabah aç tartıldım. Maalesef regl olduğum için çok eksi olamadı
Olsun canım gayet iyi, regl bitince daha çok verirsin

Kuzum sen ne dersen ona uyarız bireysel de yarışabiliriz bir haftakik

Minnoşum ben 20 Kasım'a kadar takımlarda olmayacağım

canım ben üç hafta kadar yokum haftaya tatile gidiyorum dönümce masterfitten devam edeceğim.

yardımseverliğin güzel yüreğin ve azimli hallerini düşündükçe iyiki tanımışım seni Rabbim gönlüne göre versin öyle içimden sana dua etmek geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…