Gönül gözümle öyle görüvermişim
Nerden çıkardın yok denecek kadar az ilerleyeceğini, hiç öyle bir şey yok. Emeklerinin boşa gitmeyeceğinden eminimZipzip- yarın yola çıkıyoruz insaallah, esim de gelecek, ben yine diyete devam sorun yok artik tabi (insaallah) ama şöyle bir sey; bugun tartildim, eksilme yok, plato evresindeyim. Genellikle 3 hafta sürermiş. Bugün 20. günüm.
Bu hafta bireysel zaten. Cuma girsem takımlara, onu da dusundum, kilomun 6 larda olmasi ve bu sayilarin bana ilk hamileligime yakin yerlesmesinden ötürü, direnç kiloyu kırsam bile, yok denecek kadar az ilerlerim.
Ya da cok dusunmeyip, bireysele katiliyorum, hadi bismillah
Dürüm her şeydirMaşallah gönül gözüne donu dürüme benzetmiş
Ahahah ya kuzum pazar günü biraz temizlik yapim dedim yamuldumminerva1988 adım sayarı kapattın herhalde bugünlerde
Sende sağolAmin sağol
Ay evet öyle gerçekten bayılırımDürüm her şeydir
Hahaha önceki haftalar yoruldun dinlen azıcık bebeğimAhahah ya kuzum pazar günü biraz temizlik yapim dedim yamuldumdün gece okulda nobetciydim hala yorgunum bu hafta sporsuz geçecek
Canım bir sürü şey istiyorAy evet öyle gerçekten bayılırım
Tiskirlir kuzum bünye temizliği kabul etmiyor asdfg benim neyime ya pis ev canim evHahaha önceki haftalar yoruldun dinlen azıcık bebeğim
Neler mesela ya ben koptum 10 gündür dikkat etmiyorumCanım bir sürü şey istiyor
Ben de almışımdır ama diyet yapmiyorken katiyyen tartilmamNeler mesela ya ben koptum 10 gündür dikkat etmiyorumve aldım senin nasi kuşum
Ahhhh ben kalp pis evTiskirlir kuzum bünye temizliği kabul etmiyor asdfg benim neyime ya pis ev canim ev
Yani misafir gelmiyor , tekim kendimi neden yorayim:))Ahhhh ben kalp pis ev
Ya tartilmayinca ipin ucu kaciyorBen de almışımdır ama diyet yapmiyorken katiyyen tartilmam
Gece yemeklerine başladım yine en kötüsü o
Ayyynen öyle uzat ayakları oh missYani misafir gelmiyor , tekim kendimi neden yorayim:))
Tartilirsam moralim bozulacak amaYa tartilmayinca ipin ucu kaciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?