Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende uzun uzun süreler yemiyorum, tatlı işlerini yedigim de çok gariplesiyom bas dönmesi felan yaşıyorum sarsıyor sanki,sadece kuru meyveden meyvelerden aliyorum,meyvede cok yiyen biri degilim yedigimde de kan sekerini hizla yukseltiyor deli gibi acikiyom aksama kadar
Çok geçmiş olsun canm, rabbim şifasını versin dikkat ederse duzelir ,e büyüyor artık ondandır öyle dusunmesi
Benim.kiz da 12 olacak kilosu var malesef,o da benle çok zorlaşıyor, bugünlerde zayıflamak istiyor ,bende diyetisyen ayarlayacağım randevulastik, benim.kizda da kolestrol yüksek çıktı ,atlatırız inşallah zayıflayınca geçer diye düşünüyorum,

Takımlar arası transfer en çok zorlandığım şey biraz bekleyebilir mi uygun mu kaptanlarım.yemek hazırlanma felan olacak misafirimde var

Sade ve şekersiz yaşamak iyi geliyor keşke devamlılığını sağlayabilsek
Bazen bizim kontrol yetmiyor dışardan birini daha iyi dinliyorlar

Sade ve şekersiz yaşamak iyi geliyor keşke devamlılığını sağlayabilsek
Bazen bizim kontrol yetmiyor dışardan birini daha iyi dinliyorlar
Evet kesinlikle ,ben kızıma yıllarca sağlıklı beslen dedim tepti,nadil sağlıksız dedim tepti,yemedim tepti, bundan sonra inşallah örnek alir,

Oh bee. Ev gibisi var mı diyette
Sabah 3 yumurta beyazı 1 sarısından omlet
Akşam 200 gram somon ve biber

Spor yok

Eklentiler

• 1000271571.webp
    94,5 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000271473.webp
    87,8 KB · Görüntüleme: 3
Spordan geldim öyle kalabalıktı ki, herkes haftasonu yediğinin acisini çıkarıyor galiba. Hiç keyif almadım kalabalık olunca. Daha erken gitmeye calisicam yarin

Spordan geldim öyle kalabalıktı ki, herkes haftasonu yediğinin acisini çıkarıyor galiba. Hiç keyif almadım kalabalık olunca. Daha erken gitmeye calisicam yarin
Hep Pazartesi başlanır diyetler demekki spor da öyleyapılıyor

Pazartesi menüm

12:30
Tavada 2 yumurta
Tulumpeyniri
Az pide
Karpuz
1 süs biberi

16:30
2 haşlanmış mısır

19:00
Bir kaç dilim kömbe
Karpuz
1 bardak ayran

Boncuk2307 FitFiliz
Kömbe kurabiye değil mii? Dilimi nasıl, başka türlü kömbe galiba kaptanım sizin ordaki.
Biraz protein eklersen akşam ogunlerine daha iyi olabilir belki ama sıcakları düşününce gayet yerinde bir menü

Kizlar sabah uyanir uyanmaz acile geldik.Esimin kalp rahatsizligi var , ritim bozukluğunu kontrol altina almaya calisiyorlar.Bu gece hastanede kalacagiz.Yarin kardiyolojist ne yapilacagina karar verecek.Dualarinizi, guzel dileklerinizi gonderirseniz cok makbule gecer. Iyi aksamlar size.

Bu sefer de baya bi az olmuş. Ortasını bulsan yarın biberler cok guzel duruyor ayrica
Öyle görünüyor değil mi İnanki değil. Kilom kadar protein macromu tutturdum. Balıkta ve biberlerde yağ da var. Karbonhidrat zaten ben zayıflarken yok . Meyve falan da yok ilk haftalar

Çok geçmiş olsun. Umarım kolaylıkla normale döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…