Iyi akşamlar canımİyi akşamlar kızlar
Guzel not almissin müdürden tebrik ederim canim cok takip edemedim bugun burayıTeşekkür ederim canım ama bu kadardı işte müdür derse girdi notunu verdi gitti bitti
Evet canim da bakalım nasil yapacağızHaftaya yarış başlayınca hareketlenir
Afiyet olsun canimYaaakşanlaaaağr
Aralıklı oruca devam
Açılış
1 kase yoğurt
1 kase lahana yemeği
1 servis kaşığı pilav
Ara 1 elma
Ara 1 kahve 2 kare bitter
Akşam
2 servis kaşığı türlü
1 servis kaşığı bulgur pilavı
2 bardak ayran
3 litre su
@pastelfit
Eki Görüntüle 3150563
Iyi akşamlar canım sonuclarin guzel çıkar inşallahSelam, iyi akşamlar
Sabah dra gidip kan tahlillerim yaptırdım. Dünde çalışıp bugünde oraya gidince pertim çıktı. Bu sabah tartilamadim yarın sabah tartilacagim ama haftasonu güzel geçmemişti. Ya artı ya da sabitlik vardır keşke sabit olsam
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim
Iyi akşamlar canım sonuclarin guzel çıkar inşallah
Hayırdır canım? 7sine mi gideceksinIyi akşamlar canım
Guzel not almissin müdürden tebrik ederim canim cok takip edemedim bugun burayı
Evet canim da bakalım nasil yapacağız
Cumartesi Pazar yine bir yogunlugum olacak
Kimisi düşük kimisi yüksek çıkmış. Kan degerlerime de tam olarak bakmamışAfiyet olsun canim
Iyi akşamlar canım sonuclarin guzel çıkar inşallah
Pazar günü mevlit varmis canimHayırdır canım? 7sine mi gideceksin
Anladım canım Allah kabul etsinPazar günü mevlit varmis canim
Cuma ablam gelecek cumartesi günü köye gidecegiz
İyi geceler canımHerkese iyi geceler
Tm kaptanım yarın menü bildirimi yapcm diyete tam başlayamadım zaten bir düzen oturtsam iyi olurdu yarın bildirim yapayım biBu hafta takımlara ara verdik canim
Bireysel Yarışıyoruz bugünden itibaren menu paylaşabilirsin
Gözün aydınDersime müdür girdi 20 dk kaldı. Ders sonu notumu çok iyi yazdı ve anlatımımı çok beğendiğini söyledi çok şükür atlattım
Helal olsun. Özletme ama bize de selam ver aradaSelam kizlar siteye giremiyordum (güvenlik hatasi diyordu)simdi oylesine denedim ki girdi .Zipzip- anneannesi vefat etmis basiniz sagolsun canim . Geride kalanlara sabirlar versin.
Kizlar sizlerde hakkinizi helal edin eskilerle cok guzel kilolar verip geri aldimyenilerle pek muhabbetim olamadi çünkü kendim dikiş tutturup ,o eski motiveyi yakalayamadim.
Işleri daha sıkı tutmak istiyorum , ben dondurmanin ustune kunefe yedigimde agzimi burnumu kiracak eski motivemi geri kazanmak istiyorum , o sebepten yeni bir sayfa açacagim . Zipziple daha onceden konusmus ,helallesmistik.
Sizlerde helal edin bilerek bilmeyerek hatam varss affolaarada ugrayip muhabbetinize nane olurum
Bir sıkıntısı mı var?@Cordelia bir gelse şenlenicez zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?