Rabbim şifa versin ablacım. Sen iyi ol gerisi mühim değil ❤Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Cuma gününden beri karın ağrısı ile cebelleşen bir abla bırakıyorum sayfaya
İki acil bir genel cerrah randevusu ile bugün kendimi iyi hissettim. En son doktorumun verdiği ilaçlar sayesinde. Çok şükür bugünüme. Beni merak ettiğinizi biliyorum hakkınızı helal edin. Tamamen iyileşip gelmeyi istedim ama o günler de bir türlü gelmedi.
Canım arkadaşım toparlayacagim inşallah. Yaşadıklarımdan sonra bugün çok iyiyim. Sağ olasın sorduğun için.Elhan çıtırım ekürim nasıloldun toparladınmı biraz.
Teşekkür ederim bitanem.Rabbim şifa versin ablacım. Sen iyi ol gerisi mühim değil ❤
Önceki bulantıların sebebi olası bir hastalığın habercisiymiş. Midemde bir şeyler var ama daha ne olduğu bulunamadı . Bugün ultrason ile bakıldı safra , karaciğer dalak bağırsaklarda bir sıkıntı yokmuş. Endoskopi yapılacak o zaman çıkacakmış ne olduğu.geçmiş olsun canım neyin var
Biraz daha iyisin ama degil mi biricikmHayırlı akşamlar arkadaşlar
Cuma gününden beri karın ağrısı ile cebelleşen bir abla bırakıyorum sayfaya
İki acil bir genel cerrah randevusu ile bugün kendimi iyi hissettim. En son doktorumun verdiği ilaçlar sayesinde. Çok şükür bugünüme. Beni merak ettiğinizi biliyorum hakkınızı helal edin. Tamamen iyileşip gelmeyi istedim ama o günler de bir türlü gelmedi.
Ne zaman yapilacak canım tarih aldın mıÖnceki bulantıların sebebi olası bir hastalığın habercisiymiş. Midemde bir şeyler var ama daha ne olduğu bulunamadı . Bugün ultrason ile bakıldı safra , karaciğer dalak bağırsaklarda bir sıkıntı yokmuş. Endoskopi yapılacak o zaman çıkacakmış ne olduğu.
Spazm / kramp çok çok azaldı. Daha iyiyim tatlım. Üç ilacım var hangisi iyi geldi bilmiyorum ama ağrılar şiddetini yitirdi bitanem.Biraz daha iyisin ama degil mi biricikm
29 Aralık'ta yapılacak canım. Daha erken bulamadım. Doktorum o tarihe kadar ilaçların iyi hissettirecek endişelenme dedi. Dediği gibi oldu daha bugün kullandigim halde. Yarın ultrason sonucuna bakacak detaylı bilgi alırım. Ultrason yapan doktora bir sıkıntı var mı dedim yok dedi ama....Ne zaman yapilacak canım tarih aldın mı
Hangisi ise hangisi boşver, önemli olan iyi gelmesi biricikimSpazm / kramp çok çok azaldı. Daha iyiyim tatlım. Üç ilacım var hangisi iyi geldi bilmiyorum ama ağrılar şiddetini yitirdi bitanem.
Ya bakarsın o güne kadar bir sikayetin kalmaz.29 Aralık'ta yapılacak canım. Daha erken bulamadım. Doktorum o tarihe kadar ilaçların iyi hissettirecek endişelenme dedi. Dediği gibi oldu daha bugün kullandigim halde. Yarın ultrason sonucuna bakacak detaylı bilgi alırım. Ultrason yapan doktora bir sıkıntı var mı dedim yok dedi ama....
Ferro sanol kan hapı canım. Onun yapıp yapmadığını kesin olarak bilmiyorum ama ondan sonra olduğu için bir de yan etkilerinde yazdığı için direkt onu sucladik .
A aaa baksan masum bir kan hapı dersinFerro sanol kan hapı canım. Onun yapıp yapmadığını kesin olarak bilmiyorum ama ondan sonra olduğu için bir de yan etkilerinde yazdığı için direkt onu sucladik .
Bence de ama bir tanesinin ismi manidar o iyi gelmiştir inşallahHangisi ise hangisi boşver, önemli olan iyi gelmesi biricikim
YaaaaBence de ama bir tanesinin ismi manidar o iyi gelmiştir inşallahAntepsin
Dur şu torpağımin midesine bir el atayım demiştirYaaaabak kesin o kesin
Ne varsa toprakta varDur şu torpağımin midesine bir el atayım demiştir
İyi akşamlar görsel kraliçesi
Yapmaya calisicam insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?