Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın YıldızımGünaydın ne güzel bir gün. Annem geliyor bugün![]()
Kilom 64.8. 1.7 kilo eksideyim. Yarın bildiremeyebilirim kaptanımpastelfit
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin ikimize de.Bencede canım bende de var gastrit belirtilerin çok benziyor
Nasıl oldun biricikimGeçmiş olsun canım. Allah şifa versin ikimize de.
İyiyim canım. Az önce hastaneden geldim, doktor ultrason verilerine baktı. Bir sıkıntı yok.Nasıl oldun biricikim
Spazm midemde oldu günlerce sürdü perişan etti gitti şimdi iyiyim canımÇok geçmiş olsun çıtırım,şimdi daha iyisin demi dikakt et kendine bende seni öpüyorum arkadaşım
Spazm dediğin midende oldu demi,bendede olmuştu bir kere saniyeler içinde girilen kramplar sonra bulantı filan tahlil yapıldı bişi çıkmamıştı,Dr spazm demişti banada.
Güzel haberlerini bekliyoruz çıtırım,sen iyi ol yeter ki.![]()
Her gün biraz daha iyi olursun inşallah canım. Çok şükür bir şey çıkmadığına çok sevindimİyiyim canım. Az önce hastaneden geldim, doktor ultrason verilerine baktı. Bir sıkıntı yok.
Yemek yiyemedigim için halsiz hissediyorum o da zamanla düzelecek.![]()
çok çok geçmiş olsun yeniden ve hızlıca sağlığına kavuş inşallahHayırlı akşamlar arkadaşlar
Cuma gününden beri karın ağrısı ile cebelleşen bir abla bırakıyorum sayfaya
İki acil bir genel cerrah randevusu ile bugün kendimi iyi hissettim. En son doktorumun verdiği ilaçlar sayesinde. Çok şükür bugünüme. Beni merak ettiğinizi biliyorum hakkınızı helal edin. Tamamen iyileşip gelmeyi istedim ama o günler de bir türlü gelmedi.
Çok sevindim sonuçların güzel çıkmış çıtırımİyiyim canım. Az önce hastaneden geldim, doktor ultrason verilerine baktı. Bir sıkıntı yok.
Yemek yiyemedigim için halsiz hissediyorum o da zamanla düzelecek.![]()
O olay çok kötü varya,4 saat kadar sürdü bendede,sonu wc oldu sonra çıkartınca rahatlamıştım.Spazm midemde oldu günlerce sürdü perişan etti gitti şimdi iyiyim canımSen de dikkat et kendine. Sağlık olmayınca her şey önemini kaybediyor. Unutmuşum bana hatırlatıldı güzel bir dille
![]()
Evden goturemedigimde hem cebime hem sağlığıma zararlı oluyorSevindim canım, yeme işi problem oluyor mu peki
İkisi de birbirinden sıkıntıEvden goturemedigimde hem cebime hem sağlığıma zararlı oluyor![]()
Gözün aydın olsun tatlım ..Günaydın ne güzel bir gün. Annem geliyor bugün![]()
Nasıl gidiyor iş hayatı,alıştınmı yemek derdi zor zaten.Evden goturemedigimde hem cebime hem sağlığıma zararlı oluyor![]()
İnşallah canım biraz uğraştıracak belli kiIyi akşamlar canim
Hayirli aksamlar canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Iyi akşamlar Pastelfitim cok gecmis olsun Allah sifa versin![]()
Teşekkür ederim canım evet zorHayirli aksamlar, afiyet olsun. Cok gecmis olsun ya, grip zor çekiliyor.
Canım ben de bakamadım zaten, allahtan bu hafta bireysel yarışıyoruz
3 geceden sonra 4. gecede uyudum çok şükür , o bile yetti. Ciğerler bitti, tamamen ciğerleri ele geçiriyor lanet hastalık. Hala ayakta duramıyorum ağzımın tadı yok burun akıntısı öksürük vs devam ediyorpastelfit nasil oldunuz minnoşum
Teşekkür ederim canımçok geçmiş olsun canım![]()
Sorun değil hayatım, ama haftaya unutma olur mu. Masterfit önemli
Gözün aydın canımGünaydın ne güzel bir gün. Annem geliyor bugün![]()
Unutmam canım benim.İnşallah canım biraz uğraştıracak belli ki
Teşekkür ederim canım evet zor
3 geceden sonra 4. gecede uyudum çok şükür , o bile yetti. Ciğerler bitti, tamamen ciğerleri ele geçiriyor lanet hastalık. Hala ayakta duramıyorum ağzımın tadı yok burun akıntısı öksürük vs devam ediyorŞu çok ilginç (yatarken düşünecek çok zamanım oldu
), eşim oğlum ve ben çok ağır geçirirken, kızımda sadece halsizlik oldu. Biz A+ iz, kızım 0+
Kesinlikle bu işte bi bit yeniği var
Teşekkür ederim canım
Gözün aydın canımHarikasın canım, kaydettim kilonu. Ben hiç tartılamadım bu hafta bakalım ne çıkacak
![]()
Hmmsssss kan grubuna Göre gelişmeler enteresanİnşallah canım biraz uğraştıracak belli ki
Teşekkür ederim canım evet zor
3 geceden sonra 4. gecede uyudum çok şükür , o bile yetti. Ciğerler bitti, tamamen ciğerleri ele geçiriyor lanet hastalık. Hala ayakta duramıyorum ağzımın tadı yok burun akıntısı öksürük vs devam ediyorŞu çok ilginç (yatarken düşünecek çok zamanım oldu
), eşim oğlum ve ben çok ağır geçirirken, kızımda sadece halsizlik oldu. Biz A+ iz, kızım 0+
Kesinlikle bu işte bi bit yeniği var
Teşekkür ederim canım
Gözün aydın canımHarikasın canım, kaydettim kilonu. Ben hiç tartılamadım bu hafta bakalım ne çıkacak
![]()
Günün çoğu bitmiş az daha dayanNöbetçiyim çok çok yoruldum daha iki dersim var![]()
Ben de bittimGünün çoğu bitmiş az daha dayan![]()
Yarına bi magnolya yersin hallolurBen de bittim![]()