Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım arkadaşım toparlayacagim inşallah. Yaşadıklarımdan sonra bugün çok iyiyim. Sağ olasın sorduğun için. :KK60: öperim gül yüzünden.

Önceki bulantıların sebebi olası bir hastalığın habercisiymiş. Midemde bir şeyler var ama daha ne olduğu bulunamadı . Bugün ultrason ile bakıldı safra , karaciğer dalak bağırsaklarda bir sıkıntı yokmuş. Endoskopi yapılacak o zaman çıkacakmış ne olduğu.
Çok geçmiş olsun çıtırım,şimdi daha iyisin demi dikakt et kendine bende seni öpüyorum arkadaşım :KK200::KK74:

Spazm dediğin midende oldu demi,bendede olmuştu bir kere saniyeler içinde girilen kramplar sonra bulantı filan tahlil yapıldı bişi çıkmamıştı,Dr spazm demişti banada.
Güzel haberlerini bekliyoruz çıtırım,sen iyi ol yeter ki.:KK200:

Günaydın herkese

kendim bile depresif olmaya hiç alışık değilim o yüzden kendim bile yazarken kendimden gıcık oluyorum
o yüzden yazmıyorum ama hep uzaktan takip ediyorum sizi

33 yıldır ilk defa böyleyim.. atlatamadığım içimde yenemediğim bazı şeyler var.. işimle kariyerimle 9 yıldır emek verdiğim şeylerin yok oluşunu hegün izlemek zorunda kalıyorum o yüzden toparlanamıyorum
dualarınıza ihtiyacım var.. inşallah herkesin karşısına iyi insanlar çıkar..

hepiizi çok seviyorum :KK36:

fesang fesang HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir öpüyorum etiketlerinizi görüyorum ifade ile cvp veriyorum
umarım en kısa zamanda eski gülüşlerime dönebilirim

Günaydın herkese

kendim bile depresif olmaya hiç alışık değilim o yüzden kendim bile yazarken kendimden gıcık oluyorum

33 yıldır ilk defa böyleyim.. atlatamadığım içimde yenemediğim bazı şeyler var.. işimle kariyerimle 9 yıldır emek verdiğim şeylerin yok oluşunu hegün izlemek zorunda kalıyorum o yüzden toparlanamıyorum

fesang fesang HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir öpüyorum etiketlerinizi görüyorum ifade ile cvp veriyorum
Canım ne oldu böyle? Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer. Allah ferahlık versin çok üzüldüm hiç alışık değilim senden böyle yazılar görmeye. Seni seviyorum arkadaşım 🧡

Ferro sanol kan hapı canım. Onun yapıp yapmadığını kesin olarak bilmiyorum ama ondan sonra olduğu için bir de yan etkilerinde yazdığı için direkt onu sucladik . 🥺
Geçmiş olsun sonucun temiz gelir inşallah ☘️
Günaydın herkese

İş yerinde sıkıntıların var sanırım. Allah ferahlık versin sorunlarını gidrersin☘️

Back
X