Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

🌿💚🌾🍁🍃🍄günaydın hanımlar 🍄🍃🍁🌾🌿🌿
Bu hafta buraya bazı sebeplerden dolayı gerekli katılımı gösteremedim.Küçükte olsa birazcık eksim var.İnsa bu hafta daha özenli olacağım 💚
gecen hafta 83.1
bu hafta 83.0
fark -0.1
%0.12
Eki Görüntüle 3152715
💚
Bu arada yarın 29 ekim ve tam 100 günlük yolculugumu bitiriyorum🌿.. kendime güzel alişkanlıklar edindim🌾.. zamanımı verimli kullanmaya niyetlenmistim.. kilo konusunda pek çok basarıli olamadim ama su konusunda daha iyi oldugumu soyleyebilirim. Gereken notlarımi aldım💚 100 gün degilde simdi daha az bir zaman için daha sıkı niyetler alacağım insa 💚

pastelfit pastelfit 💚
@Zipzip- 💚
Hoşgeldin canım 50 gram bile olsa eksi eksidir, bu hafta ben de dikkat edeceğim

🌿💚🌾🍁🍃🍄günaydın hanımlar 🍄🍃🍁🌾🌿🌿
Bu hafta buraya bazı sebeplerden dolayı gerekli katılımı gösteremedim.Küçükte olsa birazcık eksim var.İnsa bu hafta daha özenli olacağım 💚
gecen hafta 83.1
bu hafta 83.0
fark -0.1
%0.12
Eki Görüntüle 3152715
💚
Bu arada yarın 29 ekim ve tam 100 günlük yolculugumu bitiriyorum🌿.. kendime güzel alişkanlıklar edindim🌾.. zamanımı verimli kullanmaya niyetlenmistim.. kilo konusunda pek çok basarıli olamadim ama su konusunda daha iyi oldugumu soyleyebilirim. Gereken notlarımi aldım💚 100 gün degilde simdi daha az bir zaman için daha sıkı niyetler alacağım insa 💚

pastelfit pastelfit 💚
@Zipzip- 💚
Azda olsa adım atmış oluyorsun ne güzel canım. Bende dün 1 aylık Birtakıö alışkanlıklar edinebilmek için niyet ettim. Bu tarz şeylerde biizi motive ediyor güzel oluyor

Geçen cuma 70.9
Bu hafta 70.7
-200
Kaçamak bile yapmadım ama regl öncesi normal sanırım 😒
pastelfit pastelfit masterfit e katılmak istiyorum
20221028_105735.webp

Süpersin 6 lara inmeye bişi kalmadı artık tebrikler :KK200:
İnşallah ablacım. Hayatım boyunca 70 i bile görmüş değilim 😍 diğer grupta en son 70.8 i görmüştüm. Sanırım 70 direnç kilom zor gidiyo

İnşallah ablacım. Hayatım boyunca 70 i bile görmüş değilim 😍 diğer grupta en son 70.8 i görmüştüm. Sanırım 70 direnç kilom zor gidiyo
Bir dönem takılıyor kilo gitmekte zorlanıyor,gayet normal oda,sen arada şaşırtma yap beslenmeni değiştir o zaman vermeye başlıyorsun gene aynı şeyleri yeme.

Back
X