Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aslında ödül öğünü bana zarar veriyor 21 gün boyunca bozmasam keşke
Takımlardayken cuma ve cumartesi ne bulursam yiyordum ve pazartesi artılar havada uçuyordu tabi. Ama en azından haftanın diğer günlerini güzel geçirebiliyordum bu şekilde beni de ödül günü onu yiycem demek bile motive ediyordu

pastelfit pastelfit listeye girebiliyor muyum bu hafta🤗
Ekliyorum cnım🥰
Ben bu hafta sabitim böyle olmamda süper çünkü hiç diyet yapamadım bu hafta. Ben Masterfite katılmak istiyorum pastelfit pastelfit cim
Tamam canım 🥰
🌿💚🌾🍁🍃🍄günaydın hanımlar 🍄🍃🍁🌾🌿🌿
Bu hafta buraya bazı sebeplerden dolayı gerekli katılımı gösteremedim.Küçükte olsa birazcık eksim var.İnsa bu hafta daha özenli olacağım 💚
gecen hafta 83.1
bu hafta 83.0
fark -0.1
%0.12
Eki Görüntüle 3152715
💚
Bu arada yarın 29 ekim ve tam 100 günlük yolculugumu bitiriyorum🌿.. kendime güzel alişkanlıklar edindim🌾.. zamanımı verimli kullanmaya niyetlenmistim.. kilo konusunda pek çok basarıli olamadim ama su konusunda daha iyi oldugumu soyleyebilirim. Gereken notlarımi aldım💚 100 gün degilde simdi daha az bir zaman için daha sıkı niyetler alacağım insa 💚

pastelfit pastelfit 💚
@Zipzip- 💚
Eksi olmak iyidir canım ekliyorum listeye🥰
🌸Hayırlı cumalar 🌸
Şuan evde değilim tartılamıyorum ama dün tartilmistim kilom ayniydi 84.75. regl öncesi diye böyle oldu galiba 🤷🏼‍♀️
Haftaya verirsin canım🥰
Geçen cuma 70.9
Bu hafta 70.7
-200
Kaçamak bile yapmadım ama regl öncesi normal sanırım 😒
pastelfit pastelfit masterfit e katılmak istiyorum
Eki Görüntüle 3152723
Haftaya daha çok verirsin canım🥰

@Zipzip- yarin cuma ve tartimi yarin sabah alamicam buyuk ihtimal. 2 gune alabilicem insaallah ama cumaya yetismiyor. Uzun olur simdi anlatmasi😳 sonucta bi hafta daha giremiyorum dimi😳
Merhaba canım tanışmamıştık, bu hafta hastaydım pek katılamadım. Tartın yok ise yeşil veya sarı takıma yazayım. Yeşil takımda menü zorunlu. Sarı takımda 8.000 adım zorunlu🥰

Back
X