- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
Denicem ablacımHerkes aynı şeyi söylüyor şaşırtma tekniği imiş,bende yaşadım 1,5 ay filan verememiştim hatta.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denicem ablacımHerkes aynı şeyi söylüyor şaşırtma tekniği imiş,bende yaşadım 1,5 ay filan verememiştim hatta.
Tamamdır canısıDenicem ablacım![]()
Takımlardayken cuma ve cumartesi ne bulursam yiyordum ve pazartesi artılar havada uçuyordu tabi. Ama en azından haftanın diğer günlerini güzel geçirebiliyordum bu şekilde beni de ödül günü onu yiycem demek bile motive ediyorduAslında ödül öğünü bana zarar veriyor 21 gün boyunca bozmasam keşke
Yok bebeğim dün nobetci idim eve şimdi geldim kahavlti fln yaptim yarın sabah tartilirim ancakminerva1988 tartıldın mı kuzucum
Sağol abla kendim için endokrinoloji ye gittimGeçmiş olsun önemli birşey değildir umarım,çocuklarmı hasta yoksa.
Hayırlısı olsun olmazsa başka iş bakarsın .
Ne dedi doktor önemli bişey yok demi.Sağol abla kendim için endokrinoloji ye gittim
Evet işte hem avantajı hem dezavantajı varTakımlardayken cuma ve cumartesi ne bulursam yiyordum ve pazartesi artılar havada uçuyordu tabi. Ama en azından haftanın diğer günlerini güzel geçirebiliyordum bu şekilde beni de ödül günü onu yiycem demek bile motive ediyordu
Tamam cicim ben de bir iki gün dikkat edeyim öyle tartilayimYok bebeğim dün nobetci idim eve şimdi geldim kahavlti fln yaptim yarın sabah tartilirim ancak
Ne dedi doktor canımSağol abla kendim için endokrinoloji ye gittim
D. Kontrol ilacına başlayacağım. Kıllanma sorunum için gittim. Hormonlarım normal çıkmış. Sebebini anlamadımNe dedi doktor önemli bişey yok demi.
Dün yine kan verdim. Pazartesi artık ilaç yazarNe dedi doktor canım
Demek ki hormonlarda sıkıntı yok,başa bie sebebi olabilirmi acaba,genetik de olabilir belki.D. Kontrol ilacına başlayacağım. Kıllanma sorunum için gittim. Hormonlarım normal çıkmış. Sebebini anlamadım
TeşekkürlerTebrik ediyorum eksin çok güzel
İbreyi hemen sola çekiyorsun![]()
Rica ederim canımTeşekkürler![]()
Ekliyorum cnım
Tamam canımBen bu hafta sabitim böyle olmamda süper çünkü hiç diyet yapamadım bu hafta. Ben Masterfite katılmak istiyorumpastelfit cim
Eksi olmak iyidir canım ekliyorum listeyegünaydın hanımlar
Bu hafta buraya bazı sebeplerden dolayı gerekli katılımı gösteremedim.Küçükte olsa birazcık eksim var.İnsa bu hafta daha özenli olacağım
gecen hafta 83.1
bu hafta 83.0
fark -0.1
%0.12
Eki Görüntüle 3152715
Bu arada yarın 29 ekim ve tam 100 günlük yolculugumu bitiriyorum.. kendime güzel alişkanlıklar edindim
.. zamanımı verimli kullanmaya niyetlenmistim.. kilo konusunda pek çok basarıli olamadim ama su konusunda daha iyi oldugumu soyleyebilirim. Gereken notlarımi aldım
100 gün degilde simdi daha az bir zaman için daha sıkı niyetler alacağım insa
pastelfit
@Zipzip-![]()
Haftaya verirsin canımHayırlı cumalar
Şuan evde değilim tartılamıyorum ama dün tartilmistim kilom ayniydi 84.75. regl öncesi diye böyle oldu galiba![]()
Haftaya daha çok verirsin canımGeçen cuma 70.9
Bu hafta 70.7
-200
Kaçamak bile yapmadım ama regl öncesi normal sanırım
pastelfit masterfit e katılmak istiyorum
Eki Görüntüle 3152723
Merhaba canım tanışmamıştık, bu hafta hastaydım pek katılamadım. Tartın yok ise yeşil veya sarı takıma yazayım. Yeşil takımda menü zorunlu. Sarı takımda 8.000 adım zorunlu@Zipzip- yarin cuma ve tartimi yarin sabah alamicam buyuk ihtimal. 2 gune alabilicem insaallah ama cumaya yetismiyor. Uzun olur simdi anlatmasisonucta bi hafta daha giremiyorum dimi
![]()
Bilmiyorum abla ama kurtulmak istiyorum artikDemek ki hormonlarda sıkıntı yok,başa bie sebebi olabilirmi acaba,genetik de olabilir belki.