İşte tam bilmiyorum bende gelsin bı bakalımTamam, ben katılamıcak sandım bu hafta.
İşte tam bilmiyorum bende gelsin bı bakalım
Nasıl yapicaz ben pek bilmiyorum yapalım o zman beraberHedef60kgolmak kaptanlar yogun olacak, ücumüz yapalim demisti, ondan dedim. bekleyelim . Acelesi yok.
BilsemNasıl yapicaz ben pek bilmiyorum yapalım o zman beraber
Dur dur halledicemBilsemboşver boşver, oturalim aşağı. Ayıp olur
Hoşgeldin canımSelam kızlar
Canım kaptanlar yoğun 2 hafta
Duyuru yapar canımHedef60kgolmak kaptanlar yogun olacak, ücumüz yapalim demisti, ondan dedim. Bekleyelim . Acelesi yok.
Hepimiz kendi kilomuzu takip edicez cuma en çok yüzdeyi veren kazanacakNasıl yapicaz ben pek bilmiyorum yapalım o zman beraber
Günaydın kızlar
Aslında bu hafta hiç kaçamak da yapmadım ama anlamadım +100 çıktım
Direnç kilomu kırmadan masterfite girmem dedim. Beklemiyordum dün ama kırmışım, o yüzden girebilirim. Masterfite olsun.
pastelfit
@aloneangel35
Eki Görüntüle 3156307
Geçen cuma 94.15
Ödemlerimden kurtuldum şükür
Canım bir eksik bildirim var ama şimdi sonucu açıklayıp duyuru yapacağımHoşgeldin canım
Canım kaptanlar yoğun 2 hafta
Duyuru yapar canımpastelfit kaptan akşam
Belki başkaları da katılır
Hepimiz kendi kilomuzu takip edicez cuma en çok yüzdeyi veren kazanacak
Adımları da haftalık toplarız adım şampiyonu seçeriz
Tamam
Eline saglik canim benimMerhaba hanımlar. Bu haftanın kazananı kırmızı takım ve @aloneangel35 olmuştur. Tebrik ederim hanımlar
Kaptanlık ve haftaiçi adım avantajı kırmızı takımın, haftasonu avantajı mavi takımın olmuştur.
Bu haftanın en çok kilo vereni @aloneangel35 olmuştur. Tebrik ederim canım, çok güzel kilo verdin
Rica ederim canımEline saglik canim benim
Eline sağlık canımMerhaba hanımlar. Bu haftanın kazananı kırmızı takım ve @aloneangel35 olmuştur. Tebrik ederim hanımlar
Kaptanlık ve haftaiçi adım avantajı kırmızı takımın, haftasonu avantajı mavi takımın olmuştur.
Bu haftanın en çok kilo vereni @aloneangel35 olmuştur. Tebrik ederim canım, çok güzel kilo verdin
Rica ederim canımEline sağlık canım
Tebrik ederim @aloneangel35
Tesekkur ederiz,elinize saglikHanımlar bugün kilo bildirimi yapanların listesini hazırladım. Biliyorsunuz kaptanımızZipzip- bir süre yok. Ben de 2 hafta izin yapmak istiyorum fakat burda olacağım.
2 hafta masterfit olmayacağı için kendi aralarında yarışmak isteyenlerHedef60kgolmak @Willemijn- @aloneangel35 ile yarışabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?