Kızlar geçen haftayla aynı çıktım
Geçen hafta:78.8
Bu hafta:78.8
Diş ağrısı olmasa daha iyi sonuçlanirdi bu haftam.
tomrs
Ellssa
Boncuk2307
Sabitte iyi canlar sonuçta almamışız değil mi
Yaa maşallah canım naptın sengünaydın kızlar. Geçen Cuma 58.7 imişim
Bugün 56.9
(Fark 1,7)
(aslında sabah 57.0 dı. ama bekledim bir tuvalet daha yaptımpisi pisi kopatım )
Şimdi 20 dk eliptik
Çok değil artın canım çabuk yollarsın
Tebrikler canımGünaydın ben de tartıldım dün 70 dim güzel büyük farkla geldim
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3618868
Tebeik ederim canımKilo bildirimimi yapayım.
Gecen cuma 77.95
Bugün 77.45
Fark -500 gram.
Ama tartım degisti.
Ellssa Boncuk2307 @tutku44
İnceldiğini görmek insanı çok motive ediyor değil mi? Bende çok kilo vermedim ama bacaklarımda inceldiğimi farkettiğimde çok mutlu oldumKilo bildirimimle geldimmm
kilom sayı olarak az gibi gözüksede çok mutluyum daha da inecek biliyirum çünkü incelmemi hissediyordum bugun vcut olculerimi aldım bide asırı mutluyum
11 Temmuz Cuma 88.8
17 Temmuz Cuma 88.2
Fark -0.6kg
%0.675
2 haftalık ölcüm takibim
kol 1.5cm , gogus sabt, bel 6 cm , gobek 3.5 cm , kalca 1cm, ust bacak 2cm , alt bacak 1 cm
toplam 14 cm incelme
Eki Görüntüle 3618870
Boncuk2307
Ellssa
Cnm ben keto tarzı yapıyorum. Vücuda glikoz vermediğim için, esnerken bile metabolizmam mecburen yağlarımı kullanıyor. tabi takviyeler omega 3 lerle birlikte. O yüzden hızlı yağ yakılıyor bu ilk zamanlarSabitte iyi canlar sonuçta almamışız değil mi
Yaa maşallah canım naptın sen
Çok değil artın canım çabuk yollarsın
Tebrikler canım
Tebeik ederim canım
Eski tartınla arasındaki farka baktın mı canım
İnceldiğini görmek insanı çok motive ediyor değil mi? Bende çok kilo vermedim ama bacaklarımda inceldiğimi farkettiğimde çok mutlu oldum
Keto yu ben de merak ediyordum ama kurallarına uymak gerekiyor sanırım. Esneklik yok gibi değil miCnm ben keto tarzı yapıyorum. Vücuda glikoz vermediğim için, esnerken bile metabolizmam mecburen yağlarımı kullanıyor. tabi takviyeler omega 3 lerle birlikte. O yüzden hızlı yağ yakılıyor bu ilk zamanlar
Yok evet. Biraz kısıtlamalı bana göre Keto. Tek değil de bir danışmanla yap güvendiğin. Onun yerine düşük karbonhidrat başlayabilirsin bence. Daha sürdürülebilir. Ben daha önce öyle de çok güzel kilo vermiştim.Keto yu ben de merak ediyordum ama kurallarına uymak gerekiyor sanırım. Esneklik yok gibi değil mi
Kilo vermeye çalışırsan biz de alırız gruba canımMerhabalar herkese, ben 4. Takimdan Ozge. FitFiliz’in beni haberdar etmesiyle geldim gruba.Cok uzun zamandir siteyede girmemistim.Tabiki bir suru kilolar da aldim. Uzun zamandir kendi basima diyet yapma girisimlerim oldu ama bir noktada istikrarsizlik yapip birakmamla sonuclandi hep.Ayagimdaki bir sorundan oturude yuruyus ya da egzersiz yapabilmem oldukca kisitli.Takimlarinizi kotu etkilemeden bende sizlerle kilo vermeye calisabilir miyim?
HoşgeldinKATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Ozge
Yaşınız : 37
Boyunuz : 172 cm
Kilonuz : 79
Mesleğiniz : Okul Hemsiresi
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2 erkek cocuk
Kilo Alma Nedeniniz : Az hareket etmek ve buyuk porsiyonlar yemek.
Hedef Kilonuz :65
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Saglikli bir hayat.
Aboow nasılda gider yapmışım ama pişman edememişimEllerine sağlık canım
Aboo ben takımdan atılmış mıyım
Cuma görüşürüzTutku44 kaptan pişman olacaksın nasıl verdim diye
Alırız tabi. Hemen gel başla canımİyi geceler kızlar beni de aranıza alır mısınız kilo aldım(
Çok üzüldüm başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesinMerhaba arkadaşlar.
5 Temmuz'da babam vefat etti. Son yazdığım günden sonra önce yavaş yavaş konuşma becerisini, sonra zihinsel faaliyetlerini yitirdi. Son 2 gün bilinci neredeyse kapalıydı ve başında çift refakatci kalındı.
Vefat ettiği gece başında anneme ben vardım. Elinden tutuyorduk, bir yandan telefonda tekbir okunuyor bir yandan da ben müsait olmadığım için sekerat ve Sübhaneke duasını okuyordum.
Cumartesi gece ilk saatlerde vefat etti.memlekete defnedildi ilçeye.
7sinde Karabük'te mevlit oldu. Ertesi gün evime döndüm.
Taşınıyoruz. Ev topluyorum.
Bir yandan da çocukların LGS tercihleri var.
İnşallah haftaya yerleşip gruplara dönerim
Özledim buraları
Bugün resimli tartı attın değil mi canımGünaydın sabah tartıldım 70.15 çok motiveyim 1 ay düzenli devam etmek istiyorum 1 ay sonra tatil planım var
Şu ara tatil mevsimi ama bize böyle gerekti
1 ayda 64 olur muyum ?
Bugün başladımsabah kahvesi ve aç karna spor
Birkaç günlüğüne takılıp dönüyoruz. Dönüşü tartı güne getiriyorum. Çalışmaktan çok yorucuymuş tatil valla bezdim iyiceHoş bulduk kaptanım nasılsın tatile bir yerlere mi gittinkaptan nerede diye meraklandım
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendineİp atlarkn zorladım büyük ihtimalle kaptanım daha önce de olmuştu. Basamıyorum fazla üstüne. Teşekkür ediyorum bu arada
Teşkkür ederim kaptanım. Zorladım bacağımı biraz, ip atlarken kaval kemiği iki bacakta da çok acıyor.
Ah çiçeğim Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun, Rabbim sabır versin sizlere de. Çocuklar için de bol şanslar umarım istedikleri şekilde sonuçlanır
Ah şekerin yesin seni
Harikasın canm ,tebriklerGeçen hafta 76.4
Bugün 75.9
Fark -500
Ellssa Boncuk2307 tomrs
Çok dikkat edemedim bu hafta artı cikcam zannetmiştim çok iyi geldi bu
Eki Görüntüle 3618948
Harikasın canm ,tebriklerGeçen hafta 76.4
Bugün 75.9
Fark -500
Ellssa Boncuk2307 tomrs
Çok dikkat edemedim bu hafta artı cikcam zannetmiştim çok iyi geldi bu
Eki Görüntüle 3618948
Tebrikler canm yeşile geçmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?