- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.886
- 1.423
- 60
Günaydınalr kuzucum nasılsın dönmedin demi oradan.hastane işlerin ne durumda.Günaydın fesangim
Günaydın ablacim
Günaydın canim
Günaydın canim
İyiyim ablacım daha Erzurumdayim bu sabah Mr cekildim sonuçları bekliyoruzGünaydınalr kuzucum nasılsın dönmedin demi oradan.hastane işlerin ne durumda.
Bende iyiyim sağol kuzum,benimde yarın el mr çekilecek bakalım.İyiyim ablacım daha Erzurumdayim bu sabah Mr cekildim sonuçları bekliyoruz
Sen nasilsin
Hayırlı sonuçlar alalım inşallah canımİyiyim ablacım daha Erzurumdayim bu sabah Mr cekildim sonuçları bekliyoruz
Sen nasilsin
Bizi habersiz bırakma ablacımBende iyiyim sağol kuzum,benimde yarın el mr çekilecek bakalım.
Güzel haberlerini alalımda senden.
Gecmis olsun ablacimBende iyiyim sağol kuzum,benimde yarın el mr çekilecek bakalım.
İnşallah canim Teşekkür ederimHayırlı sonuçlar alalım inşallah canım
Çok sağol canısı,mr sonuçları biraz geç çıkıyor çabuk çıkarsa süper olur, birde raporlu çünkü.Gecmis olsun ablacim
Teşekkür ederim insallah senden de guzel haberler alırız
İnşallah canim Teşekkür ederim
Biraz uzun sürüyor sonuçlanması,yarın eşimle gideceğiz gelme sen gerek yok dedim ters ters suratıma baktıBizi habersiz bırakma ablacım
Ne güzel ilgili eşin var ☺Biraz uzun sürüyor sonuçlanması,yarın eşimle gideceğiz gelme sen gerek yok dedim ters ters suratıma baktıakşam 6'da çekim.
Sağolsun çok yanlız bırakmaz beni.Ne güzel ilgili eşin var ☺
Kaptanım neden Erzurumdasın? Kaçırmışım ben o kısmıİyiyim ablacım daha Erzurumdayim bu sabah Mr cekildim sonuçları bekliyoruz
Sen nasilsin
Güzel sonuçlar alırsın inşallahÇok sağol canısı,mr sonuçları biraz geç çıkıyor çabuk çıkarsa süper olur, birde raporlu çünkü.
İnşallah bekleyecem sonuçlar için,bu dr'da başka bir teşhis koydu diğeriyle karşılaştıracakmış bakalım.Kaptanım neden Erzurumdasın? Kaçırmışım ben o kısmı
Güzel sonuçlar alırsın inşallah
Ne dedi?İnşallah bekleyecem sonuçlar için,bu dr'da başka bir teşhis koydu diğeriyle karşılaştıracakmış bakalım.
İljk doktor ganglion kisti dedi,tanıdık doktorda baktı oda aynını söyledi,bu doktorda hem ganglion hemde kemik kisti var dedi.Ne dedi?
Hayırlı haberlerini bekliyoruz kaptanımİyiyim ablacım daha Erzurumdayim bu sabah Mr cekildim sonuçları bekliyoruz
Sen nasilsin
Geçmiş olsun HanımcımBende iyiyim sağol kuzum,benimde yarın el mr çekilecek bakalım.
Geçmiş olsun canımSelamlar
Düne göre daha iyiyim. Yine de istirahate devam ediyorum. Hava güzel soğudu. Özlemişiz yağmuru
Tedavi süreci hakkında bilgi verdiler mi?İljk doktor ganglion kisti dedi,tanıdık doktorda baktı oda aynını söyledi,bu doktorda hem ganglion hemde kemik kisti var dedi.
Çok sağol pastelcimHayırlı haberlerini bekliyoruz kaptanım
Geçmiş olsun Hanımcım
Geçmiş olsun canım
Diyeti bırakınca bende aldım az bişi kiloyu.Pilatesimi yaptım geldimresmen göbeğim kocaman oldu tatilden sonra yoğun diyet ve spora dönmem lazım.
Kist yüzeyde olsaydı şırınga ile çekiliyorda oda çözüm olmuyor tekrarlıyormuş gene,bendeki kemiklerin arasında maalesef .Tedavi süreci hakkında bilgi verdiler mi?
Ablamin yanina geldim süreci biraz daha hızlandırmak içinKaptanım neden Erzurumdasın? Kaçırmışım ben o kısmı
Gecmis olsun canimSelamlar
Düne göre daha iyiyim. Yine de istirahate devam ediyorum. Hava güzel soğudu. Özlemişiz yağmuru
İnşallah pastelfitimHayırlı haberlerini bekliyoruz kaptanım
Gecmis olsun ablacimÇok sağol pastelcim
Diyeti bırakınca bende aldım az bişi kiloyu.
Kist yüzeyde olsaydı şırınga ile çekiliyorda oda çözüm olmuyor tekrarlıyormuş gene,bendeki kemiklerin arasında maalesef .
En son ameliyat herhalde, bu sonuçlansın tanıdık doktorda var onada göstercez bakalım,en ufak harekette bile kramp şeklinde oluyor,ekmek kesmede bile oluyor.Kompres fian dedilerde oda etkilemiyorki hiç gene oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?