Afiyet olsun canım. Ne aldın?Iyi akşamlar
11:00
2 dilim yumurtalı ekmek
Zeytin peynir
2 haşlama yum
14:00
1 mandalina
18:00
Yarım palamut
Salata
1 dilim tb ekmek
Yarım saat sonra
20 dk eliptik
111 kalori
(Sonunda aldım spor aletidaha oncede vardı kilo vermiştim. Simdi tekrar aldım yine güzel sonuçlar elde ederim umarım.ama en fazla yarım saat kullancam belimde fıtık var o yüzden çok zorlayamam kendimi )
Afiyet olsun canimIyi akşamlar
11:00
2 dilim yumurtalı ekmek
Zeytin peynir
2 haşlama yum
14:00
1 mandalina
18:00
Yarım palamut
Salata
1 dilim tb ekmek
Yarım saat sonra
20 dk eliptik
111 kalori
(Sonunda aldım spor aletidaha oncede vardı kilo vermiştim. Simdi tekrar aldım yine güzel sonuçlar elde ederim umarım.ama en fazla yarım saat kullancam belimde fıtık var o yüzden çok zorlayamam kendimi )
İyi akşamlar canımcımIyi akşamlar
Çok sağol canımAfiyet olsun canim
Güle güle kullan eliptik bisiklet almışsın
Bugün uzuuuun bir aradan sonra ilk defa magnolia söylemedim yeniden doğmuş gibi hissediyorum
Hayir olsun canim ne icin Mr selam veriyim dedim bunu gordumİyiyim ablacım daha Erzurumdayim bu sabah Mr cekildim sonuçları bekliyoruz
Sen nasilsin
Hahaha teşekkür ederim eppekim inşallahmasallah bebikim devam keeee
Çok sağol kuzum.Ablamin yanina geldim süreci biraz daha hızlandırmak için
Gecmis olsun canim
İnşallah pastelfitim
Gecmis olsun ablacim
Eline sağlık ablacımGünaydınlar hanımlar tükkanı ben açayım bugün her yer toz olmuş havalandıraym sileyim
Mis gibin oldu her yer:))Eline sağlık ablacım
Günaydınlarrrr canısıGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
İnşallah uygun bir tedavi bulurlar da sıkıntıların geçer. İyi haberler alalım tez zamandaÇok sağol pastelcim
Diyeti bırakınca bende aldım az bişi kiloyu.
Kist yüzeyde olsaydı şırınga ile çekiliyorda oda çözüm olmuyor tekrarlıyormuş gene,bendeki kemiklerin arasında maalesef .
En son ameliyat herhalde, bu sonuçlansın tanıdık doktorda var onada göstercez bakalım,en ufak harekette bile kramp şeklinde oluyor,ekmek kesmede bile oluyor.Kompres fian dedilerde oda etkilemiyorki hiç gene oluyor.
Anladım kaptanım. Kolay bir tedavi süreci olur inşallahAblamin yanina geldim süreci biraz daha hızlandırmak için
Gecmis olsun canim
İnşallah pastelfitim
Gecmis olsun ablacim
Taş yağacak başımızaBugün uzuuuun bir aradan sonra ilk defa magnolia söylemedim yeniden doğmuş gibi hissediyorum
İnşallah artık zorluyor arada,ne telefon nede pc kullanmak iyi gelmiyor,direk el bileği zorluyor artık.İnşallah uygun bir tedavi bulurlar da sıkıntıların geçer. İyi haberler alalım tez zamanda
Anladım kaptanım. Kolay bir tedavi süreci olur inşallah
Taş yağacak başımıza
Günaydınlar olsunGünaydın günümüz güzel geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?