- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.885
- 1.423
- 60
Çok sağol canım,havalarda tetikliyor zaten,öyle çok kolay hastada olmam aslında bu sefer yakalandım,sizlerede çok geçmişler olsun.Geçmiş olsun abla. Fena salgın var. Kızımla 3 haftadır kendimize gelemedik. Dikkat et. Hemen geçmiyor. Çok farklı sürüyor.
Çok geçmiş olsun hanım ablammGünaydınlar hanımlar cuma günü dişimdeki implant düştü,2 farklı doktor baktı başka başka şeyler dediler.
Kemik erimesi iğnesi oluyorum ya aralıkta gene gidecem kemik taramam yapılacak sonuca göre tedavi başlayacak dişte.
Birde ağzım burnum fena öksürükte başladı.
Çok sağol tatlım,havalar zaten sıkıntı dediğin gibi geldimi yapışıyor işte.Çok geçmiş olsun hanım ablammbiz daha yeni yeni toparlanıyoruz. Nasıl bir illetse geldi mi gitmiyo
GünaydnalrGünaydınlar
Günaydın ablacim cok gecmis olsunGünaydınlar hanımlar cuma günü dişimdeki implant düştü,2 farklı doktor baktı başka başka şeyler dediler.
Kemik erimesi iğnesi oluyorum ya aralıkta gene gidecem kemik taramam yapılacak sonuca göre tedavi başlayacak dişte.
Birde ağzım burnum fena öksürükte başladı.
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canimGünaydınlar mutlu haftalar
Gecmis olsun canimGeçmiş olsun abla. Fena salgın var. Kızımla 3 haftadır kendimize gelemedik. Dikkat et. Hemen geçmiyor. Çok farklı sürüyor.
Günaydın canimGünaydın herkese
Günaydın canimKızlarrrrrGünaydınnnn
Günaydın canimGünaydınlar
Günaydın ablacim cok gecmis olsun
Günaydın canim
Günaydın canim
Gecmis olsun canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydınalr kuzucumGünaydın
Günaydın hoşgeldinKızlarrrrrGünaydınnnn
Hoşbuldum. Çok iyiyim. Muhtemelen bir çok kişinin mücadele ettiği soğuk algınlığından başka derdim yokGünaydın hoşgeldinnbr
Olsun canım hepsi çözülcek dertlerHoşbuldum. Çok iyiyim. Muhtemelen bir çok kişinin mücadele ettiği soğuk algınlığından başka derdim yokBirde buraya acilen dönecek kadar kilo aldım
Geçen hafta hastaydım. 2 kilo vermişim iştahsızlıktan. Diyet yapmıyorum. Korumadayım. Sen nasılsın?fesang seni sormucam magnolia nutella yemekle meşgulmüşsün
@Tutku44_ASTRAL_ @minerva1988 kızlar diyet nasıl gidiyor?
Geçmiş olsunAynen onla oynayınca kafamıda dağıtıyorum.
Canım cicikuşum hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindimHoşbuldum. Çok iyiyim. Muhtemelen bir çok kişinin mücadele ettiği soğuk algınlığından başka derdim yokBirde buraya acilen dönecek kadar kilo aldım
Canımmm tam sana selam çakacaktık yazdın vallaCanım cicikuşum hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim
Ah hepimiz aldık hepimiz
OlurrrGel gel
Yarın ?
Gecmis olsun canimHoşbuldum. Çok iyiyim. Muhtemelen bir çok kişinin mücadele ettiği soğuk algınlığından başka derdim yokBirde buraya acilen dönecek kadar kilo aldım
Selam canimSelamlar huzurlu bir hafta diliyorum
Nasılsın kaptanımGecmis olsun canim
Selam canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?