Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gunaydin kizlar , herkes gunluk menu ve egzersizlerini yaziyor takip ettigim kadariyla.
Ben 1 haftaligina tatildeyim, yediklerime dikkat etmem biraz zor bu hafta.Haftaya evime donunce menu ve sporlarimi duzenli bir sekilde yazmak planim.Gununuz guzel gecsin.

Günaydın hoşgeldin canm

Günaydın kızçeler. 2 saat önce kalktım . İyice acıktım .şimdi eliptikle yağları yakmaya başlayacağım bi de dayanamayıp tartılıyorum ben yaa siz de öyle misiniz

Bizde seviyoruz izmir i 3yıl önce urla daydık yeniden izmir olunca çok mutlu olduk. İnşallah sizinde gönlünüze göre olur

Ödem için mi yağ yakımı için mi bu canım
yag yakımi için tatlım ama bence odemide alıyor

bende İzmirde yasadım bir süre çok sevmistim karşiyaka ve Konakta ögretmenlik yapmıştım
bebeler kaç yaş canımm
Ay ay dikkatinizi çekmişim
masallah canım imrendim
sabah sporunu çok severim ama cocuklarla olması zor oluyor
Harikasın canm sporun üstünede de maden suyu içersen çok güzel yakiyomus benden söylemesi
yaa bak yapayım tesekkür ederimm

rakip takıma tiyo veren kaptan varmıdır şimdiye kadar bilemiyorum
Ellerine sağlık canım

Aboo ben takımdan atılmış mıyım
Cuma görüşürüz Tutku44 kaptan pişman olacaksın nasıl verdim diye

ahh kaptanım napalım artı eksi meselesi oluyo bu durumlarda

buu neee böyle yineee çoook guzell çoook guzell

cuma verecegin eksiyi sabırsızlıkla bekliyorum kupa senin olacak bence
Allah bağışlasın. Ne güzel birini büyütünce yeniden bebiş gelmiş Sen kaç yaşındasın peki? Ben izindeyken gelenlerle hala tanisamadim bir de hangi sehirdeydin?
sagol Filizcim evet aynen öyle oldu ben 36 yasıma girdim Belcikada yasıyorum
afiyet olsun boncugum
afiyet olsun kaptancım yine guzel bir gün olmuş

Günaydınnnn Kırmızı takımmmm

Günlerden Çarşamba yani artık baklagil grubundan veya ödem yaoacak birsey şu iki gün yemeyelim lifli besinler yiyelim ve aksam 5 ten sonra agzımıza birsey koymayalım.yazacam yemek yiyen olmasınn bak
bu iki sabah varsa maydonoz suyu veya baska odem atıcı çaylarımızı içelim
cuma günü minik bir gram degisiklik icin bile artık bugunden toparlayalım kendimizi

Bugun bolca spor günü cumaya şurda ne kaldı
Her ter damlası yeni bir senin doğuşudur!
Havalar sıcak efil efil elbislerde hafiflemek hepimizin istedigi şey degil mi?

Zayıflamak sadece incelmek değil, kendine verdiğin en büyük hediyedir.

Bugün vazgeçmeyenler, cuma günü başaranlar olur.

Kırmızı takım yanar, yağlar donar!

Her adımda daha güçlüyüz kızlarrr
Boncuk2307
pazartesi eksin cok guzeldi dahada gelir bence devamı
P pocoyoo inanıyorum güzle bir eksi cuma gelecek
sibel_84
pazartesi eksin cok guzeldi ama seni göremiyoruz burda Sibel hocam ozletme kendini menu spor bekliyoruz
zeyneppk bu hafta cuma bildirim yaptın gelemedin daha sonra sanrım yogun bir haftadasın insa kötü birsey yoktur arkadaşım
Lotus1234 cuma için heyecanla bekliyorum harika bir eksi gelecek insa

Cumaya mükemmel yüzdelerle Mavi takımın önünde halay cekmeye hazırlanalım kızlaarrr

mendili olmayan var mı siparis vereceğim

Günaydın kızçeler. 2 saat önce kalktım . İyice acıktım .şimdi eliptikle yağları yakmaya başlayacağım bi de dayanamayıp tartılıyorum ben yaa siz de öyle mi

iyi gidiyorsun tatlımm
ben hergun tartılmayı sevmiyorum bazen artı oluyor ya
senin nasıl neler farkediyorsun kendinde

Harikasın kaptanım Motivasyon harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…