Harika❤ ben korkuyom tartıya çıkmayaakşam eve gelince tartıya çıktım. 87.7 geldim
valla çık tartıya yüzleş. sonra daha kötü olur.Harika❤ ben korkuyom tartıya çıkmaya
Niyet ettim cuma günü tartılmayavalla çık tartıya yüzleş. sonra daha kötü olur.
Demek ki sabah çıksan 86lari göreceksinakşam eve gelince tartıya çıktım. 87.7 geldim
Ayyy çok özledim
Diyete başlamadan bana da ısmarlayın
Ne yazık kiCordelia gelmedi mi hala?
62-63 arasindayim diyet moduna giremiyorumZipzip- kilo durumun nasıl?
Tabiki yaparız, ben çok kilo aldım, kendimi hiç beğenmiyorum. Henüz diyet yapasım yok, oruç borçlarımı tutmaya başladım. Azıcık iştahım kapanırsa kilo vermem kolaylaşır inşallahçok şükür gezocum. az da olsa dinlendim rahatladım. şimdi de menülerimi düzenlemeye çalışacağım. sağlık, afiyet, huzur olsun da kiloyu da hallederiz Allahın izniyle
Çok sağol kuzumgezegenfeza Allah acil sifalar versin
Allah şifa versin canımYok gibi canim Erzurumdayim boynumda bir sislik var patoloji ve Mr sonucu bekliyorum duruma gore ameliyat olacağım
Nasılsın doktor civanımYarın kendimize gül mü alsak ya
İnşallah iyi çıkar sonucunŞok sağol fezacım sağol,mecbur mr oldu eskisiyle karşılaştırcak doktor.
Sanada çok geçmişler olsun,dize protez takılınca daha iyi olacaksın aslında.
Geçmiş olsun hanımcımGünaydınlar hanımlar cuma günü dişimdeki implant düştü,2 farklı doktor baktı başka başka şeyler dediler.
Kemik erimesi iğnesi oluyorum ya aralıkta gene gidecem kemik taramam yapılacak sonuca göre tedavi başlayacak dişte.
Birde ağzım burnum fena öksürükte başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?