Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

iyi gidiyorsun tatlımm
ben hergun tartılmayı sevmiyorum bazen artı oluyor ya
senin nasıl neler farkediyorsun kendinde
Tutku valla en basitinden kapanamayan şeylerim kapanmaya başladı. Ben biraz fazla kısıtlamalı bir şey yapıyorum çünkü artık tahammülüm kalmad al ver döngüsüne. kilom kadar protein alıp karbonhidrat minimum yapıyorum ki kaslar korunsun. İstediğim kiloya inip sabitlemeye odaklanmayı düşünüyorum.
Senin nasıl gidiyor.

Sol foto ilk başladığımda.
Sağdaki 8. Gün(bugün)

Eklentiler

• 1000267754.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 10
Anca girebildim bütün mesajları okudum şükür. Eski kaptanlarımız gelmiş hoşgelmişler Zipzip- ve Cordelia
Ah benim çiçeğim de gelmiş hoşgeldin ablacım Elhan
Burada hep birlikte devam edebiliriz bence de. Yeni bir düzen oturturuz. Sonuçta sohbet muhabbet ve zayıflamak için buradayız hepimiz.

Canım ben aşırı yoğunum. Elime bile telefonu alamıyorum.

Hosbuldum teşekkür ederim

Boncukum mesajını tekrar görmek ne güzel hoş bulduk

Selam canım Henüz bozmadım ama tatil yaklaşıyor. Biraz tedirginim bu döngümün kırılmasını istemiyorum. Öyle tatillerde bocalayınca toparlamak zor oluyor.
Senin nasıl gidiyor
Evde olmayınca ister istemez biraz bozuluyor. Ama diyete ve spora % 50 uysak o bile farkediyor. En azından sabit kalınır.

walla harikasın maşallah 8 gunde cok iyi gorunuyorsun
bi anda bende hedefe odaklanmayi seviyorum ama çok kastıgımda diger hafta iyi olmuyorum dengede kalmak istiyroum o yuzden
Canım ben aşırı yoğunum. Elime bile telefonu alamıyorum.
anladım canım tamam kolay gelsin

Bugun spor yapan var mı???

Yapacak olan var mı???

Eliptik başından herkese selammlaarr

Bahane yok, hedef var!
Bugün ter döken, yarın rahat giyinir.
️ Yorgunluk geçer, gurur kalır.
Tatlı krizine değil, hedefime hizmet ediyorum.

spor yapıyorsak karşılıgını muhakkak göreceğiz kızlaarrr

walla harikasın maşallah 8 gunde cok iyi gorunuyorsun
bi anda bende hedefe odaklanmayi seviyorum ama çok kastıgımda diger hafta iyi olmuyorum dengede kalmak istiyroum o yuzden

anladım canım tamam kolay gelsin
Çok kızdım kendime. Ne güzel en idealimdeydim kışın. Sonra Yok seyahat, yok bayram. Okullar kapandı bi rahatlama ye babam ye.bir oturuşta 2 şer dürüm mesela... Bak 1 tane yesen hiçbir şey olmayacak. Ama işte beslenme bozukluğu. Tokken de yiyorsun. Bu sefer niyet ettim. İdelimi görünce insan gibi beslenmeye

gözümüz doymuyor çünkü hepimiz fazla porsiyon yedigimiz gunler oldu noldu sonra vucut o yediklerimize yer actı
kızma kendine kendini affet
şimdi kendine geldin ve daha güzel olacak oyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…