Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çıtırım ankarada mı yoksa benden çok selamlar kocaman öpüyorum ikinizide keyfiniçıkarın güzelcene :KK200:
Hanımım canım ekürim selamıni aldım bitanemmm. Angara günlerinin en tatlısını yaşadım dün seboşumla . Kol kola gezdik , oturduk gözlerinin içine baktım. :KK36: Burada kurulan arkadaşliklarin kalıcılığını tekrar yaşadım. Keyifli geçti buluşmamiz. :super:

Hanımım canım ekürim selamıni aldım bitanemmm. Angara günlerinin en tatlısını yaşadım dün seboşumla . Kol kola gezdik , oturduk gözlerinin içine baktım. :KK36: Burada kurulan arkadaşliklarin kalıcılığını tekrar yaşadım. Keyifli geçti buluşmamiz. :super:
Vallahi çok güzeldi 💖
Kol kola ısındık Ankara soğuğunda 😀 banka oturduk dertleştik derman olduk birbirimize 😇

İyiyim ablacım 😍 dün birer gül aldım kandime anneme babama 😘 dua da ettim beni ve gülleri görenlerin içi açılsın onlar da birine alsın ya da hediye olarak birinden alsın 😇
Bugün Elhan Elhan ablayla buluşucaz kısmetse 😘 Ankara'da

Sen nasılsın 💗
Çok sevindim canım, eski evdeyken bende alırdım arada, çok yakında büyük bitki dükkanı vardı, yeni evim uzak malesef.
Oh maşallah size🧿
Ben de hamdolsun idare ediyorum 🥰

Teşekkür ederim canim ♥️

Teşekkür ederim ablacim bugunde Mr sonucum çıktı onda da bir sorun görünmüyor sadece kistin boyutu yaziyor

Teşekkür ederim canim insallah ♥️

Gecmis olsun canim 🥰
Gözün aydın olsun kuzucum çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına.:KK200:
Çok sevindim güzel bir gün geçirmenize duyunca hemen dedim selamlar benden diye.:KK200:

Back
X