Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür kaptanım gözün aydınTeşekkür ederim canim
Teşekkür ederim ablacim bugunde Mr sonucum çıktı onda da bir sorun görünmüyor sadece kistin boyutu yaziyor
Teşekkür ederim canim insallah
Gecmis olsun canim![]()
Çok sevindim canım sen hep iyi olSağlık ocağından sonuçlarımı aldım kansızlık çıkmadı hayatımda ilk defa. İlaç da kullanmıyordum aslında ama neyse :) tiroid hapına devam sadece
Teşekkür ederim bitanem sen de hep iyi olÇok sevindim canım sen hep iyi ol
Teşekkür ederim canimSelamlar
Çok şükür kaptanım gözün aydın![]()
Hanımım canım ekürim selamıni aldım bitanemmm. Angara günlerinin en tatlısını yaşadım dün seboşumla . Kol kola gezdik , oturduk gözlerinin içine baktım.Çıtırım ankarada mı yoksa benden çok selamlar kocaman öpüyorum ikinizide keyfiniçıkarın güzelcene![]()
Çok sevindim canımSağlık ocağından sonuçlarımı aldım kansızlık çıkmadı hayatımda ilk defa. İlaç da kullanmıyordum aslında ama neyse :) tiroid hapına devam sadece
Bir süre yoktum tatlım şimdi varım sen neredesin bakalım
Kuzucuk çok çok öperim seni.
Vallahi çok güzeldiHanımım canım ekürim selamıni aldım bitanemmm. Angara günlerinin en tatlısını yaşadım dün seboşumla . Kol kola gezdik , oturduk gözlerinin içine baktım.Burada kurulan arkadaşliklarin kalıcılığını tekrar yaşadım. Keyifli geçti buluşmamiz.
![]()
Aman ne güzel hiç kıskanmadımVallahi çok güzeldi
Kol kola ısındık Ankara soğuğundabanka oturduk dertleştik derman olduk birbirimize
![]()
Derman oldunVallahi çok güzeldi
Kol kola ısındık Ankara soğuğundabanka oturduk dertleştik derman olduk birbirimize
![]()
Çok sevindim canım, eski evdeyken bende alırdım arada, çok yakında büyük bitki dükkanı vardı, yeni evim uzak malesef.İyiyim ablacımdün birer gül aldım kandime anneme babama
dua da ettim beni ve gülleri görenlerin içi açılsın onlar da birine alsın ya da hediye olarak birinden alsın
BugünElhan ablayla buluşucaz kısmetse
Ankara'da
Sen nasılsın![]()
İyi olur inşallah zıpzıpımTeşekkür ederim canim
Teşekkür ederim ablacim bugunde Mr sonucum çıktı onda da bir sorun görünmüyor sadece kistin boyutu yaziyor
Gecmis olsun canim![]()
Gözün aydın olsun kuzucum çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına.Teşekkür ederim canim
Gecmis olsun canim![]()
Çok sevindim güzel bir gün geçirmenize duyunca hemen dedim selamlar benden diye.Hanımım canım ekürim selamıni aldım bitanemmm. Angara günlerinin en tatlısını yaşadım dün seboşumla . Kol kola gezdik , oturduk gözlerinin içine baktım.Burada kurulan arkadaşliklarin kalıcılığını tekrar yaşadım. Keyifli geçti buluşmamiz.
![]()