- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.886
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yıldızım inşallah
Geçmiş olsun ablacımGünaydınlar hanımlar dün yoktum eşimde hastalandı benden geçti herhalde bugün işe gitti evde yok.
Çok sağol fesangcımGeçmiş olsun ablacım
GünaydınlarrrrrrrGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
Geçmiş olsun. Sen nasıl oldun?Günaydınlarrrrrrr![]()
Sağol canısı daha iyiyim artık öksürüğümde epey azaldı ilaçlarıda içiyorum.Geçmiş olsun. Sen nasıl oldun?![]()
Gecmis olsun ablacimGünaydınlar hanımlar dün yoktum eşimde hastalandı benden geçti herhalde bugün işe gitti evde yok.
Çok sağol kuzucum,sen nasılsın kalacakmısın orada.Gecmis olsun ablacim![]()
Ben asla ama asla mümkünatı yok uyamıyorumBen cumaya randevu aldım diyetisyene gidicem bakalım uyabilecek miyim
Teşekkür ederim ablacim iyiyim ,pazartesi günü doktora gideceğim duruma göre belli olacak kalma süremÇok sağol kuzucum,sen nasılsın kalacakmısın orada.![]()
Gitmişken biraz daha kal istersen hemde değişiklik olur senin için hemde ablanla beraber olursunuz.Teşekkür ederim ablacim iyiyim ,pazartesi günü doktora gideceğim duruma göre belli olacak kalma sürem![]()
Evet önden hazırlamak çok mantıklı cicikuşum. Bakalım bana ne verecek nasıl program önerecek?Ben asla ama asla mümkünatı yok uyamıyorumbende aralıklı oruç ve keto ile başlayacağım gümbür gümbür. C.tesi haftalık yemek hazırlayıp porsiyonlayıp atacağım dolaba ki yemek hazırlayana kadar gözüm dönmesin
![]()
3 hafta oldu nerdeyse evimi özledimGitmişken biraz daha kal istersen hemde değişiklik olur senin için hemde ablanla beraber olursunuz.![]()
Allah kavuştursun canım özlenmez mi3 hafta oldu nerdeyse evimi özledim![]()
Sagol canimAllah kavuştursun canım özlenmez mi
kaç kilosun şimdi?Ben asla ama asla mümkünatı yok uyamıyorumbende aralıklı oruç ve keto ile başlayacağım gümbür gümbür. C.tesi haftalık yemek hazırlayıp porsiyonlayıp atacağım dolaba ki yemek hazırlayana kadar gözüm dönmesin
![]()