Teşekkür ederim balım iyi gecelerİyi geceler bol şans bebeğim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim balım iyi gecelerİyi geceler bol şans bebeğim![]()
18 kasım cuma
Kahvaltı 11.00
Peynirli omlet
Peynir zeytin
1 tk fıstık ezmesi
1 tk kahvaltılık sos
1 tk kayısı reçeli
2 d ekmek
Akşam 19.15
1 kase tavuklu çorba
1 tabak kinoalı tonbalıklı salata
Ara 20.30
1 avuç kabak çekirdeği
3 kahveli top, hurma ve fındıktan yapılmış
Su 2 lt
Spor
45 dk reformer pilates
Afiyet olsun. İyi gecelerİyi geceler hanımlar![]()
Sağol kuzum inşallahfesang Allah zihin acikligi versin. İnsallah cok iyi gecsin hayirlisiyla.
Diyetisyenin de hayirli olsun.
Geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?İyi akşamlar kızlar. Berbat bir gün geçirdim. 4 saatlik uykuyla mesaiyi sürüne sürüne bitirdim, havalar soğuyunca boyun fıtığım coştu hemen kas gevşetici sürüp yatacağım. Bugün ketojenik diyete başlayacağım dedim ama uykusuzluktan yemek hazırlayacak enerjiyi bulamadım sabah. Bende iş yeri kantininden ekmek arası ciğer söyledim öğlen. Ve zehirlendimsaatlerdir tuvaletten çıkamıyorum, midem balon gibi şişti
bir de tüm bunlarla beraber bir kez daha telefonumun ekranını kırdım. Ah murphy… yine haklı çıktın
![]()
Ben izleyiciyimpastelfit
minerva1988 @sara_28 @DombiliKus @60kiloyum @erenmothers
_ASTRAL_ @Nau Nau @Zuzushh @Elhan yarın başlıyor musunuz kızlar??
Çok şükürSağol canısı daha iyiyim artık öksürüğümde epey azaldı ilaçlarıda içiyorum.![]()
Çok teşekkür ederim Yıldızım günaydın
Diyetisyen diyosaAyhhh menüm bir enteresan. Sabah bir bardak sıcak ve limonlu su ile başlıyor![]()
Kötü gidiyoBende iyiyim teşekkür ederimdiyetler nasıl gidiyor
Gözün aydın canım, tamamKuzum bireysel olsun eşim geldi bugün benim menüler biraz fastfood tarzı olabilir adım atamam zaten
Teşekkür ederimAfiyet olsun. İyi geceler![]()
KorumadasınBen izleyiciyim![]()
Teşekkürler kuzum ben yüksek lisanstan dolayı muafimiyi geceler canım. umarım senin deminerva1988 nında sınavlarınız çok güzel geçer. alırsınız bu maçı
![]()
AA nereye gitmiştin bı sıkıntı yok değil mi ben de yoktum bı süredirKaptanım bende aranıza dönebilir miyimbu arada kitle biyopsi yapılmış galiba geçmişe baktimda biraz temiz çıkmış gözün aydın
![]()