- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
Olsun 1 hadi 2 ayda verirsin ablacımOda olmasaydı iyiydi aslında,bunada şükür yani.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun 1 hadi 2 ayda verirsin ablacımOda olmasaydı iyiydi aslında,bunada şükür yani.
Amin canim insallah Allah razi olsun❤Canım bende tam haberini aldığın gün ve benim gittiğim gün görmüştüm. Ben çok zor atlattım büyüklerimin ölümünü. Düşününce ‘Allah bize de o kadar ömür versin, sıralı ölümler nasip etsin’ diyorum ama hala dedemden, büyükannelerimden bahsederken burnumun direği sızlıyor. Mekanı cennet olsun inşallah
Sağlığın yerinde olsun ablacım gider o daOda olmasaydı iyiydi aslında,bunada şükür yani.
Aynen önemli olan o zaten.Sağlığın yerinde olsun ablacım gider o da
Afiyetler olsun.Oh be karnımı doyurdum şükürler olsun![]()
Aynen akından sonra korktumBen lisanslı bir pilates eğitmeninden (akın saatçi) bu kadının hareketlerinin analizini dinlemiştim ve kemik ve omurga sağlığı açısından ne kadar tehlikeli hareketler yaptığını söylemişti. O gün bu gündür yapmıyorum bu hareketleri. Aynı hoca, bir zamanlar burda sıkça bahsettiğimiz growwithjo’yu baya övmüştü. Hem çok eğlenceli videoları, isteyen bir baksın![]()
55 baya zorlayabilir seni canim1.65im canım ben
Aa kilodaşizAa selam ben de 66
(Boza)
Veririmde çok ta üstü dedurmuyorm aslında dikkat ediyorum genede.Olsun 1 hadi 2 ayda verirsin ablacım![]()
Afiyet olsunOh be karnımı doyurdum şükürler olsun![]()
Tabi canım 54-55 çok iyiVeririmde çok ta üstü dedurmuyorm aslında dikkat ediyorum genede.![]()
Aslında iyide çokkkk eskilerde 45-50 arasıydım hep.Afiyet olsun
Tabi canım 54-55 çok iyi
Tünaydin zipzipimGünaydın![]()
![]()
55 baya zorlayabilir seni canim
Aa kilodaşiz
İyiyim bozacım sağol,biraz öksürük var,dişle sıkıntım var gene yarın gideceğiz bakalım hoca görecek.HanimKelesimiGetir nasilsin?
Sen şu kilonu bana versen 65Yeniyıla kaçar kg ile giricez acaba
2023o zaman yeni bir konu daha açıcam insaallah.
![]()