- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Çok cok gecmis olsunİyiyim bozacım sağol,biraz öksürük var,dişle sıkıntım var gene yarın gideceğiz bakalım hoca görecek.
Sen nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok cok gecmis olsunİyiyim bozacım sağol,biraz öksürük var,dişle sıkıntım var gene yarın gideceğiz bakalım hoca görecek.
Sen nasılsın
Sağol bozacım birde salgın var zaten,eşimde öyleydi attlatı o gerçide.Çok cok gecmis olsunAllah şifa versin. İyiyim şükür
![]()
65 olsam keske, yaninda nerdeyse 1 kilo var, küsürata baksanaSen şu kilonu bana versen 6555 senin olsun
![]()
Sen cidden çok güzel kilo verdin.Banada ordan bir 65 yollayınşaka bir yana bu sefer acele etmeden vermek istiyorum kalıcı olsun inşallah. 80 çok ağır geliyor bana 70 neyse de
Oda gider verirsin merak etme.65 olsam keske, yaninda nerdeyse 1 kilo var, küsürata baksana![]()
Ah aaah. Esine de gecmis olsun.Disler icin ben de ertelemeden gidiyorum. Hatta yeni dolgu yaptirdim 6 taneSağol bozacım birde salgın var zaten,eşimde öyleydi attlatı o gerçide.
İmplantlarım düştü dişten onun için gideceğiz yarın.
![]()
Bence de. Eskiden 100 küsür müydün? çok fazla kilolardan indigini hatirliyorumSen cidden çok güzel kilo verdin.![]()
Çok sağol canım,gene dolgu iyi onda sıkıntı olmuyor hiç.Ah aaah. Esine de gecmis olsun.Disler icin ben de ertelemeden gidiyorum. Hatta yeni dolgu yaptirdim 6 tanekorkuyorum disciden, çocuk gibi. Biraz beklesem kanal vb
olmasin, tövbe tövbe.
Gider de, 6 ekim 66.6Oda gider verirsin merak etme.
Aynen 110 küsür filandı herhalde,çok güzel verdi maşallah hep takdir ettimBence de. Eskiden 100 küsür müydün? çok fazla kilolardan indigini hatirliyorumAmine Busra
Bazen duruyor öyle,bende yaşadım hep sabit kaldım gitmedi.Gider de, 6 ekim 66.6
22 Kasım 66.00
Haftada yarim kg gitse sevinicem![]()
Kadınlara biraz daha fazla yağ lazım zaten ablacım hormonlar açısındanAslında iyide çokkkk eskilerde 45-50 arasıydım hep.
Abla bende neredeyim bilmiyorum. Sayfaya girmiyorum pek. Hem vakit bulamıyorum hem de unutuyorum işteBir süre yoktum tatlım şimdi varım sen neredesin bakalım![]()
Verdim abla çok şükür ama sanki nisandan beri bırakınca ilk baslamak öyle zor geliyor ki. Ama kullandığım ilaclar sağolsun midem ağzımda gezdigim için galiba bayağı iştah gidicekSen cidden çok güzel kilo verdin.![]()
2020 Mayıs'ta rekora koşmuştum 115leBence de. Eskiden 100 küsür müydün? çok fazla kilolardan indigini hatirliyorumAmine Busra
Geçmiş olsun abla. İnşallah kolay olur..Ayyy implanttan bende çok korkuyorum proteZ kullandınız mı hiç. Önce onu denesem diyorum. Zaten implant yaptircak maddi gücüm de yok şuanÇok sağol canım,gene dolgu iyi onda sıkıntı olmuyor hiç.
Bendeki ağır durum vida içerde kaldı o çıkacak,yanlardan gene açılacakmış dr biraz sıkıntılı dedi.
Dişçiden kim korkmuyor ki,o koltuğa oturmak bile sıkıntı yani.
Çok almamişsin bu da başarıGider de, 6 ekim 66.6
22 Kasım 66.00
Haftada yarim kg gitse sevinicem![]()
Çok teşekkür ederim abla inşallah yeniden odaklanıp hayallerime koşacağımAynen 110 küsür filandı herhalde,çok güzel verdi maşallah hep takdir ettimAmine Busra 'yu.
Merhaba canım bende de insülin direbci çıktı ama ilacımı kullanamiyorum diğer ilaçlarla birlikte çok fena bulantı kusma falan yaptı. İlaç başladın miAbla bende neredeyim bilmiyorum. Sayfaya girmiyorum pek. Hem vakit bulamıyorum hem de unutuyorum iştebenim halim pek iç açıcı değil. Hızlı bir şekilde kilo almaya başladım. Öyle çok aşırı yemiyorum ama anlamadım. İnsilün direnci çıktı bide bende.
Öyle işte.
İyisindir inşallah sen?
İmplan daha kolay biliyormusun uyuşunca hiç duymuyorsun bile,sadece çıkan o sesleri duyuyorsun o kadar.Geçmiş olsun abla. İnşallah kolay olur..Ayyy implanttan bende çok korkuyorum proteZ kullandınız mı hiç. Önce onu denesem diyorum. Zaten implant yaptircak maddi gücüm de yok şuan