Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sağol bozacım birde salgın var zaten,eşimde öyleydi attlatı o gerçide.
İmplantlarım düştü dişten onun için gideceğiz yarın.
:KK200:
Ah aaah. Esine de gecmis olsun.Disler icin ben de ertelemeden gidiyorum. Hatta yeni dolgu yaptirdim 6 tane😳 korkuyorum disciden, çocuk gibi. Biraz beklesem kanal vb 😳 olmasin, tövbe tövbe.

Ah aaah. Esine de gecmis olsun.Disler icin ben de ertelemeden gidiyorum. Hatta yeni dolgu yaptirdim 6 tane😳 korkuyorum disciden, çocuk gibi. Biraz beklesem kanal vb 😳 olmasin, tövbe tövbe.
Çok sağol canım,gene dolgu iyi onda sıkıntı olmuyor hiç.
Bendeki ağır durum vida içerde kaldı o çıkacak,yanlardan gene açılacakmış dr biraz sıkıntılı dedi.
Dişçiden kim korkmuyor ki,o koltuğa oturmak bile sıkıntı yani.

Bir süre yoktum tatlım şimdi varım sen neredesin bakalım :KK60:
Abla bende neredeyim bilmiyorum. Sayfaya girmiyorum pek. Hem vakit bulamıyorum hem de unutuyorum işte🫣 benim halim pek iç açıcı değil. Hızlı bir şekilde kilo almaya başladım. Öyle çok aşırı yemiyorum ama anlamadım. İnsilün direnci çıktı bide bende.
Öyle işte.
İyisindir inşallah sen?

22 Kasım Salı
Bugün sadece sabah kahvaltı yaptim
Başka bir şey yemicem

7.30 kahvaltı
1 has. Yumurta
4 5 parça kaşar peyniri
Çok az ekmek
1 bardak cay

Bence de. Eskiden 100 küsür müydün? çok fazla kilolardan indigini hatirliyorum Amine Busra Amine Busra
2020 Mayıs'ta rekora koşmuştum 115le 😨
Sonra 2020 Ekim'de 111le diyete başladım işte azar azar derken 67ye kadar inmiştim 2021 Kasım'da. Nisan ayına kadarda 68-72 arası gidip geldim. Sandım ki koruyabilirim. Tatilde de hareketli olunca yediğimi yaktım ama eve donunce aynı yemeye devam ettim ve 73ten 80 e kadar tırmandım. Bu gidişe son vermezsem benim için 90li hatta 100 lü kilolar hiçte uzak. Değil ne yazikki

Çok sağol canım,gene dolgu iyi onda sıkıntı olmuyor hiç.
Bendeki ağır durum vida içerde kaldı o çıkacak,yanlardan gene açılacakmış dr biraz sıkıntılı dedi.
Dişçiden kim korkmuyor ki,o koltuğa oturmak bile sıkıntı yani.
Geçmiş olsun abla. İnşallah kolay olur..Ayyy implanttan bende çok korkuyorum proteZ kullandınız mı hiç. Önce onu denesem diyorum. Zaten implant yaptircak maddi gücüm de yok şuan

Aynen 110 küsür filandı herhalde,çok güzel verdi maşallah hep takdir ettim Amine Busra Amine Busra 'yu.
Çok teşekkür ederim abla inşallah yeniden odaklanıp hayallerime koşacağım
Abla bende neredeyim bilmiyorum. Sayfaya girmiyorum pek. Hem vakit bulamıyorum hem de unutuyorum işte🫣 benim halim pek iç açıcı değil. Hızlı bir şekilde kilo almaya başladım. Öyle çok aşırı yemiyorum ama anlamadım. İnsilün direnci çıktı bide bende.
Öyle işte.
İyisindir inşallah sen?
Merhaba canım bende de insülin direbci çıktı ama ilacımı kullanamiyorum diğer ilaçlarla birlikte çok fena bulantı kusma falan yaptı. İlaç başladın mi

Geçmiş olsun abla. İnşallah kolay olur..Ayyy implanttan bende çok korkuyorum proteZ kullandınız mı hiç. Önce onu denesem diyorum. Zaten implant yaptircak maddi gücüm de yok şuan
İmplan daha kolay biliyormusun uyuşunca hiç duymuyorsun bile,sadece çıkan o sesleri duyuyorsun o kadar.
Önce dişin röntgeni çekilir ona göre karar verilir,protez kaplamada sağ sol dşlerde kesiliyor haberin olsun.

Back
X