- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
Cumanın günahı yok de hele deHelal olsun canım ben de 5.30da kapattım ama neyle kapattim şimdilik yazmayayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumanın günahı yok de hele deHelal olsun canım ben de 5.30da kapattım ama neyle kapattim şimdilik yazmayayım![]()
NayıııııırHmmm demek masterfit'te cheesecake yiyeceksin![]()
Neyse cumartesiye yaklaştığımız için ağzımı kapattımCumanın günahı yok de hele de![]()
Muhteşem minnoşNayıııııır![]()
Tamam afiyet olsun inşallah yağa dönüşmeden uzaklaşır giderNeyse cumartesiye yaklaştığımız için ağzımı kapattım![]()
Kız gitmiştir artık bence kaç saat oldu ustune de yarım saat yürüdümTamam afiyet olsun inşallah yağa dönüşmeden uzaklaşır gider![]()
De inşallahKız gitmiştir artık bence kaç saat oldu ustune de yarım saat yürüdüm
İnşallahDe inşallah![]()
Selam kızlar. Yıl bitiyor diye inanılmaz bir toplantı trafiğim var, anca gelebildim.
Benim tartı,
Eki Görüntüle 3166372
Geçen hafta başladığım yerdeyimama bu hafta herşey farklı olacak
![]()
pastelfit
TeşekkürlerrTebrikler![]()
Kızlar damdan düşer gibi olacak ama bana bı düdüklü tavsiyesi verin yaa. Fissler hariç
seçimler ne zaman olacak?İyi geceler kızlar![]()
Mhd vardı ben de galiba böyle mi yazılıyor bilmiyorumKızlar damdan düşer gibi olacak ama bana bı düdüklü tavsiyesi verin yaa. Fissler hariç
seçimler ne zaman olacak?
İyi geceler kaptanımAmine Busra gelince
bekledim de gelmedi
Sabaha olur sanırım . Ben yatcam çünki kızlar uyumuşken . Gece 1500 defa uyanıyolar hala. Bi.de küçüğe emziği bıraktırmaya çalışıyorum sıkımtılı bi gece olacak☻