- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
İnsaallah, tesekkürlerBebe bUskuvisigarnitürlü mayonezli
Bugün ve cumaya kadar menüde kaçamak olmasın lütfen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsaallah, tesekkürlerBebe bUskuvisigarnitürlü mayonezli
Bugün ve cumaya kadar menüde kaçamak olmasın lütfen
Sonuclar iyi geldi canim gecen carsamba gunu ameliyat oldum gayet iyiyim bir sıkıntı yokZipzip- sonuçlar ne oldu, iyisin demi inşallah?
İçmem lazım içince iştah kontrolü de daha kolay oluyor ... Sende pco var mıydı? Bende pco da çıktı, yumurtalık USG de 5-6 kist göründü birisi 3.5 cm diAa tamam demişn doğru. Allah şifa versin inşaAllah. İlaçlar mahvediyor işte bünyeyi. İçmesek de olmuyor![]()
Evet öyleDizin sıvı ile ilgili bi sorun mu canım
İyi sevindim. Daha da iyi ol inşallahSonuclar iyi geldi canim gecen carsamba gunu ameliyat oldum gayet iyiyim bir sıkıntı yok![]()
Teşekkür ederim canimİyi sevindim. Daha da iyi ol inşallah![]()
Çok geçmiş olsun zıpzıpım, acil şifalar dilerimSonuclar iyi geldi canim gecen carsamba gunu ameliyat oldum gayet iyiyim bir sıkıntı yok![]()
Geçmiş olsun gezegenimEvet öyle
Tuhaf olanı sıvı bittiğini hep duyardım, benim dizimde sıvı birikiyormuş, çekilmesi lazım, dizimi birde Türk hekimi görsün diye bekliyorum
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun zıpzıpım, acil şifalar dilerim![]()
Sağol kuzumGeçmiş olsun gezegenim![]()
Afiyet olsun minnoşkom@Nau Nau @SebastianCheesecake
28 kasım pazartesi
Kahvaltı 08.00
1 muz 4 badem
Öğle 11.00
Kuru börülce salatası
3 çiğköfte 2 wasa
3 hurma
Akşam 17.45
Salata tabağı aşağıda
Su 2 lt
Adım 6.520
Ya geçmiş olsun. İnşallah kistler erir kendiliğinden. Benim de vardı yumurtalıkta 5 cm 2 defa oluştu ama eridi d.kontrol hapı ile..İçmem lazım içince iştah kontrolü de daha kolay oluyor ... Sende pco var mıydı? Bende pco da çıktı, yumurtalık USG de 5-6 kist göründü birisi 3.5 cm di
Takım transferi olmadı sanirsamSelam biz bugün kızla okul gezisine katılacağız akvaryuma gideceğiz uğrayamam pek
Mavişlerrrr yeme içmeye dikkat edelim menüler de kaçamak istemiyorum canlarım bitanelerimyoksa her kaçamağı 1000 adım ceza yukleniyorrrrr
![]()
Sıvı biriktiğini duymamıştım hiç. Annem ve babamda sıvı yok, özellikle annem çok kötü. O yüzden diz sıkıntısının çok zor olduğunu biliyorum. İnşallah burada bi doktor sorununu çözerEvet öyle
Tuhaf olanı sıvı bittiğini hep duyardım, benim dizimde sıvı birikiyormuş, çekilmesi lazım, dizimi birde Türk hekimi görsün diye bekliyorum
Teşekkür ederim bebeem. Doktordan çıkınca haber ver nolmuş oğlunaAfiyet olsun minnoşkom
Tamam canım birazdan cikicaz. Bu sabah daha iyi şükürTeşekkür ederim bebeem. Doktordan çıkınca haber ver nolmuş oğluna![]()
Ben de kendimi çılgın sanırdımÖncelikle daginik yazdigimdan oturu kusura bakmayin. Cocuklarimin ikisi de kucuk ve eşim göreve gitti. Kahvaltilarim 12 yi,2 yi buluyor genelde ama tabi gecici bir surec (tahminim)
Kahvalti maalesef yapamadim
Su az.Bi 400 lük, 3 kere de 180 lik bardak ictim.
3 kasik kadar f.ezmesi
2 tabak kadar mayonezli garnitur
1 avuç çiğ kabak çekirdeği
Türk kahvesi
Yarım ekmek rahat vardir (çavdar ekmeği)
Az mercimek çorbası
Maş fasulyesi 1 tabak
Kapya olmasi lazim
1 tabak pekmezli, f.ezmeli, hünnap bebe bisküvili (300 küsür gram tahmini bisküvi kullandim) ılık sulu mamasesli güldüm şimdi.
ADIM 10.821
pastelfit
Amine Busra Eki Görüntüle 3168084
Çok sevindim, nedir bu yavruların hastalıklardan çektiğiTamam canım birazdan cikicaz. Bu sabah daha iyi şükür