Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aa tamam demişn doğru. Allah şifa versin inşaAllah. İlaçlar mahvediyor işte bünyeyi. İçmesek de olmuyor 😕
İçmem lazım içince iştah kontrolü de daha kolay oluyor ... Sende pco var mıydı? Bende pco da çıktı, yumurtalık USG de 5-6 kist göründü birisi 3.5 cm di

İçmem lazım içince iştah kontrolü de daha kolay oluyor ... Sende pco var mıydı? Bende pco da çıktı, yumurtalık USG de 5-6 kist göründü birisi 3.5 cm di
Ya geçmiş olsun. İnşallah kistler erir kendiliğinden. Benim de vardı yumurtalıkta 5 cm 2 defa oluştu ama eridi d.kontrol hapı ile..
İnsilün direnci hapı bana pek etki etmedi. Pazartesiye farklı bir dahiliyeden randevu aldım bakalım.

Evet öyle
Tuhaf olanı sıvı bittiğini hep duyardım, benim dizimde sıvı birikiyormuş, çekilmesi lazım, dizimi birde Türk hekimi görsün diye bekliyorum
Sıvı biriktiğini duymamıştım hiç. Annem ve babamda sıvı yok, özellikle annem çok kötü. O yüzden diz sıkıntısının çok zor olduğunu biliyorum. İnşallah burada bi doktor sorununu çözer🙏

Öncelikle daginik yazdigimdan oturu kusura bakmayin. Cocuklarimin ikisi de kucuk ve eşim göreve gitti. Kahvaltilarim 12 yi,2 yi buluyor genelde ama tabi gecici bir surec (tahminim)

Kahvalti maalesef yapamadim
Su az.Bi 400 lük, 3 kere de 180 lik bardak ictim.
3 kasik kadar f.ezmesi
2 tabak kadar mayonezli garnitur
1 avuç çiğ kabak çekirdeği
Türk kahvesi
Yarım ekmek rahat vardir (çavdar ekmeği)
Az mercimek çorbası
Maş fasulyesi 1 tabak
Kapya olmasi lazim
1 tabak pekmezli, f.ezmeli, hünnap bebe bisküvili (300 küsür gram tahmini bisküvi kullandim) ılık sulu mama 😳😳 sesli güldüm şimdi.
ADIM 10.821

pastelfit pastelfit

Amine Busra Amine Busra Eki Görüntüle 3168084
Ben de kendimi çılgın sanırdım😄Bu ney🙈Ama çocukların küçük olduğu için bişey diyemiyorum. Ben de ikiz büyüttüm, yemeğe hasret kalıp bulduğumu yiye yiye ne hallere geldim. Neyse büyüttüm de bitti çok şükür. Allah kolaylık versin canım🙏

Back
X