İyi gezmelerSelam biz bugün kızla okul gezisine katılacağız akvaryuma gideceğiz uğrayamam pek
Mavişlerrrr yeme içmeye dikkat edelim menüler de kaçamak istemiyorum canlarım bitanelerimyoksa her kaçamağı 1000 adım ceza yukleniyorrrrr
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi gezmelerSelam biz bugün kızla okul gezisine katılacağız akvaryuma gideceğiz uğrayamam pek
Mavişlerrrr yeme içmeye dikkat edelim menüler de kaçamak istemiyorum canlarım bitanelerimyoksa her kaçamağı 1000 adım ceza yukleniyorrrrr
![]()
Bizimki çok vukuatlı ilk 6 yılından. O yüzden biraz endişelendim yoksa normal şeylerÇok sevindim, nedir bu yavruların hastalıklardan çektiği![]()
Araba bile çarptı bilmiyorum anlatmış mıydımBizimki çok vukuatlı ilk 6 yılından. O yüzden biraz endişelendim yoksa normal şeyler![]()
Yok anlatmadın. Allah esirgesin kuzuyuAraba bile çarptı bilmiyorum anlatmış mıydım
Tesekkur ederimBen de kendimi çılgın sanırdımBu ney
Ama çocukların küçük olduğu için bişey diyemiyorum. Ben de ikiz büyüttüm, yemeğe hasret kalıp bulduğumu yiye yiye ne hallere geldim. Neyse büyüttüm de bitti çok şükür. Allah kolaylık versin canım
![]()
Sağlık sorunum var canım
Diyet filan yapamıyorum
80 üstüyüm![]()
Fezacım sıkıntın hala geçmedi demi,bir başka doktorada göstersen aslında.Hayırlı sabahlar pastelim
Hamdolsun iyiyim, dizim ağrı kesici alıp dinlenirsem iyi yoksa feci. Dün akşam komşumla yürüyüş yaptık güya, benim dizim onunda beli tutulmuş, 2 topal yavaş yavaş yürüdük. 1 saatte 3000 adım civarı atmışız![]()
Bu kötü olmuş işte.Evet, vidayı sıkan uzmanı değildi![]()
Kuzum nasılsınnnSonuclar iyi geldi canim gecen carsamba gunu ameliyat oldum gayet iyiyim bir sıkıntı yok![]()
Dün bir kere gittim bakici varken ama oglum uyanip aglayinca beni aradi,kosturarak geri dondum. Gunde yarim saat ayiramiyorum@Willemijn- cnm başladın mı spor salonuna
Eline saglik.
Masterfit 54. Etap Cuma P.tesi Kırmızı Takım @Nau Nau 71,2 70,9 Elhan
70,1 69,4 fesang
64,1 63,8 @60kiloyum 88,8 88,3 pastelfit
57,4 57,8 @Beth18 65,4 Mavi Takım Amine Busra
78,4 77,9 @Willemijn- 65,8 65,5 @Kmsl Hnd 64,8 64,8 @DombiliKus 86,6 86,6 @Mthn83 86 85,7 Hedef60kgolmak
75,3 74,7
Teşekkür ederim ablacim iyiyim sen nasilsinFezacım sıkıntın hala geçmedi demi,bir başka doktorada göstersen aslında.
Bu kötü olmuş işte.
Kuzum nasılsınnn
Sorma fezacım dişler implant yapılacak 6 tane,7 tanede çekim olacak.HanimKelesimiGetir nasılsın bacım, bir sıkıntı var galiba
Seninki daha kapsamli ama,takip bu,kolay değil.Hay Allahım tam körümkaç kere baktım göremedim
Liste yapıyorum 3 kişi eksik mesela
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Vallahi öyle , düzelttiAllah iyiliğini versin
![]()
Bende iyiyim şimdilik arada öksürük kendini hatırlatıyorTeşekkür ederim ablacim iyiyim sen nasilsin![]()
Kazanana, kaybeden bir sonraki cumaya kadar, her gun 3 destek mesaji yazacak.Çok pis yarismalarin tertemiz sonucu olur
Neymiş şartın bakalım![]()
Kurbanın olsun destek mesajlarıKazanana, kaybeden bir sonraki cumaya kadar, her gun 3 destek mesaji yazacak.
Seninle yarışalım da her şartın kabul bitanemmmTövbe tövbeçok sağol simdiden
![]()
Hepsini inşallah biricikimYok anlatmadın. Allah esirgesin kuzuyu![]()