Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de kendimi çılgın sanırdım😄Bu ney🙈Ama çocukların küçük olduğu için bişey diyemiyorum. Ben de ikiz büyüttüm, yemeğe hasret kalıp bulduğumu yiye yiye ne hallere geldim. Neyse büyüttüm de bitti çok şükür. Allah kolaylık versin canım🙏
Tesekkur ederim 🥰🥰 maalesef dün kötü oldu 😔 Bir sey desen de sana asla gücenmem. İstersen kız bana, çünkü sen kaptanliginin her doneminde menulerime/menulerimize, insanlik namina "AFİYET OLSUN" dedin. Amine Busra Amine Busra sen benim diger menulerime en fazla bir kere afiyet olsun dedin, Allah askina, deminki yorumu niye yapiyorsun? İyi menulerime de yorum yapsaydin? Pardon sadece afiyet olsun demen yeterliydi insan yerine koyup. Kaptansin sen ya ve "afiyet olsun" demiyorsun. Kac gundur yazacaktim, kendimi tuttum ama isine gelene yorum yapman, bardagimi tasirdi . Bizi gazla demiyoruz, kaptan olarak afiyet olsun demen görgü kuralı olarak gerekliydi. Sonra da Boza kavgacı.

Sağlık sorunum var canım
Diyet filan yapamıyorum
80 üstüyüm 😔

Hayırlı sabahlar pastelim
Hamdolsun iyiyim, dizim ağrı kesici alıp dinlenirsem iyi yoksa feci. Dün akşam komşumla yürüyüş yaptık güya, benim dizim onunda beli tutulmuş, 2 topal yavaş yavaş yürüdük. 1 saatte 3000 adım civarı atmışız😔
Fezacım sıkıntın hala geçmedi demi,bir başka doktorada göstersen aslında.
Evet, vidayı sıkan uzmanı değildi🤦‍♀️
Bu kötü olmuş işte.
Sonuclar iyi geldi canim gecen carsamba gunu ameliyat oldum gayet iyiyim bir sıkıntı yok 🥰🥰
Kuzum nasılsınnn

Back
X