Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamam birbirimizle muhatap olmayalım öyleyse. Senin nasıl çocuklarınla yoğunluğun varsa benimde öyle yogunlugum var. Ama anlamayacaksin nasılsa daha fazla cevap vermicem.

Çok geçmiş olsun bekleriz canım

Tamam birbirimizle muhatap olmayalım öyleyse. Senin nasıl çocuklarınla yoğunluğun varsa benimde öyle yogunlugum var. Ama anlamayacaksin nasılsa daha fazla cevap vermicem.
Ben seni kastetmedim. Sadece afiyet olsun kismina takilmistim.Yogunsan tamam sorun yok özür dilerim.

Ben seni kastetmedim. Sadece afiyet olsun kismina takilmistim.Yogunsan tamam sorun yok özür dilerim.
Ben yoğunluktan takım seçimine bile katilamadim... Elhan abla seçim yaptı. Seçtiği takımla ilgili en ufak bir laf etmedim sen direkt dedin ki sen beni secmezdin biliyorum. Malesef senin benle ilgili onyargin var ve ben bunu kiramam.

Beni secmedigini tahmin ettim evet ama dile getirmem sacma oldu. İcimden dusunebilirdim. Yanlis ifade ettim. Tek sorun, menulerime afiyet olsun dememendi, olumsuz menume yorum yazinca da patladim, neden tek bir menume diye ama sacmaladim evet, bosver

Yerim onları resim paylaşir mısın?

Merhaba hoş geldiniz. Tanışma fırsatımız olmadı.
Hoşbulduk. Ben cordelia 30 kilodan fazla verdim. 1 yıl SONRA hızla geri aldim. Evli mutsuz çocuksuz bir kadınım. diyet döneminde bol spor yaptığım ve spor listelerini tuttuğum için spor kraliçesi derlerdi. Şimdi külkedisiyim ama boşver sen kraliçe bil. Seni tanıyabilir miyim?

Gerginliğin olabilir, çocuklarınla yalnız zorlaniyosun belkide. Esin sanirim il dışında çalışmaya gitti, bunlar üst üste seni etkiliyor olabilir. Ama gerginliğini burda böyle yansitman doğru değil. Benimde eşim çok yoğun çalışıyor 2.5 yaş aralikli iki tane çocuğum var, çok çok zor zamanlar geçirdim burda günlerce anlattığımda oldu.
Tek diyeceğim ben kötü niyetli biri değilim. Hele bana ayrımcılık yapılmasını asla sevmeyen biri olarak burda bunu yapmam...

Afiyet olsun

Allah bagislasin. Aralari 22 ay ve kucugu 15 aylık. Evet haklisin. Ayrimcilik konusunu da anlatayim son kez "isine gelenlere yorum yapiyorsun" diyince bir cok kisi, isine gelenlerden kastimin diger arkadaslar oldugunu anlamis. Halbu ki isine gelen menulerime demek istemistim. Resmen anlatim bozuklugu yapmisim. Mesajimi tekrar okuyunca anladim. Yoksa kimse ayrimcilik yapmaz ki bosver tatliya bagladik
Tesekkur ederim.

Mor lahana? Aaaa neydi cidden?
Neyse afiyet olsun

Ne güzel yazmışsın

Günaydın heyecandan karnım gurul gurul bakalım nasıl geçecek görüşme. Sabahta geç kaldım kızı enistesiyle yolladım
İnşallah çok güzel geçer ve hayırlısı olur hakkında canım. Beni de görece çağırdılar ama kızım küçük olduğu için kabul edemedim. İnşallah senin için güzel kapılar açılsın

Tam zamanlı işler için daha çok arıyorlar ama bende bırakamıyorum kıyamıyorum. Ama baktım olmuyor annemde bakmak istemezse part time olarak küçüğü kreşe vericem gibi duruyor... 3 yaşını şubatta dolduracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…