Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bak adım işini hallettin harikasın
Çok teşekkür ederim
Bu arada yeni farkediyorum 120 kilodan düşmüşsün tebrik ederim
Sağol canım.
çok güzel cnm afiyetler olsun
Teşekkür ederim
Ben buraya ilk geldigimde kurulu bir düzenin içine girmeye çalışan bir yabancı gibi hissettim. Sağolsun 60kiloyum (fulya) gel bende varım dedi. Bı gazla geldim. Hala sebepsiz bir dislanmislik hissediyorum. Kimsykaynakli değil. Hepimiz gerçek hayatta zorluklar yaşıyoruz ve ister istemez dusuncelerimize yansıyor. O da kelimelerimize yansıyor. Sanalin ve gerçek hayatın sana sunduklarından sadece seni mutlu edecek olanları al. Hepimiz birbirimiz için buradayız ama en çok kendimiz için buradayız. Burada mutlu olalım
evet yaaa tatlum Mthn83

canım haftaya 8.000 lere geç bari bak çok az kaldı :)

ok :)

oooooo kutlu olsun bebeğim

Günaydın heyecandan karnım gurul gurul bakalım nasıl geçecek görüşme. Sabahta geç kaldım kızı enistesiyle yolladım
Rabbim hayırları güzellikle versin inşallah olmazsa üzülme. Bizim bilmediğimiz ne guzellikler verir Rabbim. Evlatların kısmeti bı yerlerde seni bekliyordur

Sormaya korkuyorum umarım çok kilo almamışsındır

Afiyet olsun canım❤
Bende nau eski nick dut . Geçen seneden bu yana 10 kilo verdim.geçen sene başka bi gruptaydım. Evliyim . 2 kızım var. Kayninişim bana ilişmezse çok mutluyum . 30 kilo vermek her yiğidin harcı değil.boşuna kraliçe olmamışsın❤ Yine verirsin .

Teşekkür ederim kaptanım

Günaydın kaptanım. İyi ki profilini Cemile yapmışsın. Her görüşümde neşeleniyorum
Aa ne güzel çimile benim iç sesimin dışa vurmuş hali moralim bozuk olunca açıp açıp videosunu izliyorum. İçimin yağları eriyo

Selammm canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın
Aşkitommm hoşgeldinnnn bak bende geldimmmmm

Resmen beynim yandı
Önce mor sebze ne ola ki, radika mı acaba derken…
Maş çorbası nasıl oluyo acaba diye düşünmeye başlayıp…
Türkiye’nin doğusu ve batısı arasındaki saat farkını hesaplamaya başlamak
Afiyet olsun canım

Geldimmmm tatlışımmmmm cuma günü başlıyorum inşallah çok özledim zaten sizleriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…