- 8 Eylül 2016
- 103.295
- 438.085
- 898
- 36
Uzgun ifadesi bırakacaktim bu mesajina yanlışlıkla olmusAynı gemideyiz artık hahaahhaah
Küçük kız hasta olmuş yaa gece hiç uyumadık kustu ishal olmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzgun ifadesi bırakacaktim bu mesajina yanlışlıkla olmusAynı gemideyiz artık hahaahhaah
Küçük kız hasta olmuş yaa gece hiç uyumadık kustu ishal olmuş![]()
Aaaa ne demek dışlanmışlık. Ben seninle çok denk gelemedim. Ama bundan sonra kurtulamazsın
Günaydın eğlenceli bebeem
Günaydın Hanımcım
Geçmiş olsun, ah bu çocukların çektiği. Kıyamam yaa![]()
Teşekkür ederim teyzeleriÇok geçmişler olsun acayip salgın var gene .
Hoşbuldum tatlımmmmHos geldin.kaç kgsin demicem, cunku sen izindeyken de hemen hemen kilo almiyorsun.
![]()
Hoşbuldum güzel kaptanım en son gittiğimde sende yoktun sende hoşgeldin canımHosgeldin canim![]()
Maş fasulyenin salatasıda çok güzel oluyor bol yeşillikli filn.10 dk’dan bişey olmaz. Ama saat, 12 olunca sıfırlıyo maalesef. Dur ben Maş çorbası bakmaya Nefis tariflere gidiyorum![]()
Biz bile yapıyoruz onu..Aynen ablacım sonra da öhö öhö
Tam olarak gelemedim ama iki üç gündür daha musaitim ve iyiyim bakabiliyorumHoşbuldum tatlımmmmburayı 65,90 ile bırakmıştım 2 gün önce 67 dim ama cuma tartılacağım ak kara o gün çıkacak
Hoşbuldum güzel kaptanım en son gittiğimde sende yoktun sende hoşgeldin canım![]()
İste bak, biliyorumHoşbuldum tatlımmmmburayı 65,90 ile bırakmıştım 2 gün önce 67 dim ama cuma tartılacağım ak kara o gün çıkacak
Hoşbuldum güzel kaptanım en son gittiğimde sende yoktun sende hoşgeldin canım![]()
Yavrum seni yeni taniyorum. Çok tatlı bir hatunsun hislerin gerçekten yanlış. Zamanla birçok şey paylaşacağız aidiyet duygusu güçlenecek. Bizimle kal olur muÇok teşekkür ederim
Sağol canım.
Teşekkür ederim
Ben buraya ilk geldigimde kurulu bir düzenin içine girmeye çalışan bir yabancı gibi hissettim. Sağolsun @60kiloyum (fulya) gel bende varım dedi. Bı gazla geldim. Hala sebepsiz bir dislanmislik hissediyorum. Kimsykaynakli değil. Hepimiz gerçek hayatta zorluklar yaşıyoruz ve ister istemez dusuncelerimize yansıyor. O da kelimelerimize yansıyor. Sanalin ve gerçek hayatın sana sunduklarından sadece seni mutlu edecek olanları al. Hepimiz birbirimiz için buradayız ama en çok kendimiz için buradayız. Burada mutlu olalım
Rabbim hayırları güzellikle versin inşallah olmazsa üzülme. Bizim bilmediğimiz ne guzellikler verir Rabbim. Evlatların kısmeti bı yerlerde seni bekliyordur![]()
Hoşbuldum benim tatlı elhoşummmHoş geldin güzel annemm![]()
![]()
Allah kolaylik versinHanımlar çok güzel sohbet var ama çıkıcamDişçiye gidiyorum görüşürüz
![]()
Randevun kolay geçsin canım.Hanımlar çok güzel sohbet var ama çıkıcamDişçiye gidiyorum görüşürüz
![]()
Börülce salatası gibiMaş fasulyenin salatasıda çok güzel oluyor bol yeşillikli filn.
Biz bile yapıyoruz onu..
Gümnaydınlar pastelcimAaaa ne demek dışlanmışlık. Ben seninle çok denk gelemedim. Ama bundan sonra kurtulamazsın
Günaydın eğlenceli bebeem
Günaydın Hanımcım
Geçmiş olsun, ah bu çocukların çektiği. Kıyamam yaa![]()
Rica ederimmm ne demek .Teşekkür ederim teyzeleri![]()
Kuzum benim sen hep iyi ol hep bizimle ol inşallahTam olarak gelemedim ama iki üç gündür daha musaitim ve iyiyim bakabiliyorum![]()
Elhan gelmisHoş geldin güzel annemm![]()
![]()