Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşbuldum tatlımmmm 🥰🥰🤗burayı 65,90 ile bırakmıştım 2 gün önce 67 dim ama cuma tartılacağım ak kara o gün çıkacak 😂😂😂😂

Hoşbuldum güzel kaptanım en son gittiğimde sende yoktun sende hoşgeldin canım 🤗🤗🤗🥰
Tam olarak gelemedim ama iki üç gündür daha musaitim ve iyiyim bakabiliyorum🥰🥰

Çok teşekkür ederim 😘

Sağol canım. 🥰

🥰 Teşekkür ederim

Ben buraya ilk geldigimde kurulu bir düzenin içine girmeye çalışan bir yabancı gibi hissettim. Sağolsun @60kiloyum (fulya) gel bende varım dedi. Bı gazla geldim. Hala sebepsiz bir dislanmislik hissediyorum. Kimsykaynakli değil. Hepimiz gerçek hayatta zorluklar yaşıyoruz ve ister istemez dusuncelerimize yansıyor. O da kelimelerimize yansıyor. Sanalin ve gerçek hayatın sana sunduklarından sadece seni mutlu edecek olanları al. Hepimiz birbirimiz için buradayız ama en çok kendimiz için buradayız. Burada mutlu olalım ❤️

🥰🥰🥰

Rabbim hayırları güzellikle versin inşallah olmazsa üzülme. Bizim bilmediğimiz ne guzellikler verir Rabbim. Evlatların kısmeti bı yerlerde seni bekliyordur 🥰😘
Yavrum seni yeni taniyorum. Çok tatlı bir hatunsun hislerin gerçekten yanlış. Zamanla birçok şey paylaşacağız aidiyet duygusu güçlenecek. Bizimle kal olur mu :KK74:

Back
X