Büyük bir salata yapsan evde malzeme yokmu yada saat geç olmadan meyve yiyebilirsin yogurtlaPide başka yemeğim yoktu. Annem çocuklara makarna yapmış. Ama ben hala aç hissediyorum
Meyve mi yesem bı parca. Dışarıda çok dolandim belkide ondan böyle oldu
geçmiş olsun yaa üzüldümSelam kızlar şimdi geldim fakülteden. Kedicik iki yerinden ısırılmış köpek kapmış kediyi. Kısırlaştırırken kuduz aşısı yapıldığı için inşallah sorun olmaz diyorum ben. Enfeksiyon kapmış antibiyotik yaptılar ilaç sürdüler yarın cerrahi bölüm görecek dikiş lazım mı vesaire bakacaklar
Sarayca yı mı diyorsun? gelmedi canım. kimse ulaşamadı. dönmedi de60kiloyum sana ne zamandır sorucam bir üye vardı zayıflama gruplarında. Çok aktif bir üyeyken bir anda yok olmuştu herkes merak içindeydi geri döndü mü? Senin de o grupta yazdığını hatırlıyorum o yüzden sordum sana. Ama ne yazık ki ne grubun ne üyenin adını hatırlamıyorum
Yaa cok gecmis olsunSelam kızlar şimdi geldim fakülteden. Kedicik iki yerinden ısırılmış köpek kapmış kediyi. Kısırlaştırırken kuduz aşısı yapıldığı için inşallah sorun olmaz diyorum ben. Enfeksiyon kapmış antibiyotik yaptılar ilaç sürdüler yarın cerrahi bölüm görecek dikiş lazım mı vesaire bakacaklar
Evet canım salatadan dönenin kaşığı kırılsın. Çok garip geliyor bana bir anda gitmek umarım iyidirSarayca yı mı diyorsun? gelmedi canım. kimse ulaşamadı. dönmedi deinşallah iyidir. bir anda ortadan kayboldu pandemi döneminde.
7. takımda beraberdik onunla. sonra o ayrı bir sayfa açtı. kaşıktan dönenin kaşığı kırılsın mıydı neydi adı. öyle birşey...
Sağ ol aşkım dedim bu kedi beni bırakıp bir yere gitmez diye geldi şükür Allah'tan daha kötü olmamış İnşallah da iyileşecekYaa cok gecmis olsun
Afiyet olsun canim ❤01 Aralık 2022
sabah 09.20
11 zeytin, söğüş salata, 1,5 dilim karabuğday+arpa ekmeği, 1 tk petek bal, 2 ceviz
öğlen 12.40
1 kepçe çorba, 1 servis kş. baklagil, 1 servis kş. pilav
ara 14.00
10 çiğ badem, 3 çiğ kaju, ceviz
akşam 18.45
etsiz kuru fasulye, pilav, turşu
ara 20.30
1 muz tarçınlı
yatana kadar 1,5 lt suD u t pastelfit
Iyilesecek insallah canim guzel haberlerini bekliyoruzSağ ol aşkım dedim bu kedi beni bırakıp bir yere gitmez diye geldi şükür Allah'tan daha kötü olmamış İnşallah da iyileşecek
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar şimdi geldim fakülteden. Kedicik iki yerinden ısırılmış köpek kapmış kediyi. Kısırlaştırırken kuduz aşısı yapıldığı için inşallah sorun olmaz diyorum ben. Enfeksiyon kapmış antibiyotik yaptılar ilaç sürdüler yarın cerrahi bölüm görecek dikiş lazım mı vesaire bakacaklar
Aaaa canım benim çok çok geçmiş olsun inşallah dikişe gerek olmazSelam kızlar şimdi geldim fakülteden. Kedicik iki yerinden ısırılmış köpek kapmış kediyi. Kısırlaştırırken kuduz aşısı yapıldığı için inşallah sorun olmaz diyorum ben. Enfeksiyon kapmış antibiyotik yaptılar ilaç sürdüler yarın cerrahi bölüm görecek dikiş lazım mı vesaire bakacaklar
Afiyet olsun canim ❤Eveeet geldim
Öglen saat 12.30 Yarım kaseye yakın çorba 4 parça tavuk yağsız limonlu salata 2 yk pilav
Akşam 2 avuç patlamış mısır
3 parça peynirli pide(boyları 1 karistan kısaydı)
1 meyve
Komşum geldi duble türk kahvesi şekersiz
Su yaklaşık 1 lt
Adım 9500
Amine Busra
Yarın için heyecan dorukta bakalım
Afiyet olsun canım❤
❤afiyet olsun canım01 Aralık 2022
sabah 09.20
11 zeytin, söğüş salata, 1,5 dilim karabuğday+arpa ekmeği, 1 tk petek bal, 2 ceviz
öğlen 12.40
1 kepçe çorba, 1 servis kş. baklagil, 1 servis kş. pilav
ara 14.00
10 çiğ badem, 3 çiğ kaju, ceviz
akşam 18.45
etsiz kuru fasulye, pilav, turşu
ara 20.30
1 muz tarçınlı
yatana kadar 1,5 lt suD u t pastelfit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?