Gecmis olsun canimİYi akşamlar kızlar sabah beri yatıyorum herhalde kızdan bende salgına yakalandım bulantı ve ishal olmuşum
Kafamı kaldıramıyorum
Wc ye televizyon ve yatak koyarsan içerimBen içtikçe buraya da yazcamgünde en az 3 litre su bakın açlık kalıyo mu
Aslında bize bileklik lazım da çok pahalıDün 200 adımdıokula giderken yine almamiştim
Wc ye televizyon ve yatak koyarsan içerim
200 lirayken almadim da simdi 500-600 olduAslında bize bileklik lazım da çok pahalı
Seviyorum sizi beee
ahahaTabi ki Şakkirrrr
Kırmızının bahtı kara
Mavinin gönlü yara
Gidiyorum içeyimMesajımı gören su içsiiin
Allah şifa versin canımİYi akşamlar kızlar sabah beri yatıyorum herhalde kızdan bende salgına yakalandım bulantı ve ishal olmuşum
Kafamı kaldıramıyorum
canım yine spor yarışı olcak kordiş etiketlenicekAslında bu haftaya da en az 10bin yakışır
Şifa olsun
Guzeeeel eskiye tamamen döndükcanım yine spor yarışı olcak kordiş etiketlenicek
Zipzip- ım bir duyuru yapar mısın?
8.000 adımve menülerde beni de etiketlesinler , spor yarışı için de puanlarını hesaplayıp bütün sporlarında kordişi
Ohh yarasın hepimizeŞifa olsun
Yok kuzum, vücudum çok ödem tutuyor, suyu 2 lt içsem wc ye yetişemembi kaç güne vücut alışıyo inan bana
Etiket listesi yok canim da musait olunca duyuruyu yaparimcanım yine spor yarışı olcak kordiş etiketlenicek
Zipzip- ım bir duyuru yapar mısın?
8.000 adımve menülerde beni de etiketlesinler , spor yarışı için de puanlarını hesaplayıp bütün sporlarında kordişi
ay bir alemsin kızWc ye televizyon ve yatak koyarsan içerim
yetişemiyoruz ki anacım200 lirayken almadim da simdi 500-600 oldu
içiyorumMesajımı gören su içsiiin
tamam kaptancımEtiket listesi yok canim da musait olunca duyuruyu yaparim
Bol tereyağlı börek ne gider cumartesiye hemen planlayın mavislerimCumartesi menülerimizi şimdiden planlayalim mavişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?