- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
Pastelimi bekliyorum cnmEvet adımlarda kimi etiketliyoruz??
Tamam balımEtiketleyin bakalım inşallah yapabilirim
Tamam captainSevgili mavişlerim bedeninize yaptığınız her altın davranışı buraya belirtmenizi rica ediyorum. Reytinglerde masterfit hep birinci sayfaya taşınsın.
fesang bebem oluy mu
Hedef60kgolmak
@Willemijn-
@Mthn83
@Nau Nau
@DombiliKus
Amine Busra
Tamam kaptanımCumartesi menülerimizi şimdiden planlayalim mavişler.
Şu an bedenimi dinlendiriyorum kaptanımSevgili mavişlerim bedeninize yaptığınız her altın davranışı buraya belirtmenizi rica ediyorum. Reytinglerde masterfit hep birinci sayfaya taşınsın.
fesang bebem oluy mu
Hedef60kgolmak
@Willemijn-
@Mthn83
@Nau Nau
@DombiliKus
Amine Busra
Aslında bu haftaya da en az 10bin yakışırTamam balım
Menü ve 8.000 adım takibine de ben devam ederim olmazsa
Sen yine kan ilacına mı başladın?Canım istiyorum aslında ama böyle artı gelince de üzüldüm. Karar veremedim. Olmazsa ben bu hafta sadece kilo bildireyim.
Pazartesiden sonra bende başlıyorumAslında bu haftaya da en az 10bin yakışır
Ooo süper o zaman birbirimizi etiketleyelim zıpzıpımPazartesiden sonra bende başlıyorum
İYi akşamlar kızlar sabah beri yatıyorum herhalde kızdan bende salgına yakalandım bulantı ve ishal olmuşumKırmızı takımın fit hanımları hoşgeldiniz. Bu hafta yine karşımızda ezeli rakibimiz Mavi Elhan Takımı varOnlar her türlü diyeti yapıp bizi yenmeye çalışacaklar ama başarılı olamayacaklar herzamanki gibi Tek yapmanız gereken bol hareket, bol su ve sağlıklı menüler. Bir hafta sonunda en çok kiloyu vermek için şu andan itibaren dikkat edelim. Menü ve adımları tamamlamaya çalışalım. Etiketleri unutmayın. Sizi seviyoreeee
@Cordelia
@Mehfam
@erenmothers
Kmsl Hnd
@60kiloyum
@Kinoalihatun
@Beth18
Aaaa geçmiş olsun canım ya Allah şifa versinİYi akşamlar kızlar sabah beri yatıyorum herhalde kızdan bende salgına yakalandım bulantı ve ishal olmuşum
Kafamı kaldıramıyorum
Ah canım çok geçmiş olsun. Probiyotik başla hemenİYi akşamlar kızlar sabah beri yatıyorum herhalde kızdan bende salgına yakalandım bulantı ve ishal olmuşum
Kafamı kaldıramıyorum
Ben Perşembe cuma adimsayari açmıyorum çünkü neden açayımO kadar yol yaptım bugun 5800 saymış. Ama sabah okula giderken evde bıraktım 1500 de o zamandan vardır
İshale mi iyi geliyor?Ah canım çok geçmiş olsun. Probiyotik başla hemen
Dün 200 adımdıBen Perşembe cuma adimsayari açmıyorum çünkü neden açayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?