Ayağın ıslak kaldığı için üşütmeyesin tatlım...Kınayı elma sirkesiyle karıp ayaklara yakarsan çok faydası varmış, ödem atar, ağrılara iyi gelir, üşümeyi azaltır, ruhsal olarak rahatlatır, toksin atar gibi gibi birçok faydası var, ilk yaktığımda ayak ağrısı azalmıştı, ikinci de bütün vücudumdaki ağrılar sanki ayağıma kadar indi fakat çıkamadı, Allah ım inanılmaz şiddetli 4 gün geçirdim, bu 3. Çok şiddetli olmasa da yine ağrıyor, geçecek inşallah
Yok bebem
3458
İnşallah canım cok teşekkür ederimBelki de öyledir. İnşallah geçer canım
Yarım saat sonra içeceğim. Yemeklerden sonra iki saat bekliyorum su içmek içinMesajımı gören su içsin
Yemeklerden önce 1 bardak yada içebiliyorsan 2 bardak iç. Daha az yediriyoYarım saat sonra içeceğim. Yemeklerden sonra iki saat bekliyorum su içmek için
Geçmiş olsun kuzum.Sağ gözüm ağrıyor çaylı pamuk koydum geçer inşallah
Sahiplendirdiğim kedinin yeni sahibi aradı çok ağlıyormuş diye bugün geri getirecek. Bakalım bizde ne yapacakAy çok sevindim
Evet canım bu sabah öyle yaptımYemeklerden önce 1 bardak yada içebiliyorsan 2 bardak iç. Daha az yediriyo
Teşekkür ederim cordisimGeçmiş olsun kuzum.
Aaaaaa ay çok tatlı ya kıyamamSahiplendirdiğim kedinin yeni sahibi aradı çok ağlıyormuş diye bugün geri getirecek. Bakalım bizde ne yapacak
Eveeeeeeet tatlım aldı beni götürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?