Banada zayıflığı yakıştırmıyor arkadaşlarım çünkü ben yüzümden kilo alıp veriyorum o yüzden yüzüm ister istermez biraz çöküyor. Senin yapınla alakalı aslındaKızlar kankalarim 55 kiloda kötü olacağımi söylüyor yüzümde çöküş olacağını su an ki kilom ideal olduğunu eşime kalsa 55 kilo almamı istiyor arada kalıyorum böyle bisey olabilir mi,su an 64 65 arasıyım
Aslinda eşin böyle söylüyor eş dost farklı bise söylüyor ama sen nasil mutlu hissedeceksin önemli olan o canım şimdiki halinde mutlu isen bence korumaya geçebilirsinKızlar kankalarim 55 kiloda kötü olacağımi söylüyor yüzümde çöküş olacağını su an ki kilom ideal olduğunu eşime kalsa 55 kilo almamı istiyor arada kalıyorum böyle bisey olabilir mi,su an 64 65 arasıyım
Teşekkür ederim yüzünden çok kilo veren biri değilim orantılı aslında ama bilmiyorum kafamı karıştırıyorlar oysa eşim de kilo sevmiyor baya aşağılarda olan kilomu istiyor bakalım bu sur3cte göreceğim nasıl olacakBanada zayıflığı yakıştırmıyor arkadaşlarım çünkü ben yüzümden kilo alıp veriyorum o yüzden yüzüm ister istermez biraz çöküyor. Senin yapınla alakalı aslında
T3sekkur ederim canımAslinda eşin böyle söylüyor eş dost farklı bise söylüyor ama sen nasil mutlu hissedeceksin önemli olan o canım şimdiki halinde mutlu isen bence korumaya geçebilirsin
Acikmissin demek ki. Afiyet olsun canım. Üzüm aslında içinde şeker olduğu için daha da aciktiriyor. Ama en son öğün olunca problem olmamış bence
Kendini iyi hissetiğin gibi davran canım. Başkalarını çok önemsememeye çalış elin geldiği kadar.Teşekkür ederim yüzünden çok kilo veren biri değilim orantılı aslında ama bilmiyorum kafamı karıştırıyorlar oysa eşim de kilo sevmiyor baya aşağılarda olan kilomu istiyor bakalım bu sur3cte göreceğim nasıl olacak
Kolay gelsin canımBirazdan spora gidicem kızlar. Menülerini paylasamadim. O işi toplu yapicam. Sınav degerlendirme işiyle meşgulüm bugün. Ayrıca saç boyama
Evet canım. Dün bütün gün hiç oturmadım. Saat 19:00 civarı çocukları parka çıkardım saat 22:30 da ancak eve girdik( çocuklara kalsa daha da parkta kalacaktık)Acikmissin demek ki. Afiyet olsun canım. Üzüm aslında içinde şeker olduğu için daha da aciktiriyor. Ama en son öğün olunca problem olmamış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?