Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ADINIZ:Nikinik
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:87 civari
HEDEF KİLONUZ:69
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:memur
ÇOCUK SAYISI:6 yaşında oğlum var
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemeyi seviyorum 🙈
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hasimato
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: şişman ve de pismanim 🤭🤭
Tekrardan hoşgeldin canım, seni kitap kulübünden tanıyorum 🧡

Çok iyi olur tam bilemiyorum
İlk sayfada kurallar yazıyor ama kısaca anlatayım bir haftada en çok kilo veren kişi kırmızı kaptan oluyor, kendine rakip olacak mavi kaptan seçiyor. Sonra kaptanlar sırasıyla kendine takım arkadaşı seçiyorlar kırmızı ve mavi takım oluşuyor.

Cumartesi Pazar pazartesi salı ve Çarşamba 8.000 adım atıp fotosunu atıyoruz. Ayrıca hafta boyu menülerimizi yazıyoruz saati ve içerikleri ile. Pazartesi ve cuma da tartilip bildiriyoruz

Tekrardan hoşgeldin canım, seni kitap kulübünden tanıyorum 🧡
Evet canim ben de seni tanıyorum tabiki 🤗🤗
Eski cuma yarışmalarından arkadaşlar varsa onlar da tanır muhtemel ve Zipzip- Zipzip- beni hatırlıyordur diye düşünüyorum 🤭

Evet canim ben de seni tanıyorum tabiki 🤗🤗
Eski cuma yarışmalarından arkadaşlar varsa onlar da tanır muhtemel ve Zipzip- Zipzip- beni hatırlıyordur diye düşünüyorum 🤭
Ben cuma yarışlarında yoktum canım sadece burada olanları biliyorum. Zipzip- Zipzip- taniyordur evet tekrar hoşgeldin burada olmana çok sevindim🥳🥳🥳🥳

Ben cuma yarışlarında yoktum canım sadece burada olanları biliyorum. Zipzip- Zipzip- taniyordur evet tekrar hoşgeldin burada olmana çok sevindim🥳🥳🥳🥳
Sağol canim umarım güzel Bi baslangic olur benim için 🤗

İlk sayfada kurallar yazıyor ama kısaca anlatayım bir haftada en çok kilo veren kişi kırmızı kaptan oluyor, kendine rakip olacak mavi kaptan seçiyor. Sonra kaptanlar sırasıyla kendine takım arkadaşı seçiyorlar kırmızı ve mavi takım oluşuyor.

Cumartesi Pazar pazartesi salı ve Çarşamba 8.000 adım atıp fotosunu atıyoruz. Ayrıca hafta boyu menülerimizi yazıyoruz saati ve içerikleri ile. Pazartesi ve cuma da tartilip bildiriyoruz
Tamam ss aldım bu mesajı adımda gün değişikliği yapabiliyormuyuz hafta içi adım tuttururum ama haftasınu zor olur

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

share_1670089979605.webp

Back
X