Kanli olan ishal değildi öncesinde ishal vardı anlamadimkiCanım kanlı ishal mikrobu farklı hemen görün bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanli olan ishal değildi öncesinde ishal vardı anlamadimkiCanım kanlı ishal mikrobu farklı hemen görün bence
UuUmarım canım ya kendime uygun mama hazirlayip onlara yediricem pişiyi![]()
Cnm cumartesi ve pazar için ayrı, pazartesi salı çarşamba için ayrı avantaj kazanıyor takımlar, o yüzden takımına destek için bu 5 günün her günü 8.000 tamamlamaya çalışTamam ss aldım bu mesajı adımda gün değişikliği yapabiliyormuyuz hafta içi adım tuttururum ama haftasınu zor olur
İnşallah yapabilirim mahçup etmem kimseyi Perşembe cuma hariç diğer günler 8bin adım atmaya çalışacamCanım ne yazık ki olmuyor bizler çıkamadığımız zaman evde adım atıyoruz:)
Sağol canım. Az oldu ama işte minnakımla ancak evde bu kadar olduAyaklarına sağlık
Müthiş
Maşallah kuzuma
Canım enfeksiyon uzmanı da varsa tahlil yollarlar bakarlar , kan değerlerine deKanli olan ishal değildi öncesinde ishal vardı anlamadimkiyarında olursa belki giderim acile ama acilde birşey yapmazlar ki
Daha ne olsun canımSağol canım. Az oldu ama işte minnakımla ancak evde bu kadar oldu![]()
İnşallah canımcımİnşallah yapabilirim mahçup etmem kimseyi Perşembe cuma hariç diğer günler 8bin adım atmaya çalışacam
Çok geçmiş olsun canımKanli olan ishal değildi öncesinde ishal vardı anlamadimkiyarında olursa belki giderim acile ama acilde birşey yapmazlar ki
Ooo kimler gelmiş hoş geldin canımÇok denedim kendim vereyim falan ama motivasyon 0 diyetlerim 2 günü gecmediburdaki o enerjiyi bulamadim kendimde
Eve geldim, içiyorumSu için su![]()
Doğum günü vardıBakisma kuzum tuzağa düşme
Açık büfe hayırdır gün falan mı var?
Yok gülüm, karbonhidrat çok azdı, o karnımızı tok tutar dedimKarnimizi tok tutacagini sanmam yani. Wc mi![]()
Sağ ol dostum.Olsun canım dönmen bile yeni bir başlangıç
Oy canlarım yaa oyun içintelefonun not defteri en iyisi o zaman cnm
Hoşgeldin canımİsmim Bedeni ile Mutlu Olmak İsteyen Biri
Yaşım 34
Boyum 170
Kilom 90
Hedefim 70
Evliyim
Kamuda çalışıyorum
2 çocuğum var
Bağımlılık yemekten vazgeçememe gibi nedenler
Bildiğim kadarıyla sağlık sorunum yok
Artık bedenimle barışmak mutlu olmak istiyorum
Hee ok. Tuttu mu pekiYok gülüm, karbonhidrat çok azdı, o karnımızı tok tutar dedim
Selaaamm![]()