Daha az önce pasta gömdüm, acilen diyet lazım bünyeye,en acilinden
Ben zamanında gereksiz yere çok stres yaptım halbuki anlamsız yani vücuda daha çok zarar veriyor inan ki. Burada keyifle yarışıyoruz canımZaten onların bu güzellikleri böyle yapıyor bizi
Ellemeyin kaptanimi heryere el atmış
Ooo kop gel hadiDaha az önce pasta gömdüm, acilen diyet lazım bünyeye,en acilinden
Cuma ver tartını başla ne dersin?Geleyim
Teşekkürler kırmızı minnoşZaten onların bu güzellikleri böyle yapıyor bizi
Ellemeyin kaptanimi heryere el atmış
Aç değilim ve adımımı tamamladımAy acıktım Allah'ım yardım et tamamen psikolojik bir acıkma çünkü gayet doyurucu yedim ay ay ay
Afiyet olsun canimElhan Hedef60kgolmak
Sabah 9 da 4 sigara böreği 1 YK tahin pekmez
14 de 1 ısırık hamburger 3 patates kızartması
16 da 1 çatal yaş pasta 1 yaprak sarma 1 biber dolma
19 da 2 poğaça biraz çemen
2 lt kesin fazlasını bilmiyorum su için
Spor 10 bin adım
Harikasın canım ayağına sağlık
Kuzum ben bugün anneme geldim. BuIrda kalacağım tartı yok sabah tartılamam midem hala bulanıyor yemekte sıkıntı çekiyorum ancak ekmek,, poğaça midemi bastırıyor inşallah yarından itibaren daha iyi olurum bu hafta için şimdiden özür dilerim kızlar hepinizdenKırmızı takımın fit hanımları iyi akşamlar. Yarın tartı günümüz . Tartılarınızda beni veZipzip- kaptanımı etiketlemeyi unutmayınız. Hepimize bol eksiler diliyorum
Cordelia
Mehfam
erenmothers
Kmsl Hnd
60kiloyum
Kinoalihatun
Beth18
ben kaç çıkarım bilmiyorum. bel çevremi şiş hissediyorumKırmızı takımın fit hanımları iyi akşamlar. Yarın tartı günümüz . Tartılarınızda beni veZipzip- kaptanımı etiketlemeyi unutmayınız. Hepimize bol eksiler diliyorum
Cordelia
Mehfam
erenmothers
Kmsl Hnd
60kiloyum
Kinoalihatun
Beth18
afiyet olsun. acaba neden oldu ki canım?Kuzum ben bugün anneme geldim. BuIrda kalacağım tartı yok sabah tartılamam midem hala bulanıyor yemekte sıkıntı çekiyorum ancak ekmek,, poğaça midemi bastırıyor inşallah yarından itibaren daha iyi olurum bu hafta için şimdiden özür dilerim kızlar hepinizden
Menüyü yazayım
Sabah 2 parça ekmek,, 1 dilim peynir
Öğle
Küçük bir poğaça
Akşam
4 parça tavuk mangal,,, 2 dilim ekmek,, azıcık salata,,, 1 bardak ayran
2 çatal yaş pasta ağzımın tadı çok kötü
Su 2 bardak ancak içebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?