Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

4 Aralık 2022

Adım 8345
Leslie 40 dk 3 mil 40 puan

11:00 1 fincan Türk kahvesi

Kahvaltı 13:00

1 tane haşlanmış yumurta

2dilim tam buğday ekmek

1 dilim peynir

1 yemek kaşığı zeytin salatası

1 bardak çay

Ara 16:00 1 fincan zencefilli süt

Akşam 18:30

1 tabak kabak yemeği

1 kase yoğurt

20:00 1 elma 1 mandalina

3 litre su

Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cordelia Cordelia 😘😘😘

Eklentiler

• 7959573A-8821-4F18-9011-1552EB79C6A7.webp
    7959573A-8821-4F18-9011-1552EB79C6A7.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 31
Ben sana güveniyorum zamanımız var canım...:KK60: Yediğin her lokmada beni düşün yeter. :super:
Ablacım bende de şey oluyor. Rehavet😒 2 kilo gitti ya oooh benden rahatı yok. Ama yemin olsun buraya yazacağım menüden utanmasam gider yerim yani. Ama hep seni düşündüm yimedim. Evdeki bütün abur cuburları da bugün görümceme verdim🤣ben zayıflim o kilo alsın 🤪

arkadaşlar şaka maka suyu fazla içmeyin. herkesin mizacına, kilosuna göre su ihtiyacı farklıdır. zaten gün içinde kahve, çay çeşitleri vs derken vücuda fazlasıyla sıvı alıyoruz. gereğinden fazla sıvı vücuttaki elektrolit dengesini bozar. mide bulandırır, baş dönmesi vs yapar 🤷‍♀️

arkadaşlar şaka maka suyu fazla içmeyin. herkesin mizacına, kilosuna göre su ihtiyacı farklıdır. zaten gün içinde kahve, çay çeşitleri vs derken vücuda fazlasıyla sıvı alıyoruz. gereğinden fazla sıvı vücuttaki elektrolit dengesini bozar. mide bulandırır, baş dönmesi vs yapar 🤷‍♀️
Tabi canım herkes kendi bünyesini bilir zaten bizimki hatırlatma . İsteyen istediği kadar içsin 🤗

Bana su demeyin gözünüzün çapağini yiyim :kusmuk:
Ahahahahaha :D

04 Aralık 2022

sabah 10.00
yumurta piyazı, sucuklu peynirli tost (kepek ekmekten), 3 zeytin, 1 tk petek bal, söğüş salata

ara 13.00
1 portakal, 2 kare fıstıklı bitter, kahve

öğlen 14.30
2 kase yoğurtlu yeşil mercimek çorbası (çok şişirdi beni fazla içmişim)

ara 17.00
3-4 beypazarı kurusu, 2 kare fıstıklı bitter

akşam 20.00
1 tabak kıymalı lahana sarması, 3 yk ev yoğurdu, biber, 5-6 çiğ badem, 3-4 fıstık, 4 dağ çileği

yatana kadar 1,5 lt su pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun balım

Bı an herkes isterken birden kimse istemez oldu ortada kaldım 🤪🙄
Takim secmelerinde mi diyorsun?
04 Aralık 2022

sabah 10.00
yumurta piyazı, sucuklu peynirli tost (kepek ekmekten), 3 zeytin, 1 tk petek bal, söğüş salata

ara 13.00
1 portakal, 2 kare fıstıklı bitter, kahve

öğlen 14.30
2 kase yoğurtlu yeşil mercimek çorbası (çok şişirdi beni fazla içmişim)

ara 17.00
3-4 beypazarı kurusu, 2 kare fıstıklı bitter

akşam 20.00
1 tabak kıymalı lahana sarması, 3 yk ev yoğurdu, biber, 5-6 çiğ badem, 3-4 fıstık, 4 dağ çileği

yatana kadar 1,5 lt su pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım 🥰
Sağ ol☺️
Afiyet olsun canım
Sağ ol☺️
Canım afiyet olsun. İki tost çok değil mi :KK61: karbonhidrati biraz azaltalim hafta içi. Senin adımsayar tarih değişiminde sıfırlamiyor mu?
Sağ ol. Normalde haklisin diyette 2 tost mu yenir ama tüm gün kayda değer bir sey yemeyerek dengeledigimi dusundum.🤭 Adim sayar ilk kez oyle denk geldi. Bazen sifirlaniyordu direkt.
Tekrar bakayım iki tost yazıyordu sanki 🥺
İki büyük tost evet🙄

Afiyet olsun canim

Sağ ol☺️

Sağ ol☺️

Sağ ol. Normalde haklisin diyette 2 tost mu yenir ama tüm gün kayda değer bir sey yemeyerek dengeledigimi dusundum.🤭 Adim sayar ilk kez oyle denk geldi. Bazen sifirlaniyordu direkt.

İki büyük tost evet🙄
Sohbet için dedim canım 🥰

İyi aksamlar kizlar;

4 ARALIK PAZAR

Adımın 600 küsürü dünden kalma, o yuzden 8.000 sayilabilir. 👍

pastelfit pastelfit Elhan Elhan Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cordelia Cordelia

SU:2.400
ADIM:8.OOO

KAHVALTI
2 dilim kepek ekmeği
Yumurta
5 zeytin
1 muz
2 haslanmis patates
Peynir
Salatalık

İKİNCİ ÖĞÜN
2 büyük tost
kasap sucuklu (kepek ekmeğinden)

ÜÇÜNCÜ ÖĞÜN
Yulafli öğün, 1 bucuk kase kadar

ARALARDA
Muz, blendarda muzlu içecek, Türk kahvesi, f.ezmesiEki Görüntüle 3171317
Afiyet olsun ayağına sağlık ;)

Afiyet olsun canim

Sağ ol☺️

Sağ ol☺️

İki büyük tost evet🙄
Tatlım inşallah yarın sıkıntı olmaz. Herkeste aynı sonuç çıkmıyor. :dua:

Düşünürüm 🙄
Açken ben ben değilim.
İşin esprisi bı yana hafta içi daha istikrarlı hafta sonu cozutuyorum ben. Yarın iş yerinde çıkacak yemeğe baktım planımı yaptım oysaki. Bu hafta kötü gelirse ben misafir oyuncu gelirim. Yaşlanıyorum herşey stres yapıyor bana
Sakın ha pes etmek yok...plan yapmaya devam et.

Back
X