- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
Ne güzel oldu demiAnam 7 sayfa birikmiş çay kahve derken

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel oldu demiAnam 7 sayfa birikmiş çay kahve derken
Ablacım bende de şey oluyor. RehavetBen sana güveniyorum zamanımız var canım...Yediğin her lokmada beni düşün yeter.
![]()
Tabi canım herkes kendi bünyesini bilir zaten bizimki hatırlatma . İsteyen istediği kadar içsinarkadaşlar şaka maka suyu fazla içmeyin. herkesin mizacına, kilosuna göre su ihtiyacı farklıdır. zaten gün içinde kahve, çay çeşitleri vs derken vücuda fazlasıyla sıvı alıyoruz. gereğinden fazla sıvı vücuttaki elektrolit dengesini bozar. mide bulandırır, baş dönmesi vs yapar![]()
AhahahahahaBana su demeyin gözünüzün çapağini yiyim![]()
Afiyet olsun balım04 Aralık 2022
sabah 10.00
yumurta piyazı, sucuklu peynirli tost (kepek ekmekten), 3 zeytin, 1 tk petek bal, söğüş salata
ara 13.00
1 portakal, 2 kare fıstıklı bitter, kahve
öğlen 14.30
2 kase yoğurtlu yeşil mercimek çorbası (çok şişirdi beni fazla içmişim)
ara 17.00
3-4 beypazarı kurusu, 2 kare fıstıklı bitter
akşam 20.00
1 tabak kıymalı lahana sarması, 3 yk ev yoğurdu, biber, 5-6 çiğ badem, 3-4 fıstık, 4 dağ çileği
yatana kadar 1,5 lt supastelfit
Zipzip-
Ama su içinTabi canım herkes kendi bünyesini bilir zaten bizimki hatırlatma . İsteyen istediği kadar içsin![]()
EvetAma su için![]()
Takim secmelerinde mi diyorsun?Bı an herkes isterken birden kimse istemez oldu ortada kaldım![]()
Afiyet olsun canim04 Aralık 2022
sabah 10.00
yumurta piyazı, sucuklu peynirli tost (kepek ekmekten), 3 zeytin, 1 tk petek bal, söğüş salata
ara 13.00
1 portakal, 2 kare fıstıklı bitter, kahve
öğlen 14.30
2 kase yoğurtlu yeşil mercimek çorbası (çok şişirdi beni fazla içmişim)
ara 17.00
3-4 beypazarı kurusu, 2 kare fıstıklı bitter
akşam 20.00
1 tabak kıymalı lahana sarması, 3 yk ev yoğurdu, biber, 5-6 çiğ badem, 3-4 fıstık, 4 dağ çileği
yatana kadar 1,5 lt supastelfit
Zipzip-
Sağ olAfiyet olsun canım![]()
Sağ olAfiyet olsun canım
Sağ ol. Normalde haklisin diyette 2 tost mu yenir ama tüm gün kayda değer bir sey yemeyerek dengeledigimi dusundum.Canım afiyet olsun. İki tost çok değil mikarbonhidrati biraz azaltalim hafta içi. Senin adımsayar tarih değişiminde sıfırlamiyor mu?
İki büyük tost evetTekrar bakayım iki tost yazıyordu sanki![]()
Sohbet için dedim canımTakim secmelerinde mi diyorsun?
Afiyet olsun canim
Sağ ol
Sağ ol
Sağ ol. Normalde haklisin diyette 2 tost mu yenir ama tüm gün kayda değer bir sey yemeyerek dengeledigimi dusundum.Adim sayar ilk kez oyle denk geldi. Bazen sifirlaniyordu direkt.
İki büyük tost evet![]()
Afiyet olsun ayağına sağlıkİyi aksamlar kizlar;
4 ARALIK PAZAR
Adımın 600 küsürü dünden kalma, o yuzden 8.000 sayilabilir.
pastelfit
Elhan
Hedef60kgolmak
Cordelia
SU:2.400
ADIM:8.OOO
KAHVALTI
2 dilim kepek ekmeği
Yumurta
5 zeytin
1 muz
2 haslanmis patates
Peynir
Salatalık
İKİNCİ ÖĞÜN
2 büyük tost
kasap sucuklu (kepek ekmeğinden)
ÜÇÜNCÜ ÖĞÜN
Yulafli öğün, 1 bucuk kase kadar
ARALARDA
Muz, blendarda muzlu içecek, Türk kahvesi, f.ezmesiEki Görüntüle 3171317
Tatlım inşallah yarın sıkıntı olmaz. Herkeste aynı sonuç çıkmıyor.Takim secmelerinde mi diyorsun?
Afiyet olsun canim
Sağ ol
Sağ ol
Sağ ol. Normalde haklisin diyette 2 tost mu yenir ama tüm gün kayda değer bir sey yemeyerek dengeledigimi dusundum.Adim sayar ilk kez oyle denk geldi. Bazen sifirlaniyordu direkt.
İki büyük tost evet![]()
Sakın ha pes etmek yok...plan yapmaya devam et.Düşünürüm
Açken ben ben değilim.
İşin esprisi bı yana hafta içi daha istikrarlı hafta sonu cozutuyorum ben. Yarın iş yerinde çıkacak yemeğe baktım planımı yaptım oysaki. Bu hafta kötü gelirse ben misafir oyuncu gelirim. Yaşlanıyorum herşey stres yapıyor bana
İnsaallah. Yarin kontrol günü ya,Cuma degil ki? Takim arkadasi degistirmeyi mi diyorsun?Tatlım inşallah yarın sıkıntı olmaz. Herkeste aynı sonuç çıkmıyor.![]()
Evet evetttCuma ver tartını başla ne dersin?
Yok kuzum ben hiç degistirme yapmadım. Cuma gününe çok var ama eksi gelmek varken artı gelmen motivasyonunu düşürür diye korkarım...İnsaallah. Yarin kontrol günü ya,Cuma degil ki? Takim arkadasi degistirmeyi mi diyorsun?