Bazı bunyeler fazla yedikten sonra yakıyor demek istedim...Elhan "herkeste ayni sonuc cikmiyor" dedigin; adım sayari mi kastediyorsun , fazla yedikten sonraki tarti sonucunu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı bunyeler fazla yedikten sonra yakıyor demek istedim...Elhan "herkeste ayni sonuc cikmiyor" dedigin; adım sayari mi kastediyorsun , fazla yedikten sonraki tarti sonucunu mu?
Sen öyle diyorsan
Sağol canımGeçmiş olsun canım. Bütün küçük çocuklar aynı durumdaymış
Afiyet olsun harika gidiyoruz
Afiyet olsun canım şahane
Afiyet olsun canım mükemmel![]()
Afiyet olsun canım
Tamamdır kaptanımKırmızı takımın fit hanımları iyi akşamlar. Yarın tartı günümüz . Tartılarınızda beni veZipzip- kaptanımı etiketlemeyi unutmayınız. Hepimize bol eksiler diliyorum
Cordelia
@Mehfam
@erenmothers
@Kmsl Hnd
@60kiloyum
Kinoalihatun
@Beth18
Hee, yok yok merak etme.Yok kuzum ben hiç degistirme yapmadım. Cuma gününe çok var ama eksi gelmek varken artı gelmen motivasyonunu düşürür diye korkarım...
Yok ya nerdeeBazı bunyeler fazla yedikten sonra yakıyor demek istedim...
Afiyet olsun oo ara öğün de var
Canım öğlen iyi doy ama diğer öğünler senin kontrolündeDüşünürüm
Açken ben ben değilim.
İşin esprisi bı yana hafta içi daha istikrarlı hafta sonu cozutuyorum ben. Yarın iş yerinde çıkacak yemeğe baktım planımı yaptım oysaki. Bu hafta kötü gelirse ben misafir oyuncu gelirim. Yaşlanıyorum herşey stres yapıyor bana
EvettNe güzel oldu demiböyle enerjik enerjik
Afiyet olsun,ayağına sağlık4 Aralık 2022
Adım 8345
Leslie 40 dk 3 mil 40 puan
11:00 1 fincan Türk kahvesi
Kahvaltı 13:00
1 tane haşlanmış yumurta
2dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
1 yemek kaşığı zeytin salatası
1 bardak çay
Ara 16:00 1 fincan zencefilli süt
Akşam 18:30
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
20:00 1 elma 1 mandalina
3 litre su
Zipzip-
pastelfit
Hedef60kgolmak
Cordelia
![]()
Sesli güldümTatlım füze göndersen kesin ölürdüm naptın![]()
Misafirlige niyetlenirken, bi bakmissin kaptan olmussun.Düşünürüm
Açken ben ben değilim.
İşin esprisi bı yana hafta içi daha istikrarlı hafta sonu cozutuyorum ben. Yarın iş yerinde çıkacak yemeğe baktım planımı yaptım oysaki. Bu hafta kötü gelirse ben misafir oyuncu gelirim. Yaşlanıyorum herşey stres yapıyor bana
Hoşgeldin canım iyiyiz su içip duruyoruzİyi geceler
Herkes iyi mi, pek uğrayamadim bugün malum çocuklarla evdeydim![]()
En güzelini yapmışsınızHoşgeldin canım iyiyiz su içip duruyoruz![]()
Bak ben zamanında elhani düşünüp bir haftada 3.5 kilo vermiştim bunu her fırsatta yazıyorum çünkü 3.5 kiloDüşünürüm
Açken ben ben değilim.
Sağol canısı sen naptınEn güzelini yapmışsınız![]()
Temizliği bitirdim. Bı büyük camı silemedim. Geçici bir temizlik oldu işte. Ara ara yine birşeyler yaparım artık..Sağol canısı sen naptın
Hadi bakalım hayırlı zamanda hayırlı şekilde başla. Çok güzel olacak içini ferah tut.Temizliği bitirdim. Bı büyük camı silemedim. Geçici bir temizlik oldu işte. Ara ara yine birşeyler yaparım artık..
Çok heyecanlıyım. İş konusunda haber bekliyorum ne zaman baslayacagima dair. Cuma evrakların resimlerini attım. Yarın ya ararlar ya da mail gelir inşallah. Bu haftasonu baslayamadim. Biraz merak ediyorum nasıl olcak diye
Selam canımİyi geceler
Herkes iyi mi, pek uğrayamadim bugün malum çocuklarla evdeydim![]()
Diğer iki cam çok küçük onları sildim de. Giriş katta olduğum için demirler ve mermer çok toz olup kirleniyor rahatsız oluyorum. Ama hava soğuk diye silemedimHadi bakalım hayırlı zamanda hayırlı şekilde başla. Çok güzel olacak içini ferah tut.
Peki kış vakti cam silmek neden?
Afiyet olsun4 Aralık menüsü
Sabah 11.00
Az patatesli yumurta, peynir,zeytin, kaşar, yarım dilim ekmek, 1 çk bal
16.00 tost ayran
18.45 1 tabak sulu köfte -salata -1 dlm ekmek
Aralarda türk kahvesi ve çayElhan
pastelfit
Zipzip-
Hedef60kgolmak
İnşallah hayirlisiyla başlasamda görsem yol gidiş geliş nasıl olcak, ortam nasıl, çocuklar napcak kafamda çok şey varHadi bakalım hayırlı zamanda hayırlı şekilde başla. Çok güzel olacak içini ferah tut.
Peki kış vakti cam silmek neden?