Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kinoalihatun Kinoalihatun

Zipzip- Zipzip- Perşembe cuma spor yürüyüş isteğe bağlı di mi?
Sen öyle diyorsan😍😘
Geçmiş olsun canım. Bütün küçük çocuklar aynı durumdaymış😔

Afiyet olsun harika gidiyoruz:super:

Afiyet olsun canım şahane:KK5:

Afiyet olsun canım mükemmel :KK9:
Sağol canım 😍😘
Afiyet olsun canım 😍
Kırmızı takımın fit hanımları iyi akşamlar. Yarın tartı günümüz . Tartılarınızda beni ve Zipzip- Zipzip- kaptanımı etiketlemeyi unutmayınız. Hepimize bol eksiler diliyorum 🥰
Cordelia Cordelia
@Mehfam
@erenmothers
@Kmsl Hnd
@60kiloyum
Kinoalihatun Kinoalihatun
@Beth18
Tamamdır kaptanım 😍😘

Yok kuzum ben hiç degistirme yapmadım. Cuma gününe çok var ama eksi gelmek varken artı gelmen motivasyonunu düşürür diye korkarım...
Hee, yok yok merak etme. 💙💙düşündügün icin sağ ol. Artı olmaz yarina. İmkânsız. Hatta ben bir kere bile arti gelmedim bu yarislarda (yalan olmasin, hatirladigim kadariyla) canla başla mücadele ediyorum. Cumaya kadar için rahat olsun,benden yana😇
Bazı bunyeler fazla yedikten sonra yakıyor demek istedim...
Yok ya nerdee😄 oyle bi mucizem yok maalesef. Sabah ola hayrola😇 (o iş bende) unutma parantez içini🤲☺️

Afiyet olsun oo ara öğün de var 😍

Düşünürüm 🙄
Açken ben ben değilim.
İşin esprisi bı yana hafta içi daha istikrarlı hafta sonu cozutuyorum ben. Yarın iş yerinde çıkacak yemeğe baktım planımı yaptım oysaki. Bu hafta kötü gelirse ben misafir oyuncu gelirim. Yaşlanıyorum herşey stres yapıyor bana
Canım öğlen iyi doy ama diğer öğünler senin kontrolünde ;)

Ne güzel oldu demi 🤩 böyle enerjik enerjik
Evett 😍

4 Aralık 2022

Adım 8345
Leslie 40 dk 3 mil 40 puan

11:00 1 fincan Türk kahvesi

Kahvaltı 13:00

1 tane haşlanmış yumurta

2dilim tam buğday ekmek

1 dilim peynir

1 yemek kaşığı zeytin salatası

1 bardak çay

Ara 16:00 1 fincan zencefilli süt

Akşam 18:30

1 tabak kabak yemeği

1 kase yoğurt

20:00 1 elma 1 mandalina

3 litre su

Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cordelia Cordelia 😘😘😘
Afiyet olsun,ayağına sağlık 😘

Düşünürüm 🙄
Açken ben ben değilim.
İşin esprisi bı yana hafta içi daha istikrarlı hafta sonu cozutuyorum ben. Yarın iş yerinde çıkacak yemeğe baktım planımı yaptım oysaki. Bu hafta kötü gelirse ben misafir oyuncu gelirim. Yaşlanıyorum herşey stres yapıyor bana
Misafirlige niyetlenirken, bi bakmissin kaptan olmussun. 😄 gecen hafta iyi kilo verdigini hatirliyorum. Hadi hadi durmak yok, devamke🤪🤪

Son düzenleyen: Moderatör:

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-04-23-43-00-604_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-12-04-23-43-00-604_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 22
Düşünürüm 🙄
Açken ben ben değilim.
Bak ben zamanında elhani düşünüp bir haftada 3.5 kilo vermiştim bunu her fırsatta yazıyorum çünkü 3.5 kilo 😁😁

Sağol canısı sen naptın
Temizliği bitirdim. Bı büyük camı silemedim. Geçici bir temizlik oldu işte. Ara ara yine birşeyler yaparım artık..

Çok heyecanlıyım. İş konusunda haber bekliyorum ne zaman baslayacagima dair. Cuma evrakların resimlerini attım. Yarın ya ararlar ya da mail gelir inşallah. Bu haftasonu baslayamadim. Biraz merak ediyorum nasıl olcak diye

Temizliği bitirdim. Bı büyük camı silemedim. Geçici bir temizlik oldu işte. Ara ara yine birşeyler yaparım artık..

Çok heyecanlıyım. İş konusunda haber bekliyorum ne zaman baslayacagima dair. Cuma evrakların resimlerini attım. Yarın ya ararlar ya da mail gelir inşallah. Bu haftasonu baslayamadim. Biraz merak ediyorum nasıl olcak diye
Hadi bakalım hayırlı zamanda hayırlı şekilde başla. Çok güzel olacak içini ferah tut.

Peki kış vakti cam silmek neden?

Hadi bakalım hayırlı zamanda hayırlı şekilde başla. Çok güzel olacak içini ferah tut.

Diğer iki cam çok küçük onları sildim de. Giriş katta olduğum için demirler ve mermer çok toz olup kirleniyor rahatsız oluyorum. Ama hava soğuk diye silemedim 😊

İnşallah hayirlisiyla başlasamda görsem yol gidiş geliş nasıl olcak, ortam nasıl, çocuklar napcak kafamda çok şey var

Back
X