Tebrikler canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım
Çok geçmiş olsun canım.Ben iyiyim cocuklarr hastaartık deliye vuruyorum. Teşekkür ederim
![]()
O benim kızımÇok iyi vermişsin canım tebrikler. Sen maviydin de mi![]()
Sağol kaptanım evde dolaşımda birşey var ama çözemedimÇok geçmiş olsun canım.![]()
Resmen show yapmış ben de 1 kilo verdim diye havaya girmiştimHadi canııımmBu ne güzel bir başlangıç. Tebrik ederim canım mükemmelsin
![]()
Allahım ne güzel bir Pazartesi
Çok şartlama kendini, bizle kal mutlu kalGünaydın her gün sabah sabah temiz beslenecegim diyip gün ortasında dagiliyorum. Bir de menü yazmayı deneyeyim kendi keneime bakalım :)
İmkanını bul evini degistir tatlım. Tebdili mekanda hayır vardır.Sağol kaptanım evde dolaşımda birşey var ama çözemedimsırayla vuruyor
İkiniz de çok iyisiniz. Takımımız çok iyi şu an
Nedennnnn?Çok mesaj birikmiş
İşimi bitirip okurum, şimdi motor takmam lazım
Cuma 82,700
Bugün 83, 00
Fark artı 300
Oooo kızzzÇok mesaj birikmiş
İşimi bitirip okurum, şimdi motor takmam lazım
Cuma 82,700
Bugün 83, 00
Fark artı 300
EvetTebrikler hayatım çok güzel eksi derdim ama maviydin dimi
Canım annem ne güzel bir bildirim tebrik ederim. Daim olsun.
Git su içvallahi elimi bile sürmedim
Süperim kuzum bugünKmsl Hnd nasıl oldun canım?
Ben iyiyim cocuklarr hastaartık deliye vuruyorum. Teşekkür ederim
![]()
Canım salgın var herkeste çok dikkatli olunSağol kaptanım evde dolaşımda birşey var ama çözemedimsırayla vuruyor
Yerken seni düşündüm boğazıma durdu kız öksürük tuttuSenin kaptanın hem olgun hem dolgun tatlım.Sözlerimle halledeceğim ben seni. Başka türlü zayiflamayacaksin kork benden
![]()
Çok sevindim canımSüperim kuzum bugün
Canım salgın var herkeste çok dikkatli olun![]()