Senin olsun kuşum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin olsun kuşum
Helaaaall
Öyle unlarım yok canımkaşarı az koyarsan sorun olmaz diyette. un yerine de karabuğday veya yulaf unu koyabilirsin.
Senin olsun kuşum![]()
Helaaaall
Bazen evet, kendimi çok zorlamıyorum, demekki vücut istemişGerçekten abarttık suyu![]()
ben sana vereyim: karabuğday, yulaf, akdarı, sorgum, dinkel, arpaÖyle unlarım yok canım
GüzeeeelllYok canım 2 yada 3![]()
Sorgum ne ayol? Dinkel ne?ben sana vereyim: karabuğday, yulaf, akdarı, sorgum, dinkel, arpa![]()
Ne çok un çeşidi varmış yaben sana vereyim: karabuğday, yulaf, akdarı, sorgum, dinkel, arpa![]()
sorgum, glutensiz bir tahıl unu. dinkel kızılbuğday da, atalık tohum tam buğday unu.Sorgum ne ayol? Dinkel ne?
Beyaz unun üstüne tanımam ne varsa onda varYarısını hayatımda duymadım![]()
Karnabaharı biraz haşla, biraz küçült, uygun bir tepsiye diz, üstüne beşamel sos yap, dök, en üste kaşar serp, fırınla. Ben çoğu zaman beşamel sos yerine krema döküyorum.Canım sanırım fırında yapacağım. Hiç yapmadım ama fırında nasıl yapayım??
O daha da muhteşem olur şekerimKarnabaharı biraz haşla, biraz küçült, uygun bir tepsiye diz, üstüne beşamel sos yap, dök, en üste kaşar serp, fırınla. Ben çoğu zaman beşamel sos yerine krema döküyorum.
Muhteşem oluyor![]()
Kısırını sevmedim, yemeğini de yemedim, çiçeklere ayırıp kızartıp sarımsaklı yoğurtlu yedim, o da müthişYemeğini hiç yiyemiyorum benkısırınıda yapan var canım seversen kısırını yapabilirsin ben bilmiyoreee ama
biz genelde böyle yapıyoruz.Kısırını sevmedim, yemeğini de yemedim, çiçeklere ayırıp kızartıp sarımsaklı yoğurtlu yedim, o da müthiş![]()