Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yarın gün içindeki bütün ekmek hakkımı sabah kullanacağım o yüzden bana akşam ekmek gerekmeyen bir menü lazım şimdi saatlerce bunu düşünür uyuyamam
Canım eğer ekmek gerekmeyen bir menü diyorsan mutlaka doymak için protein tüketmelisin yani köfte et tavuk tarzı bir şey yemelisin onun yanına da bol yeşil salata olabilir. Ya da çorba içebilirsin akşam yanına da mutlaka yine bir et yemeği

Tavuk sote ve salata

Kızının dogum günü kutlu olsun sağlıkla büyüsün bozişim.
Afiyet olsun. Evet ödül yapacaktın dengelemişsin. Harikasın mavişim.
Amin. Çok sağ ol ödül hakkım sonraya kalsin o zaman. Double ödül
Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤
Sağ ol zipzipim
Amin,çok sağ ol vefalı arkadasim
Nice yıllara canımiyi ki doğmuş prensessss
Tesekkur ederim
@Willemijn- canım kızına mutlu yıllar diliyorum
Sağ ol fesangım
@Willemijn- kızının doğum günü kutlu olsun
Sağ ol zipzipim
Kızının nice hayırlı yaşları olsun canım
Amin,çok sağ ol

Eline, koluna sağlık.
Nice güzel yaşları olsun.
Amin, sağ ol kordiş

Ya domates sos benim en sevdiğim şeydir makarna ya kızartmalara menemene aşığım zaten hele bir de biraz acılı olacak.
Sadece yemeklere kıvam versin diye koyarım, robotta çekersem yemeğe karışır, yenir, küp küp doğrarsam yemeğin içinden seçeriz

Annenin ellerine sağlık, bazı yemeklerde soğan iyi oluyor, ama hele hele sebze yemeklerine iyi kavurmadan koyuyorlar ya, yemekte iri ve parlak görünüyor, bakışıp vedalaşıyoruz

Yarın gün içindeki bütün ekmek hakkımı sabah kullanacağım o yüzden bana akşam ekmek gerekmeyen bir menü lazım şimdi saatlerce bunu düşünür uyuyamam
Benim 1 köz patlıcanım var, yarınki tartıya göre onu dürüm yapıp yemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…