Nohutta guzelmis ama sislik yaparmiydi yarina bilmiyorumSalatayı sabah ben yaptım yemekhanede nohut vardı. Gozlemeyi arkadaş almıştı. Arkadaşın ekmeğinden böldüm ki hepsini yemeyin diye. Başlayınca sonu geliyor
Aynen oylesiniz hepiniz çok güzelsiniz
Dünden önceki gündü bebeğimmm şükür iyiyim canımerenmothers nasılsın kuzum dün mü biraz moralin bozuktu?
Ohhhh ya nasıl sevindimEki Görüntüle 3174085
Valla okuması çok zevkliydi
Başına oturup yesem bu kadar zevk almazdım. Gerçekten bana motivasyon oldunuz. Hep sizi düşündüm. Elim defalarca gidip geldi. Yarın tartı var tut kendini dedim. Madem bu yolda birlikteyiz bu sınavı birlikte verelim istedim foto attım. Yemedim canlarım
Afiyet olsun canım.Öğlen gözleme ve katmer vardı. Sadece bir lokma aldım. Onun dışında patates salatası ve turşu yedim
Akşamda sadece 1/4 dürüm (oğlanın artığı) 1 bardak ayran 2 tane salatalık yedim
Şimdi biramı yudumluyorum
Öğrenciyim demişti değil mi sanki öyle biri gelmişti gibi hatırladım amaYeni bir arkadaşımız vardı 21 yaşında nickini hatırlayamadım Elif
Humeyrahanim da niki cikmadi tekrar bakacağımYeni bir arkadaşımız vardı 21 yaşında nickini hatırlayamadım Elif
Niki bu sekilde yazılıyormusHoşbuldum
Ben fasulye ve nohut yediğimde kolik oluyorum. 112 yi aramisligim var bu sıkıntıdan. Salata da yapıyordu ama artık eskisi kadar kötü değil salata. Günü salatayla geçirme diye bı şansım yok o yüzdenNohutta guzelmis ama sislik yaparmiydi yarina bilmiyorum
CanımsınDünden önceki gündü bebeğimmm şükür iyiyim canımesiyo bazen bana estiği günlerden biriydi sanırım
Ohhhh ya nasıl sevindim
Nasil bir cay duymadim daha önceŞu ingiltere diyetindeki çaydan yapsam
Yaa cok geçmis olsunBen fasulye ve nohut yediğimde kolik oluyorum. 112 yi aramisligim var bu sıkıntıdan. Salata da yapıyordu ama artık eskisi kadar kötü değil salata. Günü salatayla geçirme diye bı şansım yok o yüzden
Canımsın
Cnm normal yeşil çay demleyip süt ve baharat ekliyorsun şu tarçın zencefil vsNasil bir cay duymadim daha önce
Serçe parmak havada içilen dimiCnm normal yeşil çay demleyip süt ve baharat ekliyorsun şu tarçın zencefil vs
Sütle sıcak suyu karıştırıp onda demleyen de var
Ahaha evet süslü fincanda yanında minik keklerleSerçe parmak havada içilen dimi
Anladim canimCnm normal yeşil çay demleyip süt ve baharat ekliyorsun şu tarçın zencefil vs
Sütle sıcak suyu karıştırıp onda demleyen de var
tabi sen tarçın sevmiyordun cnm koymazsınAnladim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?