Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kırmızı kaptan olacaksin galiba???
Yok ben kaptanlık yapamam. Hatta bu hafta gruba ara vermeyi düşünüyorum.
Benim küçük oglandan dolayı çok sosyal hayatım olmuyor. Haftaya Perşembe akşamı arkadaşlar dışarıda yemek organize etmiş. Oraya gitmek istiyorum. Cuma tartısın da artı çıkarım o zaman. Tartı var diye de ortamdan çekinmek istemiyorum. Doyasıya yaşayım. Bide özel gün geliyor. Fazla fazla tatlı krizleri olur. Haftayı artı olmadan kapatmaya calisicam

Burada bulunmamizin en faydalı yanı nefsimize yenik dusmeyişimiz. Çok şükür krizi atlatmişsin.

Selamlar
Sabah yeşil su
Öğlen yeşil çay
15.30 1 cennet hurması 2 ceviz 1 avuç leblebi
Ara 1 kefir
19.30
1 servis kaşığı tava azıcık ekmek 1 bardak ayran
2 litre su
Bugün spor yok evde değildim

Elhan Hedef60kgolmak

8 Aralık 2022

Zipzip- pastelfit Hedef60kgolmak Cordelia

10:00 1 fincan Türk kahvesi

Kahvaltı 12:00

1 tabak mevsim salata

2dilim tam buğday ekmek

1 dilim peynir

5 zeytin

1 bardak çay

Ara 15:00

1 fincan Türk kahvesi

Akşam 17:00

1 tabak yoğurtlu kabak salatası

1 ızgara köfte

Birazdan çay yada kahve içebilirim

3 litre su

Burada bulunmamizin en faydalı yanı nefsimize yenik dusmeyişimiz. Çok şükür krizi atlatmişsin.
Çok şükür iyi geldiniz. Sanal bile olsa birilerini guvendirmek ve güven duyulmak güzel. Küçük çocuk gibi sorumluluk almak gerekiyor. Bu zamana kadar kendimiz için bişey yapmayı ogrenmemisiz hep başkasına calismisiz. Birazda ondan sanırım. Kendi sağlığım için dediğimiz yollar hep tıkanmış. Fark edersiniz hep bir kalp kırıklığı sonrası büyük kilolar verilmiş. Yada büyük sevgiler için

Teşekkür ederim bitanem dikkat ettiğin için.
Yemin ederim buraya menü yazmak olmasa bugün duramazdım bişeye elimi atıyom akşam menüye ne yazcan dut kendine gel diye utanıyom. Aşırı derece bi baş ağrısı yaşıyorum. Sanırım şekeri birden kestim diye. Zira bu naciz bedenim hiç bu kadar şekersiz çikilatasız kalmamıştı bu kadar açlığa yarın ne gelecek tartı merak ediyom. O 69 gelmezse kötü olur

Gecmişi unuttuk yarından umutluyuz bunun için de elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

İnşallah gelir canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…