- 31 Temmuz 2020
- 20.411
- 60.297
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zahmet olmasın??Kiskandim simdi bende kalkip yürüyeceğim![]()
Hoşbulduk 7 sayfa geçmişe bakayım
Emoci var birde adım sayısıHoşbulduk 7 sayfa geçmişe bakayım
Yok ben kaptanlık yapamam. Hatta bu hafta gruba ara vermeyi düşünüyorum.Kırmızı kaptan olacaksin galiba???![]()
Burada bulunmamizin en faydalı yanı nefsimize yenik dusmeyişimiz. Çok şükür krizi atlatmişsin.Bir yoldan çıkma hikayesi bu.
Ben aslıyla savaşırken sen resmine mi sulandin
Sağolun canlar iyimi varsiniz
Afiyet olsun diye yazmanı bekledim ama
Hadi canım arkasi yarın diziler gibi heyecanla beklediniz
Ama yoldan cikmadiysam sizin sayenizde. Ben pek anne evi yemeklerine dayanamam
O yüzden hasarsız ciktiysam siz isimsiz kahramanlarım sayesinde![]()
İradesi azmi güzel olsun
Teşekkür ederim bitanemSelamlar
Sabah yeşil su
Öğlen yeşil çay
15.30 1 cennet hurması 2 ceviz 1 avuç leblebi
Ara 1 kefir
19.30
1 servis kaşığı tava azıcık ekmek 1 bardak ayran
2 litre su
Bugün spor yok evde değildim
Eki Görüntüle 3174110
Elhan
Hedef60kgolmak
Çok şükür iyi geldiniz. Sanal bile olsa birilerini guvendirmek ve güven duyulmak güzel. Küçük çocuk gibi sorumluluk almak gerekiyor. Bu zamana kadar kendimiz için bişey yapmayı ogrenmemisiz hep başkasına calismisiz. Birazda ondan sanırım. Kendi sağlığım için dediğimiz yollar hep tıkanmış. Fark edersiniz hep bir kalp kırıklığı sonrası büyük kilolar verilmiş. Yada büyük sevgiler içinBurada bulunmamizin en faydalı yanı nefsimize yenik dusmeyişimiz. Çok şükür krizi atlatmişsin.
Virüs falan mı var ortalıkta benimki de sapitik daVar artık bugün tartı bı sapıttı ne oldu bilmiyorum![]()
Yemin ederim buraya menü yazmak olmasa bugün duramazdımTeşekkür ederim bitanemdikkat ettiğin için.
![]()
Yarın sürpriz yapacak bize inşallah kraliçemVirüs falan mı var ortalıkta benimki de sapitik da![]()
Gecmişi unuttuk yarından umutluyuz bunun için de elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Çok şükür iyi geldiniz. Sanal bile olsa birilerini guvendirmek ve güven duyulmak güzel. Küçük çocuk gibi sorumluluk almak gerekiyor. Bu zamana kadar kendimiz için bişey yapmayı ogrenmemisiz hep başkasına calismisiz. Birazda ondan sanırım. Kendi sağlığım için dediğimiz yollar hep tıkanmış. Fark edersiniz hep bir kalp kırıklığı sonrası büyük kilolar verilmiş. Yada büyük sevgiler için
İnşallah gelir canım inşallahYemin ederim buraya menü yazmak olmasa bugün duramazdımbişeye elimi atıyom akşam menüye ne yazcan dut kendine gel diye utanıyom. Aşırı derece bi baş ağrısı yaşıyorum. Sanırım şekeri birden kestim diye. Zira bu naciz bedenim hiç bu kadar şekersiz çikilatasız kalmamıştı
![]()
![]()
![]()
bu kadar açlığa yarın ne gelecek tartı merak ediyom. O 69 gelmezse kötü olur