Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kutsal Perşembe kutsal kabak gitti kırmızı kaptanlık 😜❤️❤️❤️
Yok bebeğim ya ıkı gündür tartım sinirimi bozuyor aslında kaçamak falan da yok ama gr oynamıyor bakalım sabah kaç olacak hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah canım ❤️❤️
Harika canım bol eksilerin olsun🙏
İnşallah canım kaptanım 🥰🥰
Sürekli ortalıkta çamaşır oluyor çamaşır oluyor ama öyle Bir de ben kediler dolunca hiç yetiştiremiyorum 😭
Ben geçen sene aldım canım ama benim hem çamaşır hem kurutma ikisi birden canıö makinem bozulmuştu almışken ikisi bir arada olanı aldım sen sadece kurutma istiyorsun sanırım tatlım

Yok bebeğim ya ıkı gündür tartım sinirimi bozuyor aslında kaçamak falan da yok ama gr oynamıyor bakalım sabah kaç olacak hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah canım ❤️❤️

Ben geçen sene aldım canım ama benim hem çamaşır hem kurutma ikisi birden canıö makinem bozulmuştu almışken ikisi bir arada olanı aldım sen sadece kurutma istiyorsun sanırım tatlım
Güle güle kullan mommyciğim

Hep veremeyiz ki tatlım, işte her gün tartilmamak lazım

8 Aralık 2022

sabah 09.30
1 yumurta, peynir, 5 zeytin, söğüş salata, 2 dilim tbe, 1 tk petek bal

öğlen 12.10
1 kepçe çorba, 1 servis kaşığı sebze, 1 servis kaşığı makarna, 1 çatal tatlı

ara 15.30
1 tb galeta, 200 mlt kefir, 2 kuru kayısı, 5 çiğ badem, 5 çiğ kaju

akşam 19.00
parça etli patlıcan oturtma, 1 dilim ekmek, salata

yatana kadar 1,5 lt su pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip-

Geldim eve tatlım eltim büryan yemeği yapmış mişoriz de diyorlar
Afiyet olsun canım 🥰
Pztsi cuma yeter güzelim
Kesinlikle tatlışım 🤗
8 Aralık 2022

sabah 09.30
1 yumurta, peynir, 5 zeytin, söğüş salata, 2 dilim tbe, 1 tk petek bal

öğlen 12.10
1 kepçe çorba, 1 servis kaşığı sebze, 1 servis kaşığı makarna, 1 çatal tatlı

ara 15.30
1 tb galeta, 200 mlt kefir, 2 kuru kayısı, 5 çiğ badem, 5 çiğ kaju

akşam 19.00
parça etli patlıcan oturtma, 1 dilim ekmek, salata

yatana kadar 1,5 lt su pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun bebişim 😘

İkisi birden hangi markayı tavsiye edersin? Sen memnun musun canım?
.

Back
X