Kalorifer ve askılık bebeğimSen nasıl kurtuluyorsun çamaşırları?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalorifer ve askılık bebeğimSen nasıl kurtuluyorsun çamaşırları?
Sürekli ortalıkta çamaşır oluyor çamaşır oluyor ama öyle Bir de ben kediler dolunca hiç yetiştiremiyorumKalorifer ve askılık bebeğim
He senle burda ayrıldık bende kedi yokSürekli ortalıkta çamaşır oluyor çamaşır oluyor ama öyle Bir de ben kediler dolunca hiç yetiştiremiyorum![]()
Yok bebeğim ya ıkı gündür tartım sinirimi bozuyor aslında kaçamak falan da yok ama gr oynamıyor bakalım sabah kaç olacak hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah canımKutsal Perşembe kutsal kabak gitti kırmızı kaptanlık![]()
İnşallah canım kaptanımHarika canım bol eksilerin olsun![]()
Ben geçen sene aldım canım ama benim hem çamaşır hem kurutma ikisi birden canıö makinem bozulmuştu almışken ikisi bir arada olanı aldım sen sadece kurutma istiyorsun sanırım tatlımSürekli ortalıkta çamaşır oluyor çamaşır oluyor ama öyle Bir de ben kediler dolunca hiç yetiştiremiyorum![]()
Güle güle kullan mommyciğimYok bebeğim ya ıkı gündür tartım sinirimi bozuyor aslında kaçamak falan da yok ama gr oynamıyor bakalım sabah kaç olacak hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah canım
İnşallah canım kaptanım
Ben geçen sene aldım canım ama benim hem çamaşır hem kurutma ikisi birden canıö makinem bozulmuştu almışken ikisi bir arada olanı aldım sen sadece kurutma istiyorsun sanırım tatlım
Hep veremeyiz ki tatlım, işte her gün tartilmamak lazımYok bebeğim ya ıkı gündür tartım sinirimi bozuyor aslında kaçamak falan da yok ama gr oynamıyor bakalım sabah kaç olacak hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah canım
İnşallah canım kaptanım
Ben geçen sene aldım canım ama benim hem çamaşır hem kurutma ikisi birden canıö makinem bozulmuştu almışken ikisi bir arada olanı aldım sen sadece kurutma istiyorsun sanırım tatlım
Sağol bebeğimmmGüle güle kullan mommyciğim
Geldim eve tatlım eltim büryan yemeği yapmış mişoriz de diyorlarSağol bebeğimmmgeldin mi canım eve ne yedin eltoş neler yapmış
![]()
Fırında tavuk ve salçalı pilav yaniGeldim eve tatlım eltim büryan yemeği yapmış mişoriz de diyorlar
Aynen öyle canım haftaya hergün tartılmayacağımmmmHep veremeyiz ki tatlım, işte her gün tartilmamak lazım
Pztsi cuma yeter güzelimAynen öyle canım haftaya hergün tartılmayacağımmmm
Afiyet olsun canımGeldim eve tatlım eltim büryan yemeği yapmış mişoriz de diyorlar
Kesinlikle tatlışımPztsi cuma yeter güzelim
Afiyet olsun bebişim8 Aralık 2022
sabah 09.30
1 yumurta, peynir, 5 zeytin, söğüş salata, 2 dilim tbe, 1 tk petek bal
öğlen 12.10
1 kepçe çorba, 1 servis kaşığı sebze, 1 servis kaşığı makarna, 1 çatal tatlı
ara 15.30
1 tb galeta, 200 mlt kefir, 2 kuru kayısı, 5 çiğ badem, 5 çiğ kaju
akşam 19.00
parça etli patlıcan oturtma, 1 dilim ekmek, salata
yatana kadar 1,5 lt supastelfit
Zipzip-
İyi geceler canımın içiKızlar yarın güzel bir gün olsunsabah görüşürüz
iyi geceler
![]()
İkisi birden hangi markayı tavsiye edersin? Sen memnun musun canım?Yok bebeğim ya ıkı gündür tartım sinirimi bozuyor aslında kaçamak falan da yok ama gr oynamıyor bakalım sabah kaç olacak hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah canım
İnşallah canım kaptanım
Amin canım iyi gecelerKızlar yarın güzel bir gün olsunsabah görüşürüz
iyi geceler
![]()
Bebeğim ben hep kullanıcı yorumlarına bakıyorum nettenİkisi birden hangi markayı tavsiye edersin? Sen memnun musun canım?
.