Siyah domates ne ayolMenüm
14:00
biraz et ( az)
Soğan salatası ( az)
1 siyah domates, bol cery domates
3/ 5 badem
17:30
Bir küçük kase çekirdek
1,5 portakal
1,5 lt su
1 kupa kahve
1 kupa diyet çay
3 kupa çay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siyah domates ne ayolMenüm
biraz et ( az)
Soğan salatası ( az)
3/ 5 badem
Bir küçük kase çekirdek
1,5 portakal
1,5 lt su
1 kupa kahve
1 kupa diyet çay
3 kupa çay
Bunu gecen gördüm de nerde baslayacak yasaklanmamis miydi bunlarNeyse pztsi kısmetse olur başlayacak bu hafta masterfit'e giremem![]()
Afiyet olsun fezam bol sıvılı bir gün olmuşMenüm
biraz et ( az)
Soğan salatası ( az)
3/ 5 badem
Bir küçük kase çekirdek
1,5 portakal
1,5 lt su
1 kupa kahve
1 kupa diyet çay
3 kupa çay
Ayakta alkışlıyorumBenim sevdiğim tek ev işi çamaşır asmak ve onların kurumasını takip etmek. Gider gelir ellerim kurudu mu diye sonra katlar kaldırırım![]()
Afiyet olsun canim@Cordelia sütlü çayı içiyorum
YouTube canım lütfen yasak falan demeyelim kaos istiyorum benBunu gecen gördüm de nerde baslayacak yasaklanmamis miydi bunlar![]()
Efendim çok teşekkür ederim önünde eğiliyorum ben deAyakta alkışlıyorum
Nefret ediyorum ve çok birikiyor, oğlanlar ya günlük ya iki günde bir duşa girer
Resim atıyımSiyah domates ne ayol
Afiyet olsun ablacımMenüm
biraz et ( az)
Soğan salatası ( az)
3/ 5 badem
Bir küçük kase çekirdek
1,5 portakal
1,5 lt su
1 kupa kahve
1 kupa diyet çay
3 kupa çay
OlarResim atıyım
Youtube da gördüm o zamanYouTube canım lütfen yasak falan demeyelim kaos istiyorum ben
Soğan içimi ezdi, hiç doymamış gibiyim, suya dayandımAfiyet olsun fezam bol sıvılı bir gün olmuş
Sağol balımAfiyet olsun canim![]()
Merhaba canım hoşgeldin, ilk sayfada kurallar yazıyor.Kızlar selamlar. Çokk uzun zamandır girmemiştim. Gruplar kapanmış. Ben sanırım 2020'de beşinci grupta zayıflamıştım. Birazcık geri aldımbir süredir kendi kendime debelenip duruyorum, baktım olmuyor diyetisyene gittim ama hayatımda sanırım beni burası kadar motive eden bir yer olmamıştı :) Şu an işler burada nasıl yürüyor bilemiyorum. Birazcık bilgi verebilir misiniz? Tanıdık bir isim gördüm yazayım dedim
Hedef60kgolmak nasılsın canım.
Canım hoşgeldinKızlar selamlar. Çokk uzun zamandır girmemiştim. Gruplar kapanmış. Ben sanırım 2020'de beşinci grupta zayıflamıştım. Birazcık geri aldımbir süredir kendi kendime debelenip duruyorum, baktım olmuyor diyetisyene gittim ama hayatımda sanırım beni burası kadar motive eden bir yer olmamıştı :) Şu an işler burada nasıl yürüyor bilemiyorum. Birazcık bilgi verebilir misiniz? Tanıdık bir isim gördüm yazayım dedim
Hedef60kgolmak nasılsın canım.